Προς το περιεχόμενο

video editing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θελω να κανω editing καποια παιδικα βιντεακια στα οποια θελω να παιξω με διαφορα εφε,

ενα που εχω δει και θελω να πειραματιστω ειναι καποια καρε που ειναι σε αργη κινηση.

Η ερωτηση ειναι με ποιο προγραμμα μπορει να γινει αυτο? εννοω καθως παιζει το αρχειο, καπου στη μεση 5 δευτερολεπτα παει σε αργη κινηση και μετα κανονικα.

Επισης συμπληρωματικα θα πρεπει να βαζω καποια μουσικη να παιζει, αλλα οκ αυτο ειναι καπως πιο ευκολο.

Φανταζομαι ολα αυτα γινονται με Premiere  η κανω λαθος?

Το θεμα μου ειναι οτι το Premiere θελει πολυ διαβασμα και πριν παω σε αυτο το πακετο ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κατι πιο απλο.

Οσοι εχετε ασχοληθει με κατι παρομοιο, μπορει καποιος να με φωτισει με τι προγραμμα να παιξω για να το κανω οσο πο ευκολα γινετε?

Δημοσ.

Αν δεν θες να πας κατευθειαν σε premiere, υπαρχει και το premiere elements που ειναι για αρχαριους, φτηνοτερο... αλλα και με λιγοτερες δυνατοτητες.

Δημοσ.

τοτε ειμαι μια χαρα,

αν το συγκρινω με το MAGIX MOVIE EDIT PRO PLUS θα ηταν καλυτερο η χειροτερο? το λεω με την εννοια της ευκολιας της χρησης πανω απο ολα.

Δημοσ.

Αν αρχίσεις να συγκρίνεις, καηκες. Βρες μερικά tutorials στο yt για αυτά που θέλεις και σε όποιο πρόγραμμα βρεις τα ποιο κατανοητά μείνε σε αυτό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...