dimakisk Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Όλα δείχνουν πως η λειτουργία Activities θα επιτρέπει στον παίκτη να επιλέξει και να παίξει συγκεκριμένο τμήμα ενός τίτλου από την αρχική οθόνη του PS5. Στη Sony έχουν ποντάρει πολλά στην αμεσότητα της εμπειρίας που θα είναι σε θέση να προσφέρει το PS5. Όπως όλα δείχνουν όμως, δεν έμειναν στον SSD δίσκο της κονσόλας αλλά πήγαν και ένα βήμα παραπέρα με τη λειτουργία Activities κι αν από τη Sony τηρούν σιγή ιχθύος σχετικά με αυτή, ένα preview του WRC 9 που ανέβηκε στο Gamereactor μας έδωσε μια πρώτη εικόνα για το τι ακριβώς θα προσφέρει. Το επίμαχο άρθρο κατέβηκε βέβαια αλλά το “κακό” είχε ήδη γίνει. Χάρη στο Activities λοιπόν, ο παίκτης θα είναι σε θέση να φορτώνει και να παίζει συγκεκριμένα τμήματα ενός παιχνιδιού απ’ ευθείας από το αρχικό μενού της κονσόλας του. Στην περίπτωση του WRC 9, η λειτουργία αφορά συγκεκριμένους αγώνες, επιτρέποντας στον παίκτη δηλαδή να προσπεράσει τη γνωστή διαδικασία εκκίνησης του παιχνιδιού. Ανατρέχοντας σε δηλώσεις του επικεφαλής αρχιτεκτονικής συστήματος για το PS5, Mark Cerny πριν από κάμποσους μήνες, η πρόθεση της Sony είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρη: Αν και η εκκίνηση των παιχνιδιών θα είναι σχετικά γρήγορη, δε θέλουμε ο παίκτης να πρέπει να εκκινήσει απαραιτήτως ένα παιχνίδι για να δει τι καινούριο υπάρχει. […] Οι server των multiplayer τίτλων θα προσφέρουν μια σειρά από δραστηριότητες στις οποίες θα μπορεί να συμμετάσχει κανείς σε πραγματικό χρόνο απ’ ευθείας από το μενού της κονσόλας. Οι φήμες θέλουν τη Sony να ετοιμάζει State of Play μέσα στον Αύγουστο, οπότε εφ’ όσον επιβεβαιωθούν, πιθανολογούμε ότι δε θα αργήσει η στιγμή που θα μάθουμε περισσότερα για το Activities -μεταξύ άλλων… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
jerry banana Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Ρε τι να το κάνω αυτό εγώ ο μέσος gamer,εγώ απλά θέλω καλά βιντεοπαιχνίδια.Με ιστορία και όχι πάλι multi shooting looty poopy. 12
jon_pallis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 20 λεπτά πριν, jerry banana είπε Ρε τι να το κάνω αυτό εγώ ο μέσος gamer,εγώ απλά θέλω καλά βιντεοπαιχνίδια.Με ιστορία και όχι πάλι multi shooting looty poopy. Δυστυχώς η βιομηχανία παει εκει που υπάρχει χρήμα. Και αυτή την περίοδο ειναι στα multi/shooters/looters Κοίτα πιο καλα την indie σκηνη. Δεν χρειάζεται να είναι 4k/120fps για να είναι καλό. Nintendo Switch maybe... 3 1
Yeroplatanos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, jon_pallis είπε Δυστυχώς η βιομηχανία παει εκει που υπάρχει χρήμα. Και αυτή την περίοδο ειναι στα multi/shooters/looters Κοίτα πιο καλα την indie σκηνη. Δεν χρειάζεται να είναι 4k/120fps για να είναι καλό. Nintendo Switch maybe... Υπάρχουν indie παιχνίδια που ναι απίστευτα.Παρα πολλά διαμάντια. Προσωπικά αγαπημένα μου τα Steamworld Dig! 1
jon_pallis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Yeroplatanos είπε Υπάρχουν indie παιχνίδια που ναι απίστευτα.Παρα πολλά διαμάντια. Προσωπικά αγαπημένα μου τα Steamworld Dig! Εντελως off topic αλλα εγώ ελιωσα το Celeste 1 1
Yeroplatanos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, jon_pallis είπε Εντελως off topic αλλα εγώ ελιωσα το Celeste Πρέπει να ναι παιχνιδαρα αυτό. Το χω στο νου μου να το παρω σύντομα!
Chocobo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) GG Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από Chocobo
Hatsos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 17 ώρες πριν, jerry banana είπε Ρε τι να το κάνω αυτό εγώ ο μέσος gamer,εγώ απλά θέλω καλά βιντεοπαιχνίδια.Με ιστορία και όχι πάλι multi shooting looty poopy. Η Sony δεν έχει καλά παιχνίδια; Ο_ο
Vlad27 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 20 ώρες πριν, FFVIIR είπε Το PS5 εχει ηδη ξεκολιασει το PC, XBOXSX κτλ. στα παντα! Γατακια συντονιστειτε 5 Αυγουστου να δειτε τι παιχνιδαρες ερχονται αποκλειστικα (God of war sequel, Silent hill reboot, Parasite Eve remake, Vagrant Story 2 κ.α) μαζι με νεα για πιο ισχυρο hardware αλλα και πτωση τιμης απο την αναμενομενη. Αντε γεια! Φακ γιεα δικε μου. Αυτα ειναι!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!1!!11!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα