Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, Iris_89 είπε 7? Για premium? Nαι. 6,99 ειναι το Premium. Kαι αν βρεις και 5 φιλους να κανετε family plan θα πληρωνετε 1,6 ευρώ ο καθενας
gorilas13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δηλαδή εκεί που θα ακούω Rage Against The Machine θα μπορεί η γυναίκα μου να το σταματήσει και να βάλει Πλούταρχο? Ωραία υπηρεσία.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε Ένας συνάδερφος έχει το YouTube Music ... Να πω την αλήθεια ψήνομαι και εγώ. Spotify Deezer Apple Music τι θα γίνει με τις συνδρομές ... Ειχα Spotify απο την πρώτη μερα. Αλλά πλεον εχω Youtube Music. Δινω 8 αντι για 7 ευρω αλλα εχω και Youtube Premium. Ναι λειπουν πραγματακια ακομα απο το Music αλλά και συμφερει και κυριως το content του Youtube δεν το εχει κανεις. 1 λεπτό πριν, gorilas13 είπε Δηλαδή εκεί που θα ακούω Rage Against The Machine θα μπορεί η γυναίκα μου να το σταματήσει και να βάλει Πλούταρχο? Ωραία υπηρεσία. Ναι αλλά για φαντάσου τι mix θα κανεις. Φυσάει πολύ απ ΄το σπασμένο μου το τζάμι, φυσαει πολύ και fuck you I wont do what you tell me
xaratsi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε Ένας συνάδερφος έχει το YouTube Music ... Να πω την αλήθεια ψήνομαι και εγώ. Spotify Deezer Apple Music τι θα γίνει με τις συνδρομές ... Να βαλεις και Tidal όλα η τίποτα
Iris_89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, NamelessDead είπε Nαι. 6,99 ειναι το Premium. Kαι αν βρεις και 5 φιλους να κανετε family plan θα πληρωνετε 1,6 ευρώ ο καθενας Εδώ έχει £10, οπότε κοντά 12€ 😕 2
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 14 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Εδώ έχει £10, οπότε κοντά 12€ 😕 Ναι αλλά εκει δεν εχει 560 Ευρω βασικό οποτε καλα ειναι και παλι
Iris_89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 28 λεπτά πριν, NamelessDead είπε Ναι αλλά εκει δεν εχει 560 Ευρω βασικό οποτε καλα ειναι και παλι Indeed. Απλά εδώ δεν υπάρχει "βασικός" κατά κανόνα. 7 είναι μια χαρά
emperor4her Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, RazielKvlt είπε Ποιοι θέλετε ακριβώς; Αυτοί που δεν έχετε αγοράσει ποτέ ούτε ένα αυθεντικό cd/βινύλιο/κασέτα? Κάτσε με μπςρδεψες!! Στα τορρενταδικα αυθεντικά δεν είναι που τα έχουν κανει rip? ,😂😂😂
dikasths Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, RazielKvlt είπε Ποιοι θέλετε ακριβώς; Αυτοί που δεν έχετε αγοράσει ποτέ ούτε ένα αυθεντικό cd/βινύλιο/κασέτα; Αν δεν έχεις να φας να κόψεις το ίντερνετ να σου μένουν λεφτά για φαι. Μάλλον δε μιλάς για μένα φίλε μου. Ό,τι χρησιμοποιώ από software το αγοράζω, ακόμα και μόνο και μόνο σαν ένδειξη στήριξης σε συναδέλφους developers που δουλεύουν ανά τον κόσμο. Επίσης έχω δώσει πολλά κατά καιρούς σε free software, σαν donation. 13 ώρες πριν, NamelessDead είπε 7 ευρώ για 30 μύρια τραγούδια. Πόσο πιο φθηνά; Κι όμως έχεις δίκιο και ανακαλώ. Τελευταία φορά που κοίταξα, ήταν στα 10+
-Dimitris- Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 22 ώρες πριν, REDMAN-X είπε Αυτα μας λειπουν τωρα εδω δεν εχουμε να φαμε και εσεις ολο εφαρμογες να γεμιζετε και αν αντλητε λεφτα απο τον κοσμακι που τον εχετε παρασυρει..... Ευτυχως που υπαρχουν και μερικοι σταθεροι χαρακτηρες.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε δεν διαφωνω σε γενικες γραμμες με αυτο που γραφεις, αλλα εχω μονο μια επισημανση σε οτι αφορα εμενα. δεν νιωθω οτι φορτωσα τιποτα σε καμια γενια. οπως εγω εψαξα να βρω που ανηκω και το ψαχνω ακομα , κατα μια εννοια, ετσι και ο νεος (15-20-25) να ψαχτει και να δει τι ειναι το καλυτερο για αυτον. μεχρι εκει. τωρα για το spotify αμα τα γουσταρεις κανεις συνδρομη, αν οχι πας παρακατω. αντε το πολυ πολυ να προτεινεις καμια αλλη πλατφορμα που νομιζεις οτι ειναι καλυτερη για τα λεφτα της. Ακριβως. Εχω βαρεθεί σε τεχνολογικό forum απλά να κραζουν. Δεν σ΄αρεσει το Spotify; Το θεωρείς ακριβό; Πες μας καποια επιχειρηματα, προτεινε κατι αλλο να το συζητησουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα