Τέρης Α. Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Είμαι σε αναζήτηση μητρικής 775 για (maximum) O.C. Προς το παρόν έχω μία Maximus formula (δέχεται και υδρόψυξη στο chipset). Με κάτι λίγες δοκιμές που έκανα με αερόψυξη πήγε αρκετά καλά, όμως δεν υποστηρίζει XEON. Έτσι, σκέφτομαι να κατευθυνθώ σε μητρικές με Chipset P45. Το nForce έχω ακούσει ότι ρυθμίζει ξεχωριστά τις μνήμες από τον επεξεργαστή. Τελικά, τι να προτιμήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Είμαι σε αναζήτηση μητρικής 775 για (maximum) O.C. Προς το παρόν έχω μία Maximus formula (δέχεται και υδρόψυξη στο chipset). Με κάτι λίγες δοκιμές που έκανα με αερόψυξη πήγε αρκετά καλά, όμως δεν υποστηρίζει XEON. Έτσι, σκέφτομαι να κατευθυνθώ σε μητρικές με Chipset P45. Το nForce έχω ακούσει ότι ρυθμίζει ξεχωριστά τις μνήμες από τον επεξεργαστή. Τελικά, τι να προτιμήσω; Καλησπέρα, κάποια DFI, Asus, Gigabyte P45. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) DFI σχεδόν αδύνατο για εδώ μέσα, Gigabyte είμαι και δεν είμαι και από Asus σκέφτομαι κάποια από αυτές: MAXIMUS II FORMULA P5Q Deluxe P5Q3 Deluxe/WiFi-AP @n Έχω ήδη βρει τη δεύτερη. Έχουν σημασία τα 16 chokes ή την ίδια δουλειά θα κάνει και μία με 12 ή και 8; Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2020 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 36 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε DFI σχεδόν αδύνατο για εδώ μέσα, Gigabyte είμαι και δεν είμαι και από Asus σκέφτομαι κάποια από αυτές: MAXIMUS II FORMULA P5Q Deluxe P5Q3 Deluxe/WiFi-AP @n Έχω ήδη βρει τη δεύτερη. Έχουν σημασία τα 16 chokes ή την ίδια δουλειά θα κάνει και μία με 12 ή και 8; Οτιδήποτε με 8 ή και παραπάνω θα σε καλύψει. Και οι εξαφασικες Gigabyte είναι μια χαρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spokaria Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 51 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε DFI σχεδόν αδύνατο για εδώ μέσα, Gigabyte είμαι και δεν είμαι και από Asus σκέφτομαι κάποια από αυτές: MAXIMUS II FORMULA P5Q Deluxe P5Q3 Deluxe/WiFi-AP @n Έχω ήδη βρει τη δεύτερη. Έχουν σημασία τα 16 chokes ή την ίδια δουλειά θα κάνει και μία με 12 ή και 8; εχω εαν σε ενδιαφερει evga 790 ultra sli εξαιρετικα σπανια μητρικη που περνει και χεον cpu socket 771 54xxx σειρα η 33χχ socket 775 9 λεπτά πριν, spokaria είπε εχω εαν σε ενδιαφερει evga 790 ultra sli εξαιρετικα σπανια μητρικη που περνει και χεον cpu socket 771 54xxx σειρα η 33χχ socket 775 εξαιρετικη η evga 790 ultra sli σε vrm περνει μονο ddr3 ram max mexri 32gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 11 ώρες πριν, spokaria είπε εχω εαν σε ενδιαφερει evga 790 ultra sli εξαιρετικα σπανια μητρικη που περνει και χεον cpu socket 771 54xxx σειρα η 33χχ socket 775 εξαιρετικη η evga 790 ultra sli σε vrm περνει μονο ddr3 ram max mexri 32gb Εγώ για 8 γίγα διαβάζω παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Σε άλλες μητρικές: Γιατί τα 16 DDR2 που γράφουν κάποιες μητρικές, υποστηρίζουν 4άρες DDR2; Σε DDR3 μέχρι 16 έχω δει. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2020 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Σε άλλες μητρικές: Γιατί τα 16 DDR2 που γράφουν κάποιες μητρικές, υποστηρίζουν 4άρες DDR2; Σε DDR3 μέχρι 16 έχω δει. Ναι, τα τσιπάκια της nvidia δεν αξιζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Αξιζουν αρκετα, αλλα για πολυ συγκεκριμενα πραγματα🤠 Τωρα δεν εχουν ιδιαιτερη σημασια ομως, σε αντιθεση με το αλλοτε που μας ελυναν τα χερια! Για παραδειγμα μπορουσες να ανεβασεις διχως... να σε νοιαζουν καθολου οι μνημες σου, ακομη και με 667 (η 533) εφτανες 4πυρηνο στα 3.7GHz, που σε αλλες μητρικες για να το πετυχεις ετσι ευκολα αυτο, θα επρεπε να αναζητησεις ( = πληρωσεις!) για ταχυτερες & πολυ ακριβοτερες μνημες -καθως δε θα το μπορουσες με τις μικροταχυτες ram 🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Θυμαμαι οτι ενα απο τα καλύτερα μοντελα για τετοια δουλειά ήταν η Gigabyte GA-EP45-UD3P 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω προτάσεις για: Striker Extreme, P5N32-E SLI και P5Q DELUXE. Να κινηθώ σε κάποια από αυτές ή να περιμένω για κάτι καλύτερο; Βέβαια όλες υποστηρίζουν DDR2 🤔 Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2020 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Τα δυο πρώτα θα έλεγα όχι. Καλά αλλά σε OC δεν συγκρίνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 nforce θα βάλεις μονο αν έχεις εντελώς...σαπιες μνήμες 667/533, η αν δεν θέλεις να πονοκεφαλιασεις για μισό λεπτό με τους διαιρετες των μνημων στο overclocking ούτε ποσο ανεβαίνουν ποσο αντέχουν κλπ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω αυτές. Να βρω και άλλο ένα σετ. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spokaria Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, Sheogorath είπε Εγώ για 8 γίγα διαβάζω παντού. ddr3 περνει η evga 790 ultra sli εγω την δουλευα με 4*4gb ddr3 1600mhz patriot dual rank. τωρα εσυ μπορεις να διαβαζεις σε μη αξιοποιστες πηγες. μπορεις να το δεις στο pc specs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα