Προς το περιεχόμενο

COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED με καλή προσφορά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω σταθερό COSMOTE (Double Play 24 XL) στα 28,90 και το κινητό μου είναι καρτοκινητό CU.

Σήμερα με πήραν για προσφορά για το COSMOTE GIGAMAX unlimited και δίνουν 10% έκπτωση φορητότητας και 10% έκπτωση λόγω COSMOTE ONE (Να επισημάνω ότι οι τιμές αναφέρονται σε νέα σύνδεση και εάν έχετε καρτοκινητό COSMOTE το πάγιο ανεβαίνει κατά 10-20 Ε) . Στο πρώτο πακέτο δεν δίνει έκπτωση ενώ στο δεύτερο δίνει 20% ενώ στο τρίτο πακέτο δίνει 20% + 30% επιπλέον έκπτωση δηλαδή το πάγιο θα είναι 35Ε εγώ δέχτηκα καθώς είναι πάρα πολύ καλή προσφορά 

Εγώ δέχτηκα το τρίτο καθώς

* Δίνω 20Ε κάρτα τον μήνα και με βολεύει το απεριόριστα λεπτά ενώ μετά 600' δεν με βολεύει

* Μου είπε μπορώ να κάνω μόνο χρήση data με extra sim με 3,05Ε ενώ στο δεύτερό δίνουν δώρο τις sim

Το ερώτημα μου είναι εάν μπορώ να χρησιμοποιήσω την extra sim και να την βάλω σε κάποιο router και να συνδυάσω internet σταθερής + internet κινητής γίνεται?

Επεξ/σία από zule
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

υπαρχουν ρουτερ που ενωνουν 4g με adsl/vdsl σε μια συσκευη. fritzbox 6890. μετα σιγουρα μπορει να παρις. κανα tplink load balancer και να εχει πανω 2  wan ωστε να πεσει ethernet απο τα δυο router(ενα vdsl ενα 4g)

On 31/07/2020 at 17:35, zule said:

Έχω σταθερό COSMOTE (Double Play 24 XL) στα 28,90 και το κινητό μου είναι καρτοκινητό CU.

Σήμερα με πήραν για προσφορά για το COSMOTE GIGAMAX unlimited και δίνουν 10% έκπτωση φορητότητας και 10% έκπτωση λόγω COSMOTE ONE (Να επισημάνω ότι οι τιμές αναφέρονται σε νέα σύνδεση και εάν έχετε καρτοκινητό COSMOTE το πάγιο ανεβαίνει κατά 10-20 Ε) . Στο πρώτο πακέτο δεν δίνει έκπτωση ενώ στο δεύτερο δίνει 20% ενώ στο τρίτο πακέτο δίνει 20% + 30% επιπλέον έκπτωση δηλαδή το πάγιο θα είναι 35Ε εγώ δέχτηκα καθώς είναι πάρα πολύ καλή προσφορά 

Εγώ δέχτηκα το τρίτο καθώς

* Δίνω 20Ε κάρτα τον μήνα και με βολεύει το απεριόριστα λεπτά ενώ μετά 600' δεν με βολεύει

* Μου είπε μπορώ να κάνω μόνο χρήση data με extra sim με 3,05Ε ενώ στο δεύτερό δίνουν δώρο τις sim

Το ερώτημα μου είναι εάν μπορώ να χρησιμοποιήσω την extra sim και να την βάλω σε κάποιο router και να συνδυάσω internet σταθερής + internet κινητής γίνεται?

Σε ποιο κανάλι πήγες και σου κάνανε την προσφορά kouzoul; Σε κατάστημα cosmote; Γερμανός; Σε πήρανε τηλέφωνο τυχαία; Το ζήτησες;

Δώσε μου παρακαλώ μερικές πληροφορίες γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ

2 ώρες πριν, glenngould είπε

Σε ποιο κανάλι πήγες και σου κάνανε την προσφορά kouzoul; Σε κατάστημα cosmote; Γερμανός; Σε πήρανε τηλέφωνο τυχαία; Το ζήτησες;

Δώσε μου παρακαλώ μερικές πληροφορίες γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ

Με πήρανε από προωθητική εταιρεία στην Θεσσαλονίκη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, glenngould είπε

Ευχαριστώ, μπορείς να μου πεις ποια εταιρία;

Δεν ξέρω μου είπανε καλούμε από την COSMOTE ωστόσο εγώ δεν το συνέχισα καθώς έχω what's up και για να γίνει συμβόλαιο σε πάνε +10€ επιπλέον με μόνο την έκπτωση cosmote one. Το πάγιο σε εμένα θα ήταν 80€ με έκπτωση!

Επεξ/σία από Επισκέπτης

2 λεπτά πριν, glenngould είπε

Δηλαδή ο φίλος πιο πάνω το πήρε το μεγάλο πρόγραμμα (το πιο ακριβό) με 20%+30% = 50% έκπτωση, δηλαδή €35, κι εσένα σου πρότειναν €80 για το ίδιο;

Ναι γιατί δεν είναι το κινητό σε άλλη εταιρεία!

Μόλις τώρα, kouzoul είπε

Ναι γιατί δεν είναι το κινητό σε άλλη εταιρεία!

Και στο site παραπάνω βγαίνει

Μα μπορείς να πάρεις έτσι έναν αναλώσιμο αριθμό απλά για να τους "ικανοποιήσεις" ως προς την φορητότητα (και να ξεκλειδώσεις έτσι την καλύτερη τιμή) ;

Αν έκανες φορητότητα θα το δίνανε και σε σένα €35 ;

(Μα είναι δυνατόν να σας το δίνουν σε τέτοια τιμή και να μην το θέλετε, κι εγώ να ψάχνω πώς θα μου το προτείνουν για να το αρπάξω αμέσως ; )

1 λεπτό πριν, glenngould είπε

Μα μπορείς να πάρεις έτσι έναν αναλώσιμο αριθμό απλά για να τους "ικανοποιήσεις" ως προς την φορητότητα (και να ξεκλειδώσεις έτσι την καλύτερη τιμή) ;

Αν έκανες φορητότητα θα το δίνανε και σε σένα €35 ;

(Μα είναι δυνατόν να σας το δίνουν σε τέτοια τιμή και να μην το θέλετε, κι εγώ να ψάχνω πώς θα μου το προτείνουν για να το αρπάξω αμέσως ; )

Η προσφορά ισχύει μόνο για τον αριθμό που πήρανε! Τους ρώτησα μπορώ να πάρω νούμερο από wind και να το κάνουμε συμβόλαιο και είπανε όχι! 80€ δεν παίρνω. Aν ήταν 40€ θα το έκανα, εδώ πληρώνω 29€ σταθερό στην COSMOTE

Μετά άρχισε η κοπέλα και η κάρτα στα επόμενα 2 χρόνια θα πάει το κατώτερο 15€ και δεν θα συμφέρει το καρτοκινητο και θα είσαστε υποχρεωμένοι να βάζετε κάθε μήνα κάρτα μην γίνει φραγή και χάσετε και το υπόλοιπο κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...