Philip023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα έχω το κουτί Cougar MX330-X μαζί με την MSI B450 Tomahawk Max και σκεφτομαι να αναβαθμίσω την ψυχτρα του επεξεργαστη από την στοκ σε Arctic Freezer 34 esports duo και το ερώτημα μου είναι το κουλερ αυτό θα χωράει στο κουτί; Ας είναι και οριακά τουλάχιστον να κλείνει το πλαϊνό πάνελ. Ευχαριστώ.
duffyduck Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Cougar MX330-X Max. CPU Cooler Height 155mm / 6.1 (in) Arctic Freezer 34 esports duo Height: 157 mm Στο οριο ειναι. Μπορει και να χωραει μπορει και οχι. Εγω παντως εχω βαλει σε ενα παλιο στενο κουτι με παρομοιο χωρο για cpu cooler την Arctic Freezer 33 esport edition. Ισα ισα ειναι (ακουμπα στο καπακι). Εκει εχω βαλει τον παλιο 4790K με ενα αρκετα παλιο, αλλα καλο τροφοδοτικο και μια παλια καρτα DX11 γραφικων (αλλα καλυτερη απο την HD4600). Δυστυχως δεν υπαρχουν χρηματα για νεο κουτι και τροφοδοτικο και μια συγχνονη καρτα γραφικων, και ενα μεγαλυτερο ssd. Ολα τα λεφτα (οχι πολλα) τα ειχε παρει ο βασικος μου υπολογιστης. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από duffyduck
johnpopexi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 50 λεπτά πριν, Philip023 είπε Καλησπέρα έχω το κουτί Cougar MX330-X μαζί με την MSI B450 Tomahawk Max και σκεφτομαι να αναβαθμίσω την ψυχτρα του επεξεργαστη από την στοκ σε Arctic Freezer 34 esports duo και το ερώτημα μου είναι το κουλερ αυτό θα χωράει στο κουτί; Ας είναι και οριακά τουλάχιστον να κλείνει το πλαϊνό πάνελ. Ευχαριστώ. Χωράει. Spoiler https://www.reddit.com/r/buildapc/comments/e57vyq/cpu_cooler_for_cougar_mx330g_case/ 1
duffyduck Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Γι'αυτο εγραψα οτι εχω βαλει την Arctic Freezer 33 esport edition που εχει το ιδιο υψος με την Arctic Freezer 34 esports duo, σε ενα στενο κουτι. Αρα θα ειναι στο οριο και το πολυ μολις να ακουμπα στο καπακι, ή να εχει αποσταση 1-2 χιλιοστα. Σε αυτη την περιπτωση δεν εχει φοβο. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από duffyduck
mp44christos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 34 minutes ago, johnpopexi said: Χωράει. Hide contents https://www.reddit.com/r/buildapc/comments/e57vyq/cpu_cooler_for_cougar_mx330g_case/ στο g χωραει ανετα (δεν εχει τζαμι εχει πανελ με κοίλωμα) στο Χ μαλλον οριακα. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από mp44christos 1
johnpopexi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 51 λεπτά πριν, mp44christos είπε στο g χωραει ανετα (δεν εχει τζαμι εχει πανελ με κοίλωμα) στο Χ μαλλον οριακα. Κανε τουμπα τα x , g . G = glass. Μπερδεύτηκες με το spoiler που έστειλα? Την χωρεσαν 2 άτομα στο G . Στο X παίζει να παίρνει και ελαφώς μεγαλύτερη .
mp44christos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Just now, johnpopexi said: Κανε τουμπα τα x , g . G = glass. Μπερδεύτηκες με το spoiler που έστειλα? Την χωρεσαν 2 άτομα στο G . Στο X παίζει να παίρνει και ελαφώς μεγαλύτερη . Ναι πιθανον να τα εχω κανει μανταρα με τα ονοματα λολ
niko13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 A ρε παιδια😒.... Με ξεγελασατε, ειδα κ εγω cougar και μπηκα στο thread αλλα δεν ηταν αυτο που νομιζα τελικα.... 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα