iAndrew Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση σχετικά με την εγγύηση και το Apple Care. Νομίζω ότι το Macbook Pro (2018) Που έχω έχει αποκτήσει ένα θεματάκι με το πληκτρολόγιο. Τι εννοώ: Ορισμένα πλήκτρα όπως το "Ο" και τα γύρω του "I,P,L,9 Κτλ) δεν επανέρχονται σωστά και πατιούνται κάπως περίεργα. Το μηλαράκι έχει και εγγύηση και apple Care μέχρι τέλος του 2021. Παίρνω τηλ στην iStorm (Θεσσαλονίκης) και τους λέω την περίπτωση και δεν μπόρεσαν να με εξυπηρετήσουν... Που να απευθυνθώ για Βόρεια Ελλάδα? (Θεσσαλονίκη΄πχ) Ευχαριστώ.
mikevchq Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Σου έχει πέσει κάποιο υγρό και κολλάει το "Ο" και τα γύρω του; Η IStorm θα πρέπει να το αναλάβει κανονικά. Με τι δικαιολογία δεν σε εξυπηρετούν;
iAndrew Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, mikevchq είπε Σου έχει πέσει κάποιο υγρό και κολλάει το "Ο" και τα γύρω του; Η IStorm θα πρέπει να το αναλάβει κανονικά. Με τι δικαιολογία δεν σε εξυπηρετούν; Όχι δεν έχει πέσει ποτέ τίποτα. Μου είπαν το εξής: Δεν αναλαμβάνουν επιδιορθώσεις η οτιδήποτε σχετικό με επισκευές... Τα στέλνουν λέει στην InfoQuest (κάτι τέτοιο) να τα κάνει γι αυτούς. Έμεινα λίγο μ@λακας γιατί την τελευταία φορά που η Apple μας είχε στείλει σχετικά με τις μπαταρίες στα macbook pro τα 15αρια το πήγα εκεί και το κάνανε κανονικά... Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από iAndrew
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 18 λεπτά πριν, iAndrew είπε Το μηλαράκι έχει και εγγύηση και apple Care μέχρι τέλος του 2021. Apple care δεν υπαρχει στην Ελλαδα(αυτο που δινουν στο εξωτερικο στα ειδικα Apple Store που δεν υπαρχουν στην Ελλαδα). Τωρα για επισκευες μιλησε με την Infoquest.
iAndrew Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Apple care δεν υπαρχει στην Ελλαδα(αυτο που δινουν στο εξωτερικο στα ειδικα Apple Store που δεν υπαρχουν στην Ελλαδα). Τωρα για επισκευες μιλησε με την Infoquest. Μμμ. Κατάλαβα.
paolo.catti Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 35 λεπτά πριν, iAndrew είπε Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση σχετικά με την εγγύηση και το Apple Care. Νομίζω ότι το Macbook Pro (2018) Που έχω έχει αποκτήσει ένα θεματάκι με το πληκτρολόγιο. Τι εννοώ: Ορισμένα πλήκτρα όπως το "Ο" και τα γύρω του "I,P,L,9 Κτλ) δεν επανέρχονται σωστά και πατιούνται κάπως περίεργα. Το μηλαράκι έχει και εγγύηση και apple Care μέχρι τέλος του 2021. Παίρνω τηλ στην iStorm (Θεσσαλονίκης) και τους λέω την περίπτωση και δεν μπόρεσαν να με εξυπηρετήσουν... Που να απευθυνθώ για Βόρεια Ελλάδα? (Θεσσαλονίκη΄πχ) Ευχαριστώ. Το πιο πιθανό είναι το MacBook σου να πάσχει από το γνωστό πρόβλημα με το butterfly keyboard που κολλάνε κάποια πλήκτρα ή καταγράφουν δίπλα πατήματα το οποίο καλύπτεται και εκτός εγγύησης από την εταιρία με βάση το repair program για τα butterfly keyboards. Το επίσημο service της Apple είναι η infoquest όπως και σου είπαν σωστά και πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους να το στείλεις και να το επισκευάσουν με βάση το πρόγραμμα αυτό από τη στιγμή που δεν έχει κάποιο liquid damage.
iAndrew Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 10 λεπτά πριν, paolo.catti είπε Το πιο πιθανό είναι το MacBook σου να πάσχει από το γνωστό πρόβλημα με το butterfly keyboard που κολλάνε κάποια πλήκτρα ή καταγράφουν δίπλα πατήματα το οποίο καλύπτεται και εκτός εγγύησης από την εταιρία με βάση το repair program για τα butterfly keyboards. Το επίσημο service της Apple είναι η infoquest όπως και σου είπαν σωστά και πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους να το στείλεις και να το επισκευάσουν με βάση το πρόγραμμα αυτό από τη στιγμή που δεν έχει κάποιο liquid damage. Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ! 1
marmagia Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Applecare υπάρχει κανονικότατα στην Ελλάδα μόνο για υπολογιστές και όχι για ρολόγια, iPad iPhone. Αυτό που περιγράφεις καλύπτεται από πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης για το πληκτρολόγιο (https://support.apple.com/el-gr/keyboard-service-program-for-mac-notebooks) και είναι υποχρεωμένοι να το φτιάξουν. Θα σου πρότεινα να στείλεις με κούριερ (δωρεάν νομίζω https://service.i-system.gr) τον υπολογιστή μετά από συνεννόηση με την isystem ώστε να έχεις άμεση και καλή εξυπηρέτηση. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από marmagia
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Το προγραμα επέκτασης για το πληκτρολόγιο ισχύει για 4 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς.
iAndrew Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, dimitris.me είπε Το προγραμα επέκτασης για το πληκτρολόγιο ισχύει για 4 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς. 58 λεπτά πριν, marmagia είπε Applecare υπάρχει κανονικότατα στην Ελλάδα μόνο για υπολογιστές και όχι για ρολόγια, iPad iPhone. Αυτό που περιγράφεις καλύπτεται από πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης για το πληκτρολόγιο (https://support.apple.com/el-gr/keyboard-service-program-for-mac-notebooks) και είναι υποχρεωμένοι να το φτιάξουν. Θα σου πρότεινα να στείλεις με κούριερ (δωρεάν νομίζω https://service.i-system.gr) τον υπολογιστή μετά από συνεννόηση με την isystem ώστε να έχεις άμεση και καλή εξυπηρέτηση. Παιδιά δεν το είχα προσέξει καν. Ευχαριστω πολύ για την ενημέρωση. Καλύπτει και το δικό μου απ ότι φαίνεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Το. ίδιο σου βάζει πάλι και νομίζω μέχρι και 2 αντικαταστάσεις στην τετραετία μπορείς να τις κανείς.
iAndrew Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 16 ώρες πριν, dimitris.me είπε Το. ίδιο σου βάζει πάλι και νομίζω μέχρι και 2 αντικαταστάσεις στην τετραετία μπορείς να τις κανείς. Αυτό επίσης απ οτι είδα δεν σχετίζεται καν με την εγγύηση του Macbook...δηλαδή και να μην έχει εγγύηση απ'οτι κατάλβα στο κάνουν δωρεάν.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 ακριβώς απλά είσαι στο πρόγραμμα 4 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς .Για το συγκεκριμένο σε καλύπτει για 4 χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα