Zerg13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Καλησπερα, με πηραν τηλεφωνο απο μια εταιρεια που πουλαει φιλτρα νερου για δωρεαν εγκατασταση με χρησιδανειο το παρακατω φιλτρο https://www.rainbowwaters.gr/gr/el/products/oikiako-filtro-neroy-3m-ap-easy-cs-ff κατω παγκου με δωρεαν εκατασταση. Ειναι της 3M και τα μεταπουλαν αυτοι. μου ειπαν δωρεαν δοκιμη για 6 μηνες και αν δεν μου αρεσει το παιρνουν χωρις χρεωση. Αν μου αρεσει μου αλλαζουν το φιλτρο ανα 6 μηνες με 70-80€. Εχει κανεις αποψη με τετοιου τυπου εταιρειες;
btsaroux Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Καλυτερα αγορασε καποιο αλλο συστημα και να αγοραζεις τα φιλτρα, αναλογα με την ποιοτητα του νερου σου θα πανε και τα φιλτρα που χρειαζεσαι. Το φιλτρο με 70-80 που εχουν ειναι ακριβο και ουσιαστικα ειναι σαν να σου πουλανε καθε χρονο ολη την εγκατασταση μετα. Γιατι απαξ και το βαλεις αντε να το βγαζεις. Δες λιγο και αυτα για να καταλαβεις διαφορα στις τιμες. Και δοκιμασε να επικοινωνησεις μαζι τους τις αναγκες σου. https://www.psyktes.gr/klasika-doxia-filtra-nerou-pagkou https://www.psyktes.gr/filtra-nerou-antallaktika 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Φιλε, στείλε δειγματα από το νερό σου σε κάποιο εργαστήριο για χημική και μικρόβιολογικη ανάλυση αν βγουν εντός ορίων δεν χρειάζεσαι τίποτα. Είχα και εγώ φίλτρο 80ευρω αλλά σταμάτησα προσωρινά να το χρησιμοποιώ δεν ξέρω αν θα συνεχίσω, το ανταλλακτικό διαρκει 1 έτος κάνει 40 ευρώ, αλλα από την στιγμή που το νερό μας είναι εντάξει δεν υπάρχει λόγος να δώσω και αυτό το 40αρι. Οι εταιρείες κοιτάνε να σου πουλήσουν οτι με το φίλτρο θα αποφύγεις προβλήματα. 2
slk200gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 10 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Φιλε, στείλε δειγματα από το νερό σου σε κάποιο εργαστήριο για χημική και μικρόβιολογικη ανάλυση αν βγουν εντός ορίων δεν χρειάζεσαι τίποτα. Είχα και εγώ φίλτρο 80ευρω αλλά σταμάτησα προσωρινά να το χρησιμοποιώ δεν ξέρω αν θα συνεχίσω, το ανταλλακτικό διαρκει 1 έτος κάνει 40 ευρώ, αλλα από την στιγμή που το νερό μας είναι εντάξει δεν υπάρχει λόγος να δώσω και αυτό το 40αρι. Οι εταιρείες κοιτάνε να σου πουλήσουν οτι με το φίλτρο θα αποφύγεις προβλήματα. Ενα δικηο το εχεις ,θα ισχυε αν το νερο σου ειναι σταθερα καλο ,ασε με να εχω τις αμφιβολιες μου γιατι οκ στην μπανανια ζουμε ,φανταζομαι αν δωσεις καθε μηνα μετρηση θα δεις πολλες διαφορες 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, slk200gr είπε Ενα δικηο το εχεις ,θα ισχυε αν το νερο σου ειναι σταθερα καλο ,ασε με να εχω τις αμφιβολιες μου γιατι οκ στην μπανανια ζουμε ,φανταζομαι αν δωσεις καθε μηνα μετρηση θα δεις πολλες διαφορες Για τον ts έγραψα το μήνυμα. Μπορείς να έχεις ότι αμφιβολίες θέλεις. 2
slk200gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε Για τον ts έγραψα το μήνυμα. Μπορείς να έχεις ότι αμφιβολίες θέλεις. και εγω για τον Ts το εγραψα για να μην αναπαυτει σε μια μετρηση 1
Zerg13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 38 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Φιλε, στείλε δειγματα από το νερό σου σε κάποιο εργαστήριο για χημική και μικρόβιολογικη ανάλυση αν βγουν εντός ορίων δεν χρειάζεσαι τίποτα. Ποσο κανει και εχεις κανα λινκ εργαστηριου που να αναλαμβανει; 21 λεπτά πριν, slk200gr είπε και εγω για τον Ts το εγραψα για να μην αναπαυτει σε μια μετρηση Το εχω ξανακουσει αυτο. Οτι δεν ειναι σταθερο το νερο.
fredd0 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 ψαξε χημικα εργαστηρια, εχει πολλα .. εγω αυτον εχω χρησιμοποιησει , μετα απο προταση του πισινα και ξερω σιγουρα οτι κανει, αλλα ειμαι βεβαιος οτι υπαρχουν δεκαδες αλλα
slk200gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 34 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Το εχω ξανακουσει αυτο. Οτι δεν ειναι σταθερο το νερο. πριν παρω φιλτρο εκανα αναλυση το νερο (χωριο περιοχη λαγκαδα ,θεωρητικα πολυ καλο νερο ) συμπτωματικο εκανε μετα απο μια εβδομαδα καποιο αλλο παιδι ,οι μετρησεις ηταν πολυ διαφορετικες .Οταν εμενα ευοσμο θεσσαλονικης ανα 2 μηνες βρωμουσε χλωριο ,εκαναν διαφοροι παραπονα στην υπηρεσια ως που μαθαμε οτι καποιος καινουργιος εβαζε λαθος αναλογια ,το χλωριο σε μικρες ποσοτητες θεωρητικα δεν κανει κακο σε μεγαλες κανει ομως ,ασε που βρωμουσε και πολλες αλλες ιστοριες που κανουν το φιλτρο αναγκαιο σε ενα σπι (υπ οψιν δεν πουλαω φιλτρα ουτε εχω σχεση με το αντικειμενο)
adi32 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 70ε το εξαμηνο ειναι παρα πολλα Εγω εχω το Doulton και δινω 40ε το χρονο για το ανταλλακτικο Το νερο καμια σχεση με της βρυσης και του εμφιαλωμενου που μου φαινονται χαλια 1
fmarulezkd Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Πολλά λεφτά. Εκτός και αν παίρνεις νερό από κανα ποτάμι ή πηγάδι μην πέφτεις για παπατζες τυπου "φιλτράρουν βακτήρια και ιούς". Ενα απλό φίλτρο ενεργού άνθρακα θες για το χλώριο και τελείωσες.
Zerg13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, fmarulezkd είπε Πολλά λεφτά. Εκτός και αν παίρνεις νερό από κανα ποτάμι ή πηγάδι μην πέφτεις για παπατζες τυπου "φιλτράρουν βακτήρια και ιούς". Ενα απλό φίλτρο ενεργού άνθρακα θες για το χλώριο και τελείωσες. Εχεις κανα λινκ; Με τα αλατα τι κανουμε; Και το χωμα. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από Zerg13
tsofras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Να βάζετε και στην εξίσωση εκτός από το νερό και τις σωληνώσεις σε παλιά σπίτια , πολυκατοικίες που μπορεί να έχουν αλλοιωθεί και να πίνετε με το νερό ότι έρχεται και από εκεί. Εγώ είχα βάλει για κανα χρόνο και η αλήθεια είναι ότι από βρύση δεν μπορούσα να πιω μέσα στην πρώτη εβδομάδα, έκατσε και έκανα ανακαίνιση όμως και δεν έκανε το φίλτρο στη νέα μπαταρία και το άφησα, κάποια στιγμή θα ξαναβάλω πάντως γιατί είναι πολυκατοικία 35 ετών
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 8 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Εχεις κανα λινκ; Με τα αλατα τι κανουμε; Και το χωμα. Το χώμα το κρατάνε τα φίλτρα, τα κεραμικά, και το χλώριο το κρατάει ο ενεργός άνθρακας, για άλατα θες άλλο ξεχωριστό η διπλό φίλτρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα