mihalis19 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μια ερώτηση. Έκανα εξαγωγή τις επαφές από το παλιό μου κινητό σε αρχείο vcf και το έκανα εισαγωγή στο νέο μου κινητό Xiaomi Mi 10 Οι επαφές είναι όλες μέσα όμως όταν με παίρνουν τηλ λέει Άγνωστο. Ξέρει κάποιος γιατί?
koutsis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, mihalis19 είπε Μια ερώτηση. Έκανα εξαγωγή τις επαφές από το παλιό μου κινητό σε αρχείο vcf και το έκανα εισαγωγή στο νέο μου κινητό Xiaomi Mi 10 Οι επαφές είναι όλες μέσα όμως όταν με παίρνουν τηλ λέει Άγνωστο. Ξέρει κάποιος γιατί? Γιατί να το κάνεις αυτό; Που τις είχες αποθηκεύσει; Δεν τις είχες στον Google account? Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από koutsis
mihalis19 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Στο google account ήταν κανονικά αλλά ανακάλυψα τώρα στην αλλαγή ότι είχα λάθος ρύθμιση και το κινητό δεν αποθήκευε στο google account αλλά στο κινητό. Οπότε τις πήρα ένα backup και τις μετέφερα. Αλλά βγάζει τις βγάζει άγνωστες. Μόνο 1 με 2 έχω πετύχει που τις διάβασε αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι κοινό ή τι διαφορά έχουν.
koutsis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 23 λεπτά πριν, mihalis19 είπε Στο google account ήταν κανονικά αλλά ανακάλυψα τώρα στην αλλαγή ότι είχα λάθος ρύθμιση και το κινητό δεν αποθήκευε στο google account αλλά στο κινητό. Οπότε τις πήρα ένα backup και τις μετέφερα. Αλλά βγάζει τις βγάζει άγνωστες. Μόνο 1 με 2 έχω πετύχει που τις διάβασε αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι κοινό ή τι διαφορά έχουν. Άρα δεν ήταν στο Google account αλλά στο κινητό. Και γιατί δεν τις μετέφερες από το κινητό στο Google account?
mihalis19 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Τις έχω στο gmail αλλά δεν εμφανίζονται στο κινητό μετά από συγχρονισμό! Δείχνει ότι τελειώνει ο συγχρονισμός αλλά δεν έρχονται επαφές.
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 στον chrome στις εμφανίζει;Mπας και συγχρονίζει τον Μi account και όχι τον google?
mihalis19 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 όχι έχει τσεκαρισμένο κανονικά ότι είναι συγχρονισμένο με το gmail. Επίσης μέσα στις ρυθμίσεις έχει τις επαφές με check οτι συγχρονίζονται αλλά φαίνεται να μην τις ανεβάζει. Όμως το περίεργο είναι ότι ακόμα και με εισαγωγή από vcf που έκανα τις βγάζει κανονικότατα αλλά όταν με παίρνουν την λέει άγνωστο. Τι περίεργο είναι αυτό. Να κάνω κανά restore?
koutsis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 21 λεπτά πριν, mihalis19 είπε όχι έχει τσεκαρισμένο κανονικά ότι είναι συγχρονισμένο με το gmail. Επίσης μέσα στις ρυθμίσεις έχει τις επαφές με check οτι συγχρονίζονται αλλά φαίνεται να μην τις ανεβάζει. Όμως το περίεργο είναι ότι ακόμα και με εισαγωγή από vcf που έκανα τις βγάζει κανονικότατα αλλά όταν με παίρνουν την λέει άγνωστο. Τι περίεργο είναι αυτό. Να κάνω κανά restore? Στις ρυθμίσεις των επαφών έχεις να εμφανίζονται οι επαφές από Google account?
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 11 λεπτά πριν, mihalis19 είπε Το έχω βάλει στο Όλες οι επαφές Αν βάλεις μονο google? Μηπως υπάρχουν διπλες και το κομπλάρει;
mihalis19 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Τελικά είναι bug. Πρέπει να περιμένω update. Για να λυθεί το θέμα πρέπει να δουλεύει μόνο με 3g και όχι 4g. Το κατάστημα δεν δέχεται αντικατάσταση. Και στο service λένε να περιμενω update. Δηλαδή εμεινα χωρίς κινητό. Εμεινα χωρις 4g που ειναι απαραίτητο για την δουλειά μου και έδωσα 600 ευρώ. Μάλλον θα παίξει καταγγελία.
koutsis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, mihalis19 είπε Τελικά είναι bug. Πρέπει να περιμένω update. Για να λυθεί το θέμα πρέπει να δουλεύει μόνο με 3g και όχι 4g. Το κατάστημα δεν δέχεται αντικατάσταση. Και στο service λένε να περιμενω update. Δηλαδή εμεινα χωρίς κινητό. Εμεινα χωρις 4g που ειναι απαραίτητο για την δουλειά μου και έδωσα 600 ευρώ. Μάλλον θα παίξει καταγγελία. Δεν κατάλαβα ποιό είναι το bug. Ότι δεν εμφανίζει τις επαφές από Google account? Επίσης τι σχέση έχει το 4g με αυτό;
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δοκίμασες να τις κάνεις εισαγωγη στον google λογαριασμό μέσα απο τον chrome---contacts?
mihalis19 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Παιδιά δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με το πως πέρασα τις επαφές. Είναι καθαρά θέμα ROM. Όπως είπα πρέπει να έχεις κλειστό το 4g Και να είσαι σε 3g για να σου βγάλει το όνομα αυτού που σε καλεί. Δεν εμφανίζει ΚΑΝ τον αριθμό όχι μόνο το όνομα της επαφής.
SeNNinhA Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, mihalis19 είπε Παιδιά δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με το πως πέρασα τις επαφές. Είναι καθαρά θέμα ROM. Όπως είπα πρέπει να έχεις κλειστό το 4g Και να είσαι σε 3g για να σου βγάλει το όνομα αυτού που σε καλεί. Δεν εμφανίζει ΚΑΝ τον αριθμό όχι μόνο το όνομα της επαφής. Επιστροφη και τα λεφτα σου πισω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα