navger Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Καλημερα, να ρωτησω εαν το εχει προσπαθησει καποιος στα σιγουρα.. Σε cosmotetv μεσω Internet μπορω να καταργησω το Multiroom που ηδη εχω, και να βαλω τη μια τηλεοραση κανονικα με τον αποκωδικοποιητη ενω την αλλη τηλεοραση μεσω καποιου Box+εφαρμογης? αλλα να μπορω να βλεπω ταυτοχρονα διαφορετικο περιεχομενο το ρωταω για να γλυτωσω το επιπλεον κοστος του Multiroom...
notist Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Εγώ έχω την δορυφορική και με xiaomi mi box s βλέπω με τους κωδικούς go δωρεάν. Τώρα εσύ που έχεις αποκωδικοποιητή μέσω ίντερνετ και βλέπεις cosmote tv δεν ξέρω.
kallonos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Με το νέο το ott, μπορείς στο boxaki που σου δίνουν να βλέπεις στη μια και αν υποστηρίζει η τηλεόραση σου την εφαρμογή της cosmote tv μπορείς να βλέπεις και στην άλλη διαφορετικό κανάλι κανονικά.
karetsos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Νομίζω όμως δεν μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα μόνο τα κανάλια με αθλητικό περιεχόμενο (ανάμεσα στο ott box και στην εφαρμογή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα