Προς το περιεχόμενο

VDSL στατιστικα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα error ειναι πολλα για κοντα στα 10 λεπτα που το ρουτερ ειναι ανοιχτο? ή να μην ανησυχω επειδή είναι FEC? Επίσης μπορώ να κανω κατι για το download ή ειναι επειδή παιρνω απο αστικο? μου είπαν οτι η ταχύτητα θα ειναι απο 30 εως 45

IMG_20200731_100632.jpg

Επεξ/σία από Aggelos_INSM
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε

Δηλαδη να μην ανησυχω?

Οχι μια χαρα εισαι, τα fec τα σβηνει το ρουτερ αμα ειναι πολλα, τα CRC να σε ανυσηχουν αν ειναι πολλα

36 λεπτά πριν, panos0100 είπε

Οχι μια χαρα εισαι, τα fec τα σβηνει το ρουτερ αμα ειναι πολλα, τα CRC να σε ανυσηχουν αν ειναι πολλα

Ωραια .. το interleave delay ειναι καλο? 

9 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε

Ωραια .. το interleave delay ειναι καλο? 

Ναι ναι μια χαρα ειναι η γραμμη σου δεν εχεις θεμα, σε ποιον παροχο εισαι;

29 λεπτά πριν, panos0100 είπε

Ναι ναι μια χαρα ειναι η γραμμη σου δεν εχεις θεμα, σε ποιον παροχο εισαι;

cosmote φιλε

Σημερα θα μου δωσουν το speedport plus.. Θα δω καποια βελτιωση στο download ? Αν και δεν θα έπρεπε να "παραπονιέμαι" γιατι εχω διπλασια ταχυτητα απο adsl

1 λεπτό πριν, Aggelos_INSM είπε

cosmote φιλε

Σημερα θα μου δωσουν το speedport plus.. Θα δω καποια βελτιωση στο download ? Αν και δεν θα έπρεπε να "παραπονιέμαι" γιατι εχω διπλασια ταχυτητα απο adsl

ναι ισως δεις κατι παρα πανω γιατι ειναι ποιο συμβατο με την κεραια του οτε, εμεις τι να πουμε ακομα με ADSL ειμαι και να λεω παλι καλα που πιανω και 11 αλλοι ειναι και ποιο κατω με adsl

1 λεπτό πριν, panos0100 είπε

ναι ισως δεις κατι παρα πανω γιατι ειναι ποιο συμβατο με την κεραια του οτε, εμεις τι να πουμε ακομα με ADSL ειμαι και να λεω παλι καλα που πιανω και 11 αλλοι ειναι και ποιο κατω με adsl

Ναι φιλε ελλαδα τι να πεις.. Ελπιζω μονο να μην εχω θεμα με gaming επειδή το ping ανέβηκε λιγο αφου τωρα ειμαι interleaved

Μόλις τώρα, Aggelos_INSM είπε

Ναι φιλε ελλαδα τι να πεις.. Ελπιζω μονο να μην εχω θεμα με gaming επειδή το ping ανέβηκε λιγο αφου τωρα ειμαι interleaved

ναι εχω ακουσει με VDSL ανεβαινει το ping αν παιζεις online games,  ειναι το αρνητικο της υποθεσης

Μόλις τώρα, panos0100 είπε

ναι εχω ακουσει με VDSL ανεβαινει το ping αν παιζεις online games,  ειναι το αρνητικο της υποθεσης

σε speedtest ειδα διαφορα +9-10ping ελπιζω σε fps παιχνιδια να μην κάνει καμια βλακια.. 

σε speedtest ειδα διαφορα +9-10ping ελπιζω σε fps παιχνιδια να μην κάνει καμια βλακια.. 

Δεν νομιζω καλα πρεπει να εισαι αντε να χαρεις την ταχυτητα σου και εγω αμα ληξει θα παω σε vdsl

1 ώρα πριν, Aggelos_INSM είπε

Μπορείς να καλέσεις στην τεχνική υποστήριξη για να γίνει αλλαγή του προφίλ σε Fastpath.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, nikos_k1 είπε

Μπορείς να καλέσεις στην τεχνική υποστήριξη για να γίνει αλλαγή του προφίλ σε Fastpath.

Απλα εχω errors .. θα με αλλαξουν? Δε θα εχω αποσυνδεσεις?

Επεξ/σία από Aggelos_INSM

Απλα εχω errors .. θα με αλλαξουν? Δε θα εχω αποσυνδεσεις?

Μπορείς να ζητήσεις την αλλαγή στο προφίλ να το ελέγξεις για ένα 24ωρο περίπου και εάν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα να καλέσεις για να επιστρέψεις σε Interleaved.
Αν δεν κάνω λάθος η αλλαγή προφίλ είναι περίπου 5-10 λεπτά υπόθεση μέχρι να συγχρονίσει η γραμμή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...