Aggelos_INSM Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα error ειναι πολλα για κοντα στα 10 λεπτα που το ρουτερ ειναι ανοιχτο? ή να μην ανησυχω επειδή είναι FEC? Επίσης μπορώ να κανω κατι για το download ή ειναι επειδή παιρνω απο αστικο? μου είπαν οτι η ταχύτητα θα ειναι απο 30 εως 45 Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από Aggelos_INSM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Για τα errors δες το σχετικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 16 λεπτά πριν, bill2015 είπε Για τα errors δες το σχετικό Δηλαδη να μην ανησυχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε Δηλαδη να μην ανησυχω? Οχι μια χαρα εισαι, τα fec τα σβηνει το ρουτερ αμα ειναι πολλα, τα CRC να σε ανυσηχουν αν ειναι πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 36 λεπτά πριν, panos0100 είπε Οχι μια χαρα εισαι, τα fec τα σβηνει το ρουτερ αμα ειναι πολλα, τα CRC να σε ανυσηχουν αν ειναι πολλα Ωραια .. το interleave delay ειναι καλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 9 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Ωραια .. το interleave delay ειναι καλο? Ναι ναι μια χαρα ειναι η γραμμη σου δεν εχεις θεμα, σε ποιον παροχο εισαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 29 λεπτά πριν, panos0100 είπε Ναι ναι μια χαρα ειναι η γραμμη σου δεν εχεις θεμα, σε ποιον παροχο εισαι; cosmote φιλε Σημερα θα μου δωσουν το speedport plus.. Θα δω καποια βελτιωση στο download ? Αν και δεν θα έπρεπε να "παραπονιέμαι" γιατι εχω διπλασια ταχυτητα απο adsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Aggelos_INSM είπε cosmote φιλε Σημερα θα μου δωσουν το speedport plus.. Θα δω καποια βελτιωση στο download ? Αν και δεν θα έπρεπε να "παραπονιέμαι" γιατι εχω διπλασια ταχυτητα απο adsl ναι ισως δεις κατι παρα πανω γιατι ειναι ποιο συμβατο με την κεραια του οτε, εμεις τι να πουμε ακομα με ADSL ειμαι και να λεω παλι καλα που πιανω και 11 αλλοι ειναι και ποιο κατω με adsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, panos0100 είπε ναι ισως δεις κατι παρα πανω γιατι ειναι ποιο συμβατο με την κεραια του οτε, εμεις τι να πουμε ακομα με ADSL ειμαι και να λεω παλι καλα που πιανω και 11 αλλοι ειναι και ποιο κατω με adsl Ναι φιλε ελλαδα τι να πεις.. Ελπιζω μονο να μην εχω θεμα με gaming επειδή το ping ανέβηκε λιγο αφου τωρα ειμαι interleaved Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Aggelos_INSM είπε Ναι φιλε ελλαδα τι να πεις.. Ελπιζω μονο να μην εχω θεμα με gaming επειδή το ping ανέβηκε λιγο αφου τωρα ειμαι interleaved ναι εχω ακουσει με VDSL ανεβαινει το ping αν παιζεις online games, ειναι το αρνητικο της υποθεσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, panos0100 είπε ναι εχω ακουσει με VDSL ανεβαινει το ping αν παιζεις online games, ειναι το αρνητικο της υποθεσης σε speedtest ειδα διαφορα +9-10ping ελπιζω σε fps παιχνιδια να μην κάνει καμια βλακια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Aggelos_INSM είπε σε speedtest ειδα διαφορα +9-10ping ελπιζω σε fps παιχνιδια να μην κάνει καμια βλακια.. Δεν νομιζω καλα πρεπει να εισαι αντε να χαρεις την ταχυτητα σου και εγω αμα ληξει θα παω σε vdsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_k1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Aggelos_INSM είπε σε speedtest ειδα διαφορα +9-10ping ελπιζω σε fps παιχνιδια να μην κάνει καμια βλακια.. Μπορείς να καλέσεις στην τεχνική υποστήριξη για να γίνει αλλαγή του προφίλ σε Fastpath. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, nikos_k1 είπε Μπορείς να καλέσεις στην τεχνική υποστήριξη για να γίνει αλλαγή του προφίλ σε Fastpath. Απλα εχω errors .. θα με αλλαξουν? Δε θα εχω αποσυνδεσεις? Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από Aggelos_INSM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_k1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Aggelos_INSM είπε Απλα εχω errors .. θα με αλλαξουν? Δε θα εχω αποσυνδεσεις? Μπορείς να ζητήσεις την αλλαγή στο προφίλ να το ελέγξεις για ένα 24ωρο περίπου και εάν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα να καλέσεις για να επιστρέψεις σε Interleaved. Αν δεν κάνω λάθος η αλλαγή προφίλ είναι περίπου 5-10 λεπτά υπόθεση μέχρι να συγχρονίσει η γραμμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα