alex84 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Anf 125i έχω , και ναι τα δικά μου 9.5hp όπως και να το κάνω θέλω δεν θέλω δεν μπορούν να συναγωνιστούν τα 14hp του medley 125. Λίγο λογική να υπάρχει μπορείς να βγάλεις εύκολο συμπέρασμα.Λαμβανοντας υπ'όψιν τις θεομακρες σχέσεις του innova αμβλύνεις ακόμη περισσότερο την διαφορά. Edit τέλος το offtopic από εμένα. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2020 από alex84
mp123 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, ziaba είπε Συγκρίνεις τώρα 300αρι με 150αρι σκούτερ που δεν πάει ούτε σαν ένα απλό παπί Το μεντλει με το σιτικομ ανετα. Ας είναι 300 το σιτικομ. Δεν υπάρχει σύγκριση.2800 για 4 ετιας σιτικομ καλύτερα καινούριο μεντλει.
Krepalidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ωραίο το Medley. Καλή ιπποδύναμη στα κυβικά του και μεγάλο χώρο κάτω από την σέλα. Ωστόσο όπως ανέφεραν και οι άλλοι η αξιοπιστία των νέων κινητήρων μένει να αξιολογηθεί σε βάθος χρόνου. Ωστόσο ακόμη και ζημιά να βγαλει θα έχεις εγγύηση κι ακόμη και μετά την λήξη μεγαλύτερη από το κόστος των μεγάλων σέρβις κι ανταλλακτικών που μπορεί να βγαλει 500ρι σκούτερ 12ετιας δύσκολο να κοστίσει...Συν την ασφάλεια του ABS + ευελιξία στην χρήση/κίνηση. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2020 από Krepalidis
dimitrismitsos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 ίσως είναι καλύτερα citycom 300 καινούργιο είδα πόσο κάνει καινούργιο και δεν συμφέρει να πάρω μεταχειρισμένο του 2017 μοντέλο 2800 1
mp123 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 19 λεπτά πριν, dimitrismitsos είπε ίσως είναι καλύτερα citycom 300 καινούργιο είδα πόσο κάνει καινούργιο και δεν συμφέρει να πάρω μεταχειρισμένο του 2017 μοντέλο 2800 Τωρα σκεφτεσε σωστά.Αν και με όσο κάνει το σιτικομ πας σε xtown που είναι πολυ καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα