Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα opel astra του 2006.Φοράει αυτή τη στιγμή λάστιχα dunlop εξαετίας.

Επειδή πρόκειται να περάσω ΚΤΕΟ σε καμία δεκαριά μέρες, θα ήθελα να μου προτείνετε τι λάστιχα να βάλω,οικονομικά και καλά. Η διάσταση είναι 205 55 16.

Ξέρετε κανέναν καλό λαστιχά Θεσσαλονίκη ανατολικά ή κέντρο;

Τι να προσέξω;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Προ τριετίας είχα βαλει στην ΕΛΜΑ μια τετραδα λαστιχα πολυ εξυπηρετικοι θα ελεγα και οι τιμες τους πολυ καλες... (δε ξερω αν ισχυει ακομα το περι τιμων, αλλα τότε είχε διαφορά >10% απο όπου αλλού ρώτησα)

Δημοσ.

Αν και μένω ανατολικά, εδώ και χρόνια προτιμάω ένα κατάστημα που είναι στο κέντρο και συγκεκριμένα στη Λυσιμάχου Καυτατζόγλου, απέναντι από το στρατοδικείο. Δεν θέλω να πω ποιο είναι γιατί μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση, αλλά αν το ψάξεις στο internet θα βρεις το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, όπου μπορείς να δεις και τις τιμές τους. Αν παρόλα αυτά θες να μάθεις, στείλε πμ.

Την τελευταία φορά έβαλα τα Goodyear Efficientgrip και ειλικρινά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Ειδικά το φρενάρισμα σε βρεγμένο δρόμο είχε τελείως άλλη συμπεριφορά. Απ' ότι βλέπω στο eshop τους, για τις διαστάσεις σου η τιμή είναι στα 62 ευρώ το τεμάχιο. Έχει κι άλλα επώνυμα λάστιχα σε καλύτερες τιμές, ρίξε μια ματιά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλος ειναι και ο καπηταλης, μετα το ικεα για περαια, πριν τα πρασινα φαναρια αριστερα

Δημοσ.
Στις 31/7/2020 στις 8:25 ΠΜ, perelevas είπε

Έχω ένα opel astra του 2006.Φοράει αυτή τη στιγμή λάστιχα dunlop εξαετίας.

Επειδή πρόκειται να περάσω ΚΤΕΟ σε καμία δεκαριά μέρες, θα ήθελα να μου προτείνετε τι λάστιχα να βάλω,οικονομικά και καλά. Η διάσταση είναι 205 55 16.

Ξέρετε κανέναν καλό λαστιχά Θεσσαλονίκη ανατολικά ή κέντρο;

Τι να προσέξω;

Ευχαριστώ.

Pirelli p7 blue

Έχω γράψει και μια αξιολόγηση πρόσφατα.

Πρόσεξε να βάλεις αυτά που στο βρεγμένο έχουν Α βαθμολογία. Στην Θεσσαλονίκη τα έβρισκα λίγο δύσκολα. Πάρε τηλέφωνα σε διάφορα, θα τα φέρουν. Αν δεν τα βρεις βάλε τα απλά pirelli p7.

Ασ κανω μια σημείωση ότι η pirelli είναι στην φόρμουλα. Σίγουρα έχει την τεχνογνωσία για το καλύτερο ελαστικό.

Σχετικά δυτική Θεσσαλονίκη εξαιρετική εξυπηρέτηση και τιμές ο mytyres 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...