TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 vste, αν τη συγκρινεις με την 1650 βλεπεις οτι: σε αυτα που δινει η 550 αναλογικα σε κλεβει (παρα) πολυ! Ξεχνα οτι ειναι παιχνιδι, σου δειχνει τη δυναμη και την αδυναμια της σε περιβαλλον που ωφελει την Αmd. 🤖 Και πιθανοτατα σε 3D τα πραγματα θα ειναι καπως ~ ετσι... Εκεινο που ειναι σιγουρο ειναι πως: η Nvidia θα δωσει NVEnc κλπ -που καλο ειναι να υπαρχει ακομη & με i5- ενω Amd δεν εχει τιποτα ισοδυναμο επι αυτου.. 👿
Ntinlanden Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Ηδη αναπνέει καλύτερα το ολο πραγμα βλέπω με την rx550 και τον i5 4590.. Οσο αφορά τις μνήμες, όταν θελήσω για ενα + απο τα 8gb στα 16gb τι ψάχνω; Τώρα εχω αυτό το σετάκι Κοιτάω για πάντρεμα άλλων 2 πχ των 4gb η ενα 2×8gb Προφανώς μονο για ddr 3 κοιταω ετσι;
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Βαλε SSD, αν δεν εχεις!! Απο κει και περα οποτε βρεις χρονο τσεκαρε, αν η 550 εχει οποιαδηποτε βοηθεια σε κωδικοποιηση video με handbrake η vidcoder. Εχω δοκιμασει: RX460, RX570, RX580, κι ηταν για κλαματα σε σχεση με NVidia, δηλαδη 3-5 φορες πιο αργες, τοσο χαλια σε σχεση NVEnc! 😭
Ntinlanden Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Οχι, μηχανικό εχω. Πρώτα ram έλεγα.. αργότερα και βλέπω για ssd γιατί δε ξερω αν αντέχει το 500αρι τροφοδοτικό μου για ολα αυτα (+1 ακομη hd δηλ)
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 SSD - SSD - SSD ΧΘΕΣ!! 😁 και θα με θυμηθεις αυριο: οταν/που θα τον βαλεις! 😉 1
Ntinlanden Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε SSD - SSD - SSD ΧΘΕΣ!! 😁 και θα με θυμηθεις αυριο: οταν/που θα τον βαλεις! 😉 Δε ξερω για τη χρήστη με εχεις περάσει αλλα μαλλον είμαι και κάτω του μεσου ορου.. Browning..mail..αντε και εκτύπωση τπτ για τον λογιστή..μεταφορά φωτογραφιών σε usb hd...τέτοια... Ουτε ταινίες δε βλεπω εκει..μόνο να δω αν παίζουν καλα τις ανοίγω. Μεχρι προχθες ειχα το monitor με rgb καλωδιακι..ξερεις μπλε βιδακια και τα σχετικα.. με hdmi δε μου βαζει/βγαζει την οθονη σε αναμονή. Αναγκαστικά τωρα εβαλα hdmi και την ανοιγοκλεινω.👎😅 Μαλλον ο i3 χωρις gpu ηταν overkill για αυτα... Τώρα με το photoshop/lightroom απλα ήθελα κατι παραπανω να αναπνευσει.. 😇 Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από Ntinlanden
nickk0kkav Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 29 λεπτά πριν, Ntinlanden είπε Δε ξερω για τη χρήστη με εχεις περάσει αλλα μαλλον είμαι και κάτω του μεσου ορου.. Browning..mail..αντε και εκτύπωση τπτ για τον λογιστή..μεταφορά φωτογραφιών σε usb hd...τέτοια... Ουτε ταινίες δε βλεπω εκει..μόνο να δω αν παίζουν καλα τις ανοίγω. Μεχρι προχθες ειχα το monitor με rgb καλωδιακι..ξερεις μπλε βιδακια και τα σχετικα.. με hdmi δε μου βαζει/βγαζει την οθονη σε αναμονή. Αναγκαστικά τωρα εβαλα hdmi και την ανοιγοκλεινω.👎😅 Μαλλον ο i3 χωρις gpu ηταν overkill για αυτα... Τώρα με το photoshop/lightroom απλα ήθελα κατι παραπανω να αναπνευσει.. 😇 Ότι χρήση και να κάνεις ο ssd είναι απαραίτητος και με 30€ τσιμπας 240 gb . Και στην ανάγκη αν δε ξέρεις ή για οποιοδήποτε λόγο δε θέλεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση windows κάνεις copy το δίσκο που ήδη έχεις κ κρατάς τον παλιό μόνο για αποθήκευση data 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Αυτη τη στιγμη ο i3 σου αντιστοιχει εν ολιγοις ~ σε εναν επεξεργαστη φορητου, αυτο πρακτικα σημαινει οτι θα εχεις πολυ ορατη διαφορα στην εμπειρια χρησης με τη προσθηκη του SSD!! Ισως να μην ηταν τοσο εντονη η διαφορα με μηχανικο αν ειχες i7 με 16GB ram. Και μιλωντας για ram ο ssd προηγειται ακομη & αυτης! 😎 1 1
Ntinlanden Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 240G είναι υπεραρκετά για να εχω το λειτουργικό εκει κλπ ναι μια χαρα ειναι τότε. Ναι, αφηνω τον μηχανικό για data. Οχι ενταξει ενα format/μια εγκατάσταση ξερω να κανω!.. Θα είμαι οκ απο τροφοδοτικο η θα το φερω στα ορια του; 500w ειναι. Και ποιον προτείνεται; Μαλλον καποιον samsung evo απ οτι βλεπω στο skroutz.. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από Ntinlanden 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 H καταναλωση των δισκων ειναι αστεια πραγματικα δεν θα πρεπει να σε ανησυχει -καθολου ομως!- τωρα αυτο 😇 1 1
Ntinlanden Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχουμε και λεμε! Πλεον το σύστημα είναι (και σας ευχαριστώ για τη βοήθεια σε ότι χρειάστηκα, τικαρισμενα με ✔) : MSI B85-G43 i5 4590 3.3Ghz ✔ Radeon rx 550 4GB pulse ✔ SSD 500GB 860 EVO ✔ Τροφοδοτικό 500w RAM 8,00GB Dual-Channel DDR3 Θέλω να κάνω ενα upgrade στη ram. Βρίσκω άλλες 2 ιδιες και παω στα 16GB και όλα δουλεύουν σωστά; Βρίσκω 2×8gb και παω στα 24gb και ολα δουλεύουν σωστά; Πχ απο ebay γιατί μόνο εκεί θα βρω ίδιες ΒΡΙΣΚΩ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΑΤΛΑΝΤΊΔΑ;; Ψάχνω για μεταχειρισμένες αλλα τι και ποίες; Το να βρω 2 ιδιες λίγο δύσκολο το βλέπω.. Τις πουλάω/πεταω..και παίρνω 2 καινούριες dd3 16gb? Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από Ntinlanden
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Που & γιατι χρειαζεσαι 16GB? Βαλε τα Windows να παιρνουν 8GB απο τον ssd. Ειναι (πολυ!) καλυτερα να μη μπεις σε εξοδα τετοια περιττα οχι -> εαν μετα δεν ειναι απολυτη αναγκη..‼️ https://simpleitpro.com/index.php/2020/04/24/how-to-optimize-windows-10-virtual-memory-pagefile-sys/
blitzNikos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Ntinlanden είπε RAM 8,00GB Dual-Channel DDR3 Θέλω να κάνω ενα upgrade στη ram. Βρίσκω άλλες 2 ιδιες και παω στα 16GB και όλα δουλεύουν σωστά; Βρίσκω 2×8gb και παω στα 24gb και ολα δουλεύουν σωστά; Πχ απο ebay γιατί μόνο εκεί θα βρω ίδιες ΒΡΙΣΚΩ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΑΤΛΑΝΤΊΔΑ;; Ψάχνω για μεταχειρισμένες αλλα τι και ποίες; Το να βρω 2 ιδιες λίγο δύσκολο το βλέπω.. Τις πουλάω/πεταω..και παίρνω 2 καινούριες dd3 16gb? Κι' όμως... Αν ενδιαφέρεσαι έχω ένα ίδιο ακριβώς σετάκι 2x4=8g (ίδια εμφάνιση-κωδικό), σε άριστη εμφανισιακή/λειτουργική κατάσταση, στη συσκευασία του... Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από blitzNikos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα