Ukforthemoment Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 16 ώρες πριν, kostasbm είπε δεν εχω κανει Γερμανια αλλα 2 παιδια της γειτονιας πηγαν με γραφειο ,ο ενας σε νοσοκομειο και ο αλλος σε μια εταιρεια μεταφορων...... ο τυπος στο νοσοκομειο μετα τη ληξη της συμβασης του προτειναν να την ανανεωσει αλλα αυτος εφυγε.....δικια μου αποψη και απο τα δικα του λεγομενα (γιατι δεν ειχε δουλεψει παλι) οτι του φανηκε πολυ το 8ωρο ..εκανε και υπερωριες τις οποιες τις πληρωνοταν κανονικα....ρεζουμε ηρθε για να βρει δουλεια γραφειου ητοι κωλοβαρεμα ..αν τη βρει να μου γραψει. ο αλλος δεν εχει ερθει ανανεωσε ,λεει οτι τραβαει ωρες παραπανω οταν εχει δουλεια πληρωνεται κανονικα και παει σχολειο καπου για τη γλωσσα....ρεζουμε αυτος πηγε αποφασισμενος να δουλεψει να κανει κατι φιλε μου ευκαιριες δε βρισκεις καθε μερα οποτε μπες στο αεροπλανο και κανε το πρωτο βημα..ποτε δε ξερεις τι μπορει να σου βρεθει μετα απο 6 μηνες...οπως σου ειπαν κυνηγησε λιγο το θεμα γλωσσας ......καλη τυχη και να μας πεις τις πρωτες εντυπωσεις μολις εγκατασαταθεις Τα πιο σωστά παραδείγματα έχεις.Ο ένας βαριέται που ζει και "ήλιος ,θαλασσα ,φραπέ" και ο άλλος θέλει να κάνει κάτι στην ζωή του,το παλευει.Δεν πειράζει ,ο καθένας χαράσει την πορεία του. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Αν η διαμονή είναι να μοιράζεσαι δωμάτιο με άλλους 3-4 που θέλει να εκμεταλλεύεται ο πατριώτης εργοδότης, μη πας. Γιατί τέτοια περίπτωση μου μυρίζεται. Αν τα λεφτά είναι μαύρα, μη πας. Η φράση "παρέχεται διαμονή" συνήθως σημαίνει "είμαι τόσο τσίπης που δε δίνω κανονικά λεφτά και εκμεταλλεύομαι συμπατριώτες μου που έχουν ανάγκη στοιβάζοντας τους σα τα ζώα". 1
Peachy Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Τελικά πήγες; πως είναι; το σκέφτομαι πολύ για εργασία στη Γερμανία παρόλο που δεν ξέρω καθόλου γερμανικά. Τι άποψη έχεις ως τώρα αν έχεις πάει;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα