Προς το περιεχόμενο

sd maid pro

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

ειχα διαβασει κατι κριτικες  εδω  για αυτο το app οι οποιες ηταν πολυ καλες και ετσι αγορασα το pro.επισης διαβασα κριτικες στο palystore οπου λεει ενας.....δε καθαριζει καλα.μονο το φεις εχει 500mb cache και οταν κανεις καθαρισμο αφου εχεις χρησιμοποιησει το φεις το sd maid  σου καθαριζει πολυ λιγα mb ....και ειπα να ρωτησω εδω  αν αληθευει

Δημοσ.

Κυριολεκτικά άχρηστο.

Την cache που καταναλωνουν οι εφαρμογες δεν εχει νοημα να τη διαγραφεις γιατι θα την ξανακαταναλωσουν μολις τις ξανατρεξεις αφου ειναι απαραιτητη για τη λειτουργια τους.

Οτιδηποτε αλλο μπορει να σβηνει δε θα σου εξασφαλισει πανω απο μερικα megabyte. Αν το κινητο σου δεν ειναι δεκαετιας ειναι ακριβως οπως το ειπα στην αρχη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

το κινητο μου ειναι μοντελο του 2019.εχεις να προτεινεις κανα καλο  app που να καθαριζει κυριολεκτικα καλα? εσυ εχεις και αν ναι ποιο?

Δημοσ.

Δε χρειαζονται τετοιες εφαρμογες, οτι σβηνουν ειναι πραγματα που ξαναδημιουργουνται, στηριζονται στο οτι οι περισσοτεροι δε ξερουν πως λειτουργουν τα προγραμματα για να πουλησουν. Οπως ξαναειπα, τα μονα πραγματα που μπορει να μεινουν και οντως να χρειαζονται διαγραφη, μπορει να ειναι συνολικα μερικα megabyte (συνηθως φακελοι εφαρμογων με κανενα αρχειο settings μεσα, που επιτηδες το αφηνει η εφαρμογη κατα την απεγκατασταση της ωστε αν την ξαναπερασεις να εχει ετοιμες τις προηγουμενες ρυθμισεις)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το έχω στο tvbox (όχι το pro), δεν ξέρω αν κάνει κάτι, συνήθως με βοηθάει να διαγράψω κενούς φακέλους από παλιότερες εκγαταστάσεις. Όσο για την cache σε ένα game που παίζω στο tv box πολύ σπάνια (μία φορά τον μήνα ή το  2μηνο)μπορεί το game να μην είναι τόσο smooth, ακόμα και αν το κλείσω και το ανοίξω πάλι δεν θα είναι τόσο smooth. Εκεί του κάνω μια clear cache και είναι οκ για πολύ καιρό. Αλλά στο κινητό και εγώ θεωρώ πως δεν του χρειάζεται καθώς είναι πολύ πιο δυνατό συγκρτικά με τα tvboxes...

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ γι αυτά που γράψατε και αφιερωσατε χρονο να στε  καλά.εμαθα και κστι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...