argimeg Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Νομίζω είναι πολύ καλή περίπτωση αλλά μόνο παραλαβή από καταστήματα Πατησίων και Αμπελοκήπων. https://www.kotsovolos.gr/computing/peripherals/ups-statheropoihtes/134882-bitmore-u850-850va#homepage Σκρούτζ στα 53€ https://www.skroutz.gr/s/3902143/Bitmore-U850.html#shops 3 1
paylidis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 το έχω πάρει στο παρελθόν 29.90 αν θυμαμαι καλά. μέχρι ώρας δουλεύει... Αν κάποιος είναι Κοντά σε κάποιο από τα δυο κ πάει για αυτόν κ μπορεί να κάνει εξυπηρέτηση να τσιμπήσει κ για εμένα ένα ας στείλει ένα πμ. 1
katsikoula Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δεν γίνεται να κάνουμε κράτηση online και να πάμε να παραλάβουμε; Πρέπει δηλαδή να πάμε μέχρι εκεί και να ρισκάρουμε να έχει ξεπουλήσει; 😕
Zerg13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πολυ καλο. Το εχω βαλει σε υπολογιστη μαζι με οθονη. Αψογο μεχρι στιγμης. Και εγω θα ηθελα αλλο ενα, pm. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από Zerg13
Recreator Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, katsikoula είπε Δεν γίνεται να κάνουμε κράτηση online και να πάμε να παραλάβουμε; Πρέπει δηλαδή να πάμε μέχρι εκεί και να ρισκάρουμε να έχει ξεπουλήσει; 😕 Η το ακόμα πιο χυδαίο που έπαθα την Δευτέρα... Να πας εκεί πρώτος στο κατάστημα και να σου πουν ότι έχει γίνει κράτηση... Σε τελευταία κομμάτια, που πάντα σου λένε ότι δεν γίνεται... 1
argimeg Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 17€ ups με εγγύηση...ξεφτίλα τιμή. Δυστυχώς μόνο Αθήνα. Ελπίζω μόνο να μην είναι τίποτα εκθεσιακά αν και λέει καθαρά ότι είναι stock clearance αλλά τι εννοούν αυτοί με το stock clearance τώρα ένας Θεός ξέρει. Καλύτερα για αυτούς που θα βάλουν παραγγελία να ρωτήσουν. Τηλεφωνική κράτηση δεν κάνουν; Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από argimeg 1
poseidon98 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Και εγώ κατέβηκα απο Πάρνηθα κέντρο...και πέρασα απο τον Κωτσόβολο Πατησίων 😓
katsikoula Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, poseidon98 είπε Και εγώ κατέβηκα απο Πάρνηθα κέντρο...και πέρασα απο τον Κωτσόβολο Πατησίων 😓 Και; Πήρες ή είχαν ξεπουλήσει; edit: Τώρα κατάλαβα ότι απλά πέρασες από έξω πηγαίνοντας στον προορισμό σου... edit #2: Μόλις κάλεσα στα κεντρικά και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πουθενά απόθεμα. Τους ρώτησα αν θα μπορούσα να κάνω ηλεκτρονικά κράτηση ή αγορά σε περίπτωση που υπήρχε και μου απάντησαν αρνητικά. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από katsikoula
Alxnks Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Του Κωτσόβολου Πατησίων το πήρα εγώ πριν από λίγο, εκείνο στους Αμπελόκηπους μάλλον κάποιος άλλος είτε από εδώ είτε γενικά. Εννοείται ήταν εκθεσιακό, χωρίς κουτί, χωρίς τίποτα. Αλλά ρώτησα μπόλικες φορές και μου επιβεβαίωσαν όλοι πως με την απόδειξη έχει κανονικά εγγύηση. Εξωτερικά δεν έχει κάποιο θέμα, αν η μπαταρία του τα τιναξει πιο γρήγορα από το αναμενόμενο (κάνα 6μηνο δεν έχουν οι μπαταρίες?), θα τους το πάω για επισκευή εντός εγγύησης 😆. Σε κάθε περίπτωση αξίζει, σε αυτά τα λεφτα έχει μόνο η μπαταρία του. 2 1
Recreator Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, argimeg είπε 17€ ups με εγγύηση...ξεφτίλα τιμή. Δυστυχώς μόνο Αθήνα. Ελπίζω μόνο να μην είναι τίποτα εκθεσιακά αν και λέει καθαρά ότι είναι stock clearance αλλά τι εννοούν αυτοί με το stock clearance τώρα ένας Θεός ξέρει. Καλύτερα για αυτούς που θα βάλουν παραγγελία να ρωτήσουν. Τηλεφωνική κράτηση δεν κάνουν; Υποτίθεται ούτε ηλεκτρονική, ούτε τηλεφωνική κράτηση. Βέβαια εγώ έβγαλα το συμπέρασμα ότι κάνουν του κεφαλιού τους γενικά. 1
tehyoda Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, Alxnks είπε Του Κωτσόβολου Πατησίων το πήρα εγώ πριν από λίγο, εκείνο στους Αμπελόκηπους μάλλον κάποιος άλλος είτε από εδώ είτε γενικά. Εννοείται ήταν εκθεσιακό, χωρίς κουτί, χωρίς τίποτα. Αλλά ρώτησα μπόλικες φορές και μου επιβεβαίωσαν όλοι πως με την απόδειξη έχει κανονικά εγγύηση. Εξωτερικά δεν έχει κάποιο θέμα, αν η μπαταρία του τα τιναξει πιο γρήγορα από το αναμενόμενο (κάνα 6μηνο δεν έχουν οι μπαταρίες?), θα τους το πάω για επισκευή εντός εγγύησης 😆. Σε κάθε περίπτωση αξίζει, σε αυτά τα λεφτα έχει μόνο η μπαταρία του. Μόνο ένα είχε; Μην πάω τσάμπα αν και είμαι κοντά...
Alxnks Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, tehyoda είπε Μόνο ένα είχε; Μην πάω τσάμπα αν και είμαι κοντά... Ναι εννοείται μόνο ένα.
Billie13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Στο Πατησίων μόλις γύρισα και δεν έχει τίποτα.
Alxnks Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Alxnks είπε Του Κωτσόβολου Πατησίων το πήρα εγώ πριν από λίγο, εκείνο στους Αμπελόκηπους μάλλον κάποιος άλλος είτε από εδώ είτε γενικά. Εννοείται ήταν εκθεσιακό, χωρίς κουτί, χωρίς τίποτα. Αλλά ρώτησα μπόλικες φορές και μου επιβεβαίωσαν όλοι πως με την απόδειξη έχει κανονικά εγγύηση. Εξωτερικά δεν έχει κάποιο θέμα, αν η μπαταρία του τα τιναξει πιο γρήγορα από το αναμενόμενο (κάνα 6μηνο δεν έχουν οι μπαταρίες?), θα τους το πάω για επισκευή εντός εγγύησης 😆. Σε κάθε περίπτωση αξίζει, σε αυτά τα λεφτα έχει μόνο η μπαταρία του. Όποιος θέλει μπορεί να πάει να πάρει αυτό της Πατησίων. Μου το φέρανε πριν λίγο σπίτι και κατευθείαν έφυγε για επιστροφή μιας και ήταν σπασμένη η μία γωνία του (αν ήταν μόνο αυτό θα το κρατούσα), αλλά κυρίως δεν μπορούσε να πατηθεί το κουμπί να δουλέψει, κινούνταν στον αέρα το κουμπί. Όταν κατάφερα να το κάνω το κουμπί να πατήσει τον διακόπτη μέσα....απλά έκανε ένα μπιπ και έκλεινε. Ψόφια μπαταρία; Ψοφιο μηχάνημα; Δεν με νοιάζει. Πήγε πίσω στο κατάστημα. Εκεί ο υπάλληλος (που πριν διαβεβαίωνε ότι είναι μια χαρά το μηχάνημα) έλεγε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και αν θέλουμε πιστωτικό μόνο, το service του καταστήματος το ίδιο, έστειλα μερικά screenshots με την πολιτική του Κωτσόβολου για DOA, είπα και για Συνήγορο Καταναλωτή μιας και "θεωρώ ότι υπάρχει εξαπάτηση στην πώληση ελαττωματικού προϊόντος και στη συνέχεια έκδοση πιστωτικού ώστε να ξοδεύουν χρήματα στην εταιρεία σας που διαφορετικά δεν υπήρχε πρόθεση να ξοδευτουν" και επίσης δεν τηρείτε τους ίδιους σας τους όρους για DOA προϊόν....τωρα γίνεται η επιστροφή χρημάτων στο ταμείο. Θα φάει και μια αρνητική στο google το συγκεκριμένο κατάστημα και όλα καλά. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από Alxnks 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις