bep1995 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, εχω ενα προβλημα με τις εφαρμογες του store αλλα και με το ιδιο το store, ειχα αλλαξει τα permissions του φακελου WindowsApps στα programm files και πρεπει να ειχα σβησει και εναν κενο φακελο εκει μεσα και παρατηρησα χθες προχθες οτι δεν ανοιγουν οι εφαρμογες ουτε το calculator ουτε το store ουτε τιποτα. Προσπαθησα να τα ξαναβαλω μεσω powershell αλλα μου εβγαζε errors εμανιζοντας μου στο start menu ολες τις εφαρμογες (και αυτες που ειχα σβησει) αλλα χωρις παλι να μπορω να ανοιξω καμια. Επισης προσπαθησα να τις σβησω μεσω powershell χωρις παλι αποτελεσμα. Εκανα reinstall τα windows κρατοντας αρχεια και εφαρμογες (οχι clean install δηλαδη) και τιποτα εκανα νεο user account και παλι τιποτα, επανεφερα τα permissions οπως ηταν βαζοντας σαν owner το TrustedInstaller χωρις αποτελεσμα. Το μονο που σκεφτομαι τωρα ειναι να παρω απο μια εικονικη μηχανη (ιδια εκδοση windows με ιδιο username) που εχω τον φακελο αυτον και να σβησω τον παλιο απο το κανονικο pc αλλα δεν ξερω πως ακριβως να το κανω, δεν με αφηνουν τα windows να τον πειραξω και ας βαλω εμενα σαν owner. Μπορει να γινει κατι αλλο χωρις να χρειαστει καθαρη εγκατασταση ;; Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από bep1995 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα, ο μόνος (ίσως) τρόπος να επαναφέρεις τα δικαιώματα που έχεις πειράξει (TrustedInstaller και όχι μόνο) είναι να κάνεις Repair Install Windows 10 with an In-place Upgrade > https://www.tenforums.com/tutorials/16397-repair-install-windows-10-place-upgrade.html Καλή επιτυχία... καλό είναι τα πειράματα μας.... σε VM, όχι στο κύριο λειτουργικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bep1995 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μα αυτο ειπα οτι εκανα, κατεβασα το iso και το ετρεξα σαν να κανω upgrade επιλεγοντας να κρατησω τα προσωπικα αρχεια και εφαρμογες αλλα παλι δεν εκανε τιποτα πατουσα το store πχ και δεν εκανε τιποτα. Δεν νομιζω δηλαδη οτι αυτο επαναφερει τα δικαιωματα στους φακελους η τουλαχιστον σε αυτον το φακελο που με ενδιαφερει. Αν καποιος αλλος εχει καποια αλλη ιδεα ειναι καλοδεχουμενη !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μπορείς να σκάψεις λίγο στον event viewer για να δεις τι γίνεται όταν προσπαθείς να ανοίξεις τις εφαρμογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bep1995 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 δεν μπορω να βγαλω ακρη με τον event viewer. Οταν παντως παταω Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} στο powershell για να βαλω το store μου βγαζει access denied Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Ίσως πρέπει να χαμηλώσεις το security του powershell. Αλλά πάντως μόνο από event viewer μπορείς να βγάλεις άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bep1995 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) πως χαμηλωνω το security του powershell ;; το θεμα ειναι οτι στο event viewer δεν μπορω να βρω σε ποια κατηγορια εμφανιζονται τα windows apps αυτο μου βγαζει οταν παω να βαλω το store απο powershell Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από bep1995 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δοκίμασε το 7: https://support.microsoft.com/el-gr/help/4027498/microsoft-store-fix-problems-with-apps Αν και με όσα έκανες μετά μάλλον έχεις ξεσκίσει και την εγκατάσταση. Σκέψου το για format. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bep1995 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικα επειδη ακρη δεν εβγαλα και επειδη βαρεθηκα και πονοκεφαλιασα το εκανα χθες ενα φορματ και ησυχασα, ολα καλα τωρα (αυτο ελειπε βεβαια να μην ηταν...) Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα μαλλον ηταν ηδη αργα για να φτιαχτει, αλλη φορα μονο στο vmware οτι κανω, αν και τωρα κανω πειραματα στο vmware αλλα δεν φανταζομουν οτι θα γινει τετοιο μπερδεμα. Anyway αυτα, μπορει να κλεισει το παρων θεμα !! Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2020 από bep1995 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, bep1995 είπε Τελικα επειδη ακρη δεν εβγαλα και επειδη βαρεθηκα και πονοκεφαλιασα το εκανα χθες ενα φορματ και ησυχασα, ολα καλα τωρα (αυτο ελειπε βεβαια να μην ηταν...) Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα μαλλον ηταν ηδη αργα για να φτιαχτει, αλλη φορα μονο στο vmware οτι κανω, αν και τωρα κανω πειραματα στο vmware αλλα δεν φανταζομουν οτι θα γινει τετοιο μπερδεμα. Anyway αυτα, μπορει να κλεισει το παρων θεμα !! Αν έχεις windows 10 Pro και έχεις την τελευταία έκδοση 2004 δε χρειάζεσαι καν VMware. Δες τι είναι και ενεργοποίησε το Windows Sandbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bep1995 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω χρόνια το vmware έχοντας τα 10αρια σε insider (dev channel/fast ring) για να πειραματίζομαι, να δοκιμάζω αμφίβολες εφαρμογές αλλά και για να βλέπω τα νέα χαρακτηριστικά των windows. Με βολεύει περισσότερο από το sandbox (το οποίο αν το ενεργοποιεισω δεν θα δουλεύει το vmware) διότι δεν χάνονται όλα με μια επανεκκίνηση. Απλός δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα γίνει αυτή η μ@αλακια χωρίς να μπορώ να την αναστρεψω PS. Τα 10 pro 2004 έχω !! Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2020 από bep1995 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα