Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 παρά το γεγονός ότι στην γειτονιά μου έχω Dominos Pizza , Pizza Fun και Pizza Hut ήμουν πελάτης της Pizza Hut ποτέ δεν έχω ψωνίσει από Pizza Fun αν δεν αγόραζα Pizza από την γνωστή αλυσίδα Αγνομάρκετ ώστε να την ψήσει η μητέρα μου τότε αγόραζα Pizza από την Pizza Hut. οι διανομείς της ήταν άψογοι και πάντα τους έδινα κάτι παραπάνω για τον κόπο τους. κρίμα που κλείνει μια επιχείρηση ελπίζω όλοι οι εργαζόμενοι γρήγορα να αποκατασταθούν.
ier506 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 14 ώρες πριν, 26ska είπε Αντε να δούμε τι θα δούμε από δω κ πέρα. Φίλε μου μην απογοητεύεσαι, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο υπάρχουν καλοί εργοδότες που σέβονται τον εργαζόμενο και είμαι σίγουρος ότι αν έχει ήθος και όρεξη για δουλειά - που σίγουρα έχεις εφ όσον 15 χρόνια δούλευες εκεί - θα βρεις την άκρη σου. 2
firewalker Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μία φορά είχα φάει. Για την τιμή της δεν πρόσφερε κάτι διαφορετικό. Τίποτε Αμερικάνικο δεν θα σταθεί στην Ελλάδα. Δεν ξέρω γιατί. Και τα StarBucks θα κλείσουν.
pontez2 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Pizza Hut. Μια νοστιμη πίτσα κάποτε που σταδιακά έχασε τη νοστιμιά της με αποτέλεσμα οι πιτσαρίες της γειτονιάς και βέβαια η Dominos (με την τρομερη ποικιλία της) να τη κάνει να χάσει την αίγλη της. Χαρακτηριστικό πως ηταν ακριβη πίτσα και όχι για όλα τα πορτοφόλια. Προσωπικά μου έκανε έκπληξη το οτι είναι ανοιχτή τα τελευταία 10 χρόνια. Λυπάμαι τους εργαζόμενους μόνο και εύχομαι να βρουν άμεσα εργασία. Η συγκεκριμένη πίτσα δε θα λείψει ιδιαίτερα. Αυτά συμβαίνουν όταν αντιμετωπίζεις την Ελληνικη αγορά σα να εισαι στις ΗΠΑ. Δεν επιβιώνεις με το όνομα αλλά με τη ποιότητα και τη τιμή. Υ.Γ- Γράφουν οτι ηταν 10 χρονια στην Ελλάδα.Πειράζει που θυμάμαι pizza hut 20 χρονια και βάλε? 1 ώρα πριν, michael92 είπε Το θέμα είναι ότι μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες στον κλάδο του fast food, με δαπάνη δισεκατομμυρίων δολαρίων σε marketing. Ακόμα και για την μικρή Ελληνική αγορά, οτιδήποτε κάτω από 1 εστιατόριο ανά 100.000 κατοίκους είναι αποτυχία. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_with_McDonald's_restaurants Aναμενόμενο όταν έχεις πολυ σοβαρό ανταγωνισμο και σαφως ποιοτικότερο. Μιλάμε για ένα (νοστιμότατο μεν) αλλά με αισθηση πλαστικου μπεργκερ, ενω εχεις διπλα Γκουντις. Ο μονος λογος που αντεχουν ειναι οι χαμηλές τιμές τους (1 ευρω το chees!!!!!) σε σχέση με τον ανταγωνισμό Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από pontez2
Dante80 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, _Dinos_ είπε Κλείνει και το Έθνος. https://www.google.com/amp/s/www.aftodioikisi.gr/koinonia/ragdaies-exelixeis-o-ivan-savvidis-kleinei-kai-to-ethnos-tis-kyriakis/amp/ Αυτό και αν είχε μάπα πίτσα! 1
supermanbee Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, kitharas είπε Δυστυχώς έφυγε η πιο ποιοτική πίτσα. Από τα "ονόματα" εννοείς λογικά.
26ska Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Από τη δεκαετία του 90 ήταν η pizza hut στην Ελλάδα, δεν ήταν 10 χρόνια μόνο...Συγκεκριμενα άνοιξε το πρώτο κατάστημα το 89 στο Κεφαλάρι. Για το κομμάτι των εργαζομένων, το οποίο με αφορά κ εμένα άμεσα, δυστυχώς τις συνθήκες εργασίας που είχαμε στη Hut,είναι πολύ δύσκολο να τις ξαναβρουμε όσοι δουλεύαμε εκεί. Έπεσε πολύ κλάμα χθες πάντως με την ανακοίνωση του κλεισίματος, υπήρχε κόσμος που ήταν πάνω από 20 χρόνια στην εταιρεία. Από το 2005 που ήμουνα εγώ εκεί εκτός από τα πρώτα κάνα 2 χρόνια, δεν πήγαινε ποτέ καλά η εταιρεία... Με την κρίση κ μετά ειδικά μας πήρα η κάτω βόλτα, παρόλο την μεγάλη μείωση τιμών, το marketing ήταν πολύ πίσω σε σχέση με τους ανταγωνιστές και δεν πέρναγε στον κόσμο η μείωση τιμών. Όλοι νομίζουν ότι είναι ακριβή, ενώ πλέον πια είχε τιμές αντίστοιχες της fan, με σαφώς όμως ανώτερη ποιότητα. Στην hut δεν υπήρχε κατεψυγμένη ζύμη, όπως υπάρχει ακόμα και στην Domino's. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από 26ska 4
Dante80 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, michael92 είπε Δεν ξέρω βέβαια αν έχει βελτιωθεί η ποιότητα σε σχέση με πιο παλιά. Έχει πάει κανένας να συγκρίνει σχέση ποιότητας/τιμής; Εγώ έχω να πάω στα McDonald's από όταν ήμουν παιδάκι και έπαιρνα Happy Meal, δηλαδή περίπου 20 χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο το McDonald's στο Σύνταγμα κάνει και delivery μέσω e-food. Έχω πάρει δύο-τρεις φορές. Η ποιότητα είναι η κλασσική των McDonald's στην Ελλάδα. Πλαστικό φαγητό το οποίο γίνεται νόστιμο με τις τρελές ποσότητες αλατιού και ζάχαρης που προσθέτουν. Αλλά με το cheeseburger στο 1€ και την sour cream (αδυναμία μου) στα 15 λεπτά, μπορείς να φας σχετικά φθηνά. Και να κλαις το σάκχαρο σου την υπόλοιπη μέρα. 2
greengr21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 14 ώρες πριν, chill είπε Ειδικά τώρα καλοκαιράκι όσοι γουστάρετε ξυλοφουρνους να ξέρετε ότι τρώτε και όλη την ιδρωτιλα του πιτσαρη που στάζει σαν μπαρμπαλιαγκος στην κορύφωση. Μπορεί αυτό να κάνει τη διαφορά δεν λέω. Μπον απετιτ 😂😂😂 Εσύ δηλαδή νομίζεις στις επαγγελματικες κουζίνες δεν ιδρώνουν ξέρω γω δεν είναι προνόμιο μόνο των ξυλοφουρνων έννοια σου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 17 minutes ago, supermanbee said: Από τα "ονόματα" εννοείς λογικά. Ούτε από τα "brands" είναι η πιο ποιoτική. 😛
n4sleep Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Αν πεις ότι έχεις 2 πιθανούς πελάτες: αυτούς που τρώνε σαβούρα για 3 ευρώ (Pizza fan) και αυτούς που θέλουν κάτι πιο ποιοτικό (δεν είπαμε premium) : Pizza Hut και Dominos, και η Dominos είναι σχεδόν μισή τιμή, είναι λογικό να κλείσει η HUT. Όταν για να φάμε 2 άτομα θέλουμε 18 ευρώ στη Hut , και 10-11 στη Dominos που έχει πολύ καλά υλικά, για πιο λόγο να πάρω Hut. Αν είναι να πληρώσω τιμή εστιατορίου προτιμώ να πάω σε ένα ωραίο Ιταλικό να φάω.
merkon Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, 26ska είπε 15 χρόνια διανομεας στην εταιρεία,περιμέναμε τον τελευταίο καιρό από μέρα σε μέρα να μας ανακοινώσουν το κλείσιμο. Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγαινε καλά και ο κορονοϊός ήταν η ταφόπλακα... Σαν εργασιακό περιβάλλον πάντως ήταν πολύ καλά,μηχανάκια εταιρικά, βενζίνες πληρωμένες, νυχτερινά, αργίες, ένσημα, δώρα κτλ. Αντε να δούμε τι θα δούμε από δω κ πέρα. 16 ώρες πριν, eri77 είπε δεν θελω να σε απογοητεύσω αλλα δυσκολο να ξαναβρείς τετοιο περιβαλλον Δυστυχως τα παραπανω θα επρεπε να θεωρουνται αυτονοητα και δεδομενα σε μια δουλεια, μηχανακια και βενζινες προφανως και θα επρεπε να παρεχει η εταιρια για να μπορεις να κανεις την δουλεια σου σωστα - ειναι εργαλεια απαραιτητα για την δουλεια με αλλα λογια. Ενσημα, δωρα, νυχτερινα κλπ εξυπακουεται. Πολυ κριμα που πλεον θεωρουνται πολυτελεια τετοιου ειδους αυτονοητες "παροχες". 15 ώρες πριν, kathytherion είπε Είμαι κι εγώ φαν της λεπτής ζύμης ... Στο Λονδίνο έχουν all you can eat με 12 λίρες αλλά σ αυτό συμπεριλαμβάνονται αναψυκτικά και σαλατες. Μου άρεσε γιατί δεν έπαιρνες ολόκληρη πίτσα αλλά έβγαζαν απ' όλες τις γεύσεις σε μπουφέ και έβαζες κομμάτια και συνέχεια τροφοδοτούσαν το μπουφέ. Το καταευχαριστηθηκα γιατί δεν είμαι της ποσότητας αλλά Μ αρέσει να δοκιμάζω Παντως στο site τους στο UK βλεπω £8.50 λιρες για ενηλικες και £5.50 για παιδια για απεριοριστη καταναλωση σε Buffet τις καθημερινες. Το εχω τιμησει αρκετες φορες και αξιζει φουλ σαν προσφορα καθως οπως ανεφερες και εσυ μπορεις να παρεις και σαλατες και μακαρονια (αναψυκτικα ομως ειναι εξτρα). Βεβαια λογω του ιου πλεον δε λειτουργουν με buffet, εχουν περιορισμενο μενου και παραγγελνεις και στα φερνουν στο τραπεζι - φυσικα απεριοριστα παλι. Γενικα προτιμω την Hut και θυμαμαι με τους γονεις μου πριν 10-15 χρονια που επαιζε φουλ Hut σε delivery στο σπιτι. Μονο Hut. Αφρατη ζυμη και πολυ καλη ποιοτητα, φυσικα πιο ακριβη απο τις υπολοιπες θυμαμαι εκεινη την εποχη, αλλα ο,τι πληρωνεις παιρνεις. Μετα θυμαμαι που εβγαλαν μια προσφορα με απεριοριστη καταναλωση στο εστιατοριο και ειχα παει μερικες φορες στην Ελλαδα, βεβαια ειχα χρονια να τους τιμησω στην Ελλαδα - καθε φορα που γυρναω απο UK παιζει φουλ σουβλακι και ταβερνουλα οπως καταλαβαινετε. 😏 Τα τελευταια χρονια παραγγελνω απο Dominos οταν θελω delivery για τον λογο οτι ειναι αισθητα πιο φθηνη απο την Hut - διατηρωντας μια α ποιοτητα - και με πολυ καλυτερες προσφορες, η Hut ομως συνεχιζει να ειναι η αγαπημενη μου με διαφορα. Παντως για delivery εδω στην Αγγλια παρατηρω πως παιζει πολυ Dominos, ομως στο dine in προτιμαται η Hut, προφανως προσπαθει να διατηρησει το εστιατοριο παρα να κυνηγησει το delivery, ενω η Dominos ακολουθει την ακριβως αντιθετη πολιτικη. Δε ξερω τι παιχτηκε με την ποιοτητα που διαβαζω οτι ειχε χαλασει κατα πολυ στην Ελλαδα, εδω UK μια χαρα μου φαινεται. Τωρα κατι Pizza roma / Fan κλπ μπορει να εχουν τιμες χωμα, πολυ φοβαμαι ομως μηπως τρως κιολας χωμα αντι για πιτσα (τροπος του λεγειν) 😅 McDonalds κλπ δε τρωω, επομενως δε μπορω να κρινω αν η ποιοτητα ειναι καλυτερη UK ή Ελλαδα, αλλα προσωπικα δε βρισκω κανεναν απολυτως λογο καποιος να μη προτιμησει να χτυπησει δυο σουβλακια! Εδω UK παντως γινεται πραγματικα πανικος με McDonalds! 2 ώρες πριν, firewalker είπε Μία φορά είχα φάει. Για την τιμή της δεν πρόσφερε κάτι διαφορετικό. Τίποτε Αμερικάνικο δεν θα σταθεί στην Ελλάδα. Δεν ξέρω γιατί. Και τα StarBucks θα κλείσουν. Οταν εχεις φουρνους που προσφερουν τα παντα απο φαγωσιμα και ροφηματα, καφετεριες που πλεον εχει απο 10 το καθε τετραγωνο, 100 διαφορετικες αλυσιδες για καφε (Coffee Island, Mikel, Coffee Lab κλπ), σουβλατζιδικα που φυτρωνουν σε καθε γωνια... Ποια αμερικανικη μεγαλη εταιρεια να σταθει και να αντεξει στην Ελλαδα; Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από merkon
mary Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Ρε τι McDonald's Burger King, αμερικανικά αγγλικά και άλλες σαβούρες λέτε; Έχετε γύρο σε κάθε γειτονιά και ψάχνετε πλαστικουρες; Εμείς κάνουμε κρα για γύρο. Τυρόπιτα ούτε για πλάκα. Μόνο κατεψυγμένη στην ελληνική βδομάδα των lidl κάθε 6 μηνο βρίσκουμε. Αχάριστοι! Εκτιμήστε το τίμιο ελληνικό γύρο! 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 2 minutes ago, mary said: Ρε τι McDonald's Burger King, αμερικανικά αγγλικά και άλλες σαβούρες λέτε; Έχετε γύρο σε κάθε γειτονιά και ψάχνετε πλαστικουρες; Εμείς κάνουμε κρα για γύρο. Τυρόπιτα ούτε για πλάκα. Μόνο κατεψυγμένη στην ελληνική βδομάδα των lidl κάθε 6 μηνο βρίσκουμε. Αχάριστοι! Εκτιμήστε το τίμιο ελληνικό γύρο! Το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται κι ο παπάς... 😛
SakafliaC Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Το ότι σας λείπει ο γύρος εκεί δε λέει κάτι Κατανοητό δηλαδή, αλλά αν τον έχεις κάθε μέρα τον βαριέσαι. Γι αυτό και δε στέκει η σύγκριση pizza, σουβλάκι, burger. Άλλο θες να φας τη μια φορά άλλο την άλλη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις