Προς το περιεχόμενο

Κλείνει η Pizza Hut


Βασίλης_29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, giorgoskav είπε

εχετε ιδεα τι διογκωτικα βαζουν στον γυρο ? 

Δυστυχως εχουμε φτασει στην Ελλαδα να θεωρουμε ποιοτικο τον Γυρο......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

4 ώρες πριν, Wintermute23 είπε

Προσωπικά λάτρευα Meat Lover's με Philadelphia crust.
Πάντα τσίμπαγε στις τιμές αλλά άξιζε. Απλά σε ένα σημείο έφτασε η μεσαία να έχει ίδια τιμή με τη μεγάλη των Domino's.
Η οποία Domino's και καλές προσφορές έχει και μεγάλη ποικιλία. Παραδόξως στην Αγγλία είναι πανάκριβη, γευστικά δεν και με ελάχιστες επί της ουσίας επιλογές.

Η Pizza Fun έχει άλλο κοινό. Προσέγγιση όχλου/vfm. Θυμάμαι σε παλιότερη δουλειά που είχαμε team 15 ατόμων και έπρεπε να φάμε, παραγγέλναμε 3 γίγας(4x4) και ήμαστε κομπλέ.
Βέβαια είχα παρατηρήσει διαφορές από παραγγελία σε παραγγελία(πολύ λάδι), οπότε ίσως έπαιζε θέμα μάγειρα.

Τα Wendy's μας έμαθαν τις πατάτες με το τσένταρ και το μπέικον. Κρίμα που έφυγαν από Ευρώπη.
MacDonalds εδώ στην Αγγλία έχουν ξεκάθαρα καλύτερη ποιότητα από Ελλάδα και ενδιαφέρουσες εποχικές επιλογές.
Αν και ομολογώ ότι τρέφω συμπάθεια στα Burger King.

Ειλικρινά δε περίμενα να ακούσω πως στην Αγγλια τα McDonalds εχουν - και ξεκάθαρα μάλιστα - καλύτερη ποιότητα απο την Ελλάδα! Δεν τρώω McDonalds αλλα πάντα πίστευα πως την Αγγλια ειναι χειρότερης ποιότητας λόγω του οτι τους ενδιαφέρει η ποσότητα και οχι το ποσο καλο και ποιοτικό θα ειναι αυτο που θα φάνε.

1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε

και τα ακριβα υλικα δε σημαινει ωραια γευση, και τ αναποδο για τα φτηνα υλικα. εχω φαει απο ακριβα μαγαζια φαγητα που ξετρελαθηκα και φαγητα που ελεγα "με τα μισα λεφτα παω στο βρωμιαρη και το ευχαριστιεμαι διπλα"

βασικα αυτη η πιπιλα με τα υλικα προσωπικα τη βρισκω κουλη. δηλαδη θα παραγγειλει καποιος junk food και ανησυχει για τα υλικα? μηπως ανησυχει και αμα η κοκα-κολα ειναι διαιτης?.. junk food τρως μια στο τοσο για τη "πνευματικη υγεια" η σωματικη εχει παει περιπατο απ τη στιγμη που επιασες το τηλεφωνο στα χερια αντι να μαγειρεψεις

Ο περισσότερος κοσμος κοιτάει να παρει Coca Cola Zero όταν παραγγέλνει fast food 😅

59 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Δεν πιάνουν στην Ελλάδα αυτά. Σε κάθε πόλη υπάρχουν τοπικές πιτσαρίες που είναι πολύ καλύτερες από τις αλυσίδες σε ποιότητα. Το ίδιο και τα μπεργκεράδικα τύπου McDonald's. Χίλιες φορές να πάρεις μπέρκγερ από ένα καλό σουβλατζίδικο της γειτονιάς. Στο εξωτερικό δεν έχουν τέτοια. Εκεί είναι είτε αλυσίδες fast-food είτε εστιατόρια..

Για αυτο ακριβώς αυτες οι αλυσίδες δεν επιβιώνουν τοσο εύκολα στην Ελλάδα ενώ στο εξωτερικο ειναι εντελώς διαφορετική η κατάσταση. Εδω Αγγλια καθημερινά αν περάσεις απο McDonald’s γινεται πανικός στο drive in, δε μπορείτε να φανταστείτε για τι ουρά μιλάμε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

δεν ήξερα ότι υπάρχει ακόμα pizza hut  

το πιο υπερτιμημένο φαγητό για μένα η πιτσα. σε μιση ώρα φτιάχνω δική μου ζυμη... και σου την χρεώνουν εξω 10+ ευρώ.

αντιθέτως γύρο φτιάχνεις πιο δύσκολα σπίτι.

Εχει βγει και ετοιμος 

https://www.cretafarms.gr/product/en-elladi-gyros-choirinos/

Γενικα σουβλακια κρεπες μπεργκερ φτιαχνεις πολυ καλυτερα σπιτι 

Πιτσα ειναι δυσκολο να πετυχεις καλη ζυμη και σωστο ψησιμο

Επεξ/σία από adi32
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 30/7/2020 στις 5:06 ΜΜ, michael92 είπε

Η εστίαση στην Ελλάδα είναι υπερβολικά ανταγωνιστική. Ακόμα και τα McDonald’s φυτοζωοούν και κρατάνε μόλις καμιά δεκαριά μαγαζιά σε όλη τη χώρα καθαρά για λόγους international branding. 

πήγαινε μια βόλτα απο McDonalds Γλυφάδα, Νομισματοκοπείο να δεις τι θα πει μακελειό...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eγώ θα βγω εκτος θέματος γιατί χέστηκα για την Pizza Hut, εκτός του οτι ήταν σωστός εργοδότης. 
Όποιος μπορεί και θέλει να δοκιμάσει από ένα μαγαζί που μου είπαν και δοκίμασα και κάθε φορά που ακούω για πίτσα δεν πάει αλλού το μυαλό μου πλέον.
Romatella - Pizza al taglio στο Κουκάκι.

Ειδικά η μια με Μπρεσαόλα απίστευτη και οι άλλες φοβερά υλικά σαν αυτές που είχα δοκιμάσει Σικελία.
Και παίρνω κομμάτια που το ένα είναι σχεδόν σαν 2 και φαντάζομαι δεν είναι σαν την φρέσκια ολόκληρη, αλλά έρχεται πιο φθηνά από efood και έχει και ποικιλία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μόνη ευχή πάντως στο να πληρωθούν όντως όλοι οι εργαζόμενοι τις αποζημιώσεις τους και να μην υπάρχουν χρωστούμενα.

 

Η αλήθεια βέβαια είναι πως ποτέ δεν κατάλαβα πως συντηρούνται στην Ελλάδα αυτές οι αλυσίδες με πανάκριβο γρήγορο φαγητό ή ακόμη και κάποια πανάκριβα μαγαζιά με γρήγορο φαγητό. Σε άλλες χώρες συντηρούνται καθώς δεν υπάρχει καμία άλλη εναλλακτική, οπότε λόγω ανάγκης τις τιμώ και εγώ δεόντως. Αλλά όταν για παράδειγμα μπιφτέκι και σουτζουκάκι στην Ελλάδα πωλούνται σε ψωμί επί δεκαετίες, με κόστος ούτε το μισό από αυτό που απαιτεί ένα αξιοπρεπές μπέργκερ από τα "fancy" μπεργκεράδικα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να προτιμήσω το δεύτερο. Επίσης, τα ψητοπωλεία σχεδόν στο σύνολό τους ψήνουν στα κάρβουνα, με μεγαλύτερο κόστος από τη γκριλιέρα, που δίνει σίγουρα πιο γευστικό κρέας και μάλιστα πιο δύσκολο να το ετοιμάσεις στο σπίτι. Και επειδή το να προσθέσεις "καραμελωμένα" κρεμμύδια ή μια φέτα τσένταρ ή οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο υλικό δεν είναι τίποτα, άρχισαν πλέον να το κάνουν και όλα τα ψητοπωλεία. Οπότε, και μπέργκερ να θες να φας συγκεκριμένα, θεωρώ τις επιλογές από ψητοπωλεία τραγικά πιο νόστιμες, οικονομικές και άνετα βρίσκεις και πολύ καλύτερη, μη προτηγανισμένη, πατάτα. Βέβαια, είναι γεγονός πως επειδή τα μπεργκεράδικα δουλεύουν με σαφώς μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους, έχουν ρίξει αρκετό χρήμα στη διαφήμιση. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με αλυσίδες πίτσας όπως η Dominos, όπου η τιμή καταλόγου των προϊόντων τους είναι x2 και x3 από πιτσαρίες ακόμη και με ξυλόφουρνους και βγάζουν μια φορά τη βδομάδα "προσφορές" της τάξης του 50%, ή έχουν 50% με κουπόνια από εταιρείες κινητής, όπου μόνον τότε τα προϊόντα τους είναι απλά λίγο ακριβότερα από τα συνοικιακά, δίχως όμως να προσφέρουν κάτι ανώτερο ή ιδιαίτερο από άποψη φαγητού.

Επεξ/σία από jimex
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε

Αλήθεια, γιατί μόνο Πέμπτες; Εχει καποια προσφορά υποθέτω;

Κάθε Πέμπτη έχει όλα τα μεγέθη 8,50€.

Προφανώς παίρνεις την Jumbo (12 κομμάτια) και είτε την τρως και σκας ή την μοιράζεσαι και βγαίνει σχετικά οικονομικά.

 

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, 26ska είπε

Το efood θα κοιτάξω, παρόλο που δεν δίνει μηχανάκι στα υπόλοιπα από ότι έχω μάθει είναι πολύ τυπικό. 

Καλύτερα από Wolt?

2 ώρες πριν, merkon είπε

Ο περισσότερος κοσμος κοιτάει να παρει Coca Cola Zero όταν παραγγέλνει fast food 😅

 

Clowns κανονικοί..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 30/7/2020 στις 8:14 ΜΜ, Salvation81 είπε

Εγω σου μιλαω απο προσωπικη πειρα αφου ετρωγα και απο τις 2 αλυσιδες (ειχαμε αν θυμαμαι καλα τελη του 90' Wendys στην Αθηνα, εκτος αν τα μπερδευω με αλλα) και τα Goodys ηταν σαφως ανωτερα.

Burger King εχω φαει Αγγλια και Κυπρο, εδω ακομα οχι (παντως Κυπρο εχουν τα "βασικα" Burger γυρω στα 6-7ε, δεν τα λες και φτηνα).

Σαν το burger των wendys και το club sandwich του απεναντι γωνιακού καταστήματος στη Γλυφάδα (νομίζω Humbo λεγόταν), δεν έχει ξανα υπάρξει στην Ελλάδα... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/7/2020 στις 5:06 ΜΜ, michael92 είπε

Η εστίαση στην Ελλάδα είναι υπερβολικά ανταγωνιστική. Ακόμα και τα McDonald’s φυτοζωοούν και κρατάνε μόλις καμιά δεκαριά μαγαζιά σε όλη τη χώρα καθαρά για λόγους international branding. 

Δεν είναι ο ανταγωνισμός τόσο όσο  είναι η νοοτροπία του Έλληνα (τόσο του έλληνα πελάτη όσο του έλληνα επιχειρηματία και εξηγώ παρακάτω). 

 

Για παράδειγμα έχω θεία που παραπονιέται που σκάει 60 ευρώ το δίμηνο στον ΟΤΕ (χωρίς internet) και της λέω είναι τόσα νέα συμβόλαια vodafone wind κτλ με δωρεάν κλίσεις (όχι πως δεν είναι και αυτά μέρος των καρτέλ και έχουν τιποτα σπουδαίο αλλά για την λιπετερή που τρώει η θεία μου απο την πανάρχαια σύνδεση της με τον ΟΤΕ είναι μια αναβάθμιση) 

 

και αυτή όχι.... έχει κολλήσει στο να μείνει ΟΤΕ, ζήτω ο Καραμανλής κτλ :P 

 

Θα προτιμήσουν σάπιο σουβλάκι στα 2,5 ευρώ παρά 1 ευρώ cheeseburger  ή με ένα ευρώ παραπάνω απο το σάπιο σουβλάκι παίρνεις 2 cheese κάνεις και μενού με πατάτες και αναψυκτικό. 

Δεν λέω υπάρχουν και καλοί σουβλατζίδες αλλά δεν νομίζω να είναι αυτοί ο λόγος μιας και τα σαπάδικα μια χαρά δουλεύουν είτε εντός ανταγωνισμού (πχ Αθήνα) είτε στην επαρχία που ειδικά σε μικρές πόλεις είναι σαπάδικα πχ στην καταστοριά για παράδειγμα έκλεισαν ακόμη και τα goodys και μα τον θεό ένα καλό φαστουντάδικο δεν έχει... το "καλύτερο" είναι απλά μέτριο..... πίτσα δεν το συζητάμε καν 2,3 είναι τα μαγαζιά και όλες χάλια ........

 

Δεν τους ενδιαφέρει ούτε ή άνεση ούτε η ταχύτητα ούτε η ποικιλία ούτε η σταθερότητα στο μενού ή τις ώρες (ξέρω ότι το big mac πχ ή κάθε άλλο θα έχει την ίδια γεύση τώρα ή μετά απο 10 χρόνια εδώ συνέχεια κάνουν αλλαγές τα σουβλατζίδικα και χαλάνε τις περισσότερες φορές ή κλείνουν όποτε θέλουν και όχι όταν λέει το πρόγραμμα)... αυτό που μάθανε... ορθόδοξο πατροπαράδοτο τα άλλα όλα είναι φόβια :P  

 

Βέβαια εδώ φταίνε και οι έλληνες επιχειρηματίες αρκετά γιατί σου λέει ανοίγω Μακ και κάνουν τις τσιβιτσιλιές τους για παράδειγμα θυμάμαι κατα καιρούς αλλάζανε τις τιμές στα μπέργκερ στις ΗΠΑ είναι σταθερή η τιμή πάντα...(οι όποιες αλλαγές ανα δεκαετίες ειναι λόγω πληθωρισμού και μικρές ή μηδενικές απο χρόνο σε χρόνο) εδώ τις αλλάζουν κάθε 6μηνο (βασικά αυτό που παρατήρησα είναι τις βάζουν "κανονικά" δηλαδή όσο θα κόστιζε και στην αμερική με μικρή στρογγυλοποίηση προς τα πάνω και όταν αρχίζει να έρχετε πάλι κόσμος τις ανεβάζουν ξανά) 

 

Αλλά επίσης και τα υπόλοιπα προϊόντα του μενού τα αυξάνουν και αφήνουν μονο τα "βασικά" σε καλή τιμή για κράχτη για παράδειγμα chicken nuggets είναι ντελικατέσεν στα μακ στην ελλάδα... στο εξωτερικό τα παίρνω με το κιλό κυριολεκτικά εδώ δίνω αρκετά ευρώ (4,5 ή 5 νομίζω δεν θυμάμαι) για να πάρω ένα μικρό κουτάκι με 5 μέσα ή κάτι τέτοιο.... 

 

 

Για την πίτσα χατ δεν θυμάμαι πολλά εδώ στην ελλάδα μια φορά είχα πάει γιατί οι τιμές ήταν στο θεό και νομίζω είχε σταματήσει το "φάει όσο μπορείς" και το περιόρισαν και αυτό μόνο στα αναψυκτικά.... 

 

Επίσης μεγάλο κομμάτι που "δένει" την επιτυχία είναι τα παιδιά όταν πάει κάποιος 30άρης στα Μακ ή στην Χατ για παράδειγμα πάει γιατί ένα κομμάτι μέσα του αισθάνεται την θαλπορή θυμάται τα παιδικά του χρόνια που ήταν θαυμάσιο νέο το να σε πάνε οι γονείς στον παιδότοπο εκεί και να φας μπέργκερ... 

 

Εδω στην Ελλάδα οι αντίστοιχοι 30άρηδες δεν το έχουν αυτό.

 

 

 

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε

 

 

Επίσης μεγάλο κομμάτι που "δένει" την επιτυχία είναι τα παιδιά όταν πάει κάποιος 30άρης στα Μακ ή στην Χατ για παράδειγμα πάει γιατί ένα κομμάτι μέσα του αισθάνεται την θαλπορή θυμάται τα παιδικά του χρόνια που ήταν θαυμάσιο νέο το να σε πάνε οι γονείς στον παιδότοπο εκεί και να φας μπέργκερ... 

Εδω στην Ελλάδα οι αντίστοιχοι 30άρηδες δεν το έχουν αυτό.

Τα McDonald's είναι τριάντα χρόνια στην χώρα μας...τι προσπαθείς να γράψεις ακριβώς; 

Ο λόγος που το σουβλάκι κυριαρχεί στην Ελληνική αγορά fast food είναι γιατί - πολύ απλά - είναι ανώτερο. Για μια σειρά από απολύτως αντικειμενικούς λόγους. Καμία νοοτροπία  Έλληνα, μέχρι και οι τουρίστες που έρχονται Ελλάδα σουβλάκια τρώνε, και όχι μια φορά για δοκιμή.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Τα McDonald's είναι τριάντα χρόνια στην χώρα μας...τι προσπαθείς να γράψεις ακριβώς; 

Αυτό ακριβώς (αν αναφέρεσαι το παράδειγμα με τον 30άρη) στις άλλες χώρες υπάρχει μια κουλτούρα που αναπτύχθηκε στα Μακ αλλά και σε άλλες παρόμοιες εταιρίες δεν είναι τυχαίο που η μασκότ είναι ένας κλόουν που βάζουν παιδότοπους, δώρο παιχνιδάκια με παιδικά μενού κτλ κτλ 

 

Το κάνουν αυτό γιατί κρατάς έτσι πελατεία και εγώ ασυνείδητα σε δύσκολες φάσεις πάω και τρώω ένα big mac μενού και χαλαρώνω στα μακ γιατί είναι είναι ένας χώρος που τον έχω συνδέσει θετικά λόγω της παιδικής μου ηλικίας. 

25 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Ο λόγος που το σουβλάκι κυριαρχεί στην Ελληνική αγορά fast food είναι γιατί - πολύ απλά - είναι ανώτερο. Καμία νοοτροπία  Έλληνα, μέχρι και οι τουρίστες που έρχονται Ελλάδα σουβλάκια τρώνε, και όχι μια φορά για δοκιμή.

Γιατί είναι ανώτερο; Σε τι είναι ανώτερο; στον βρομιάρη ιδρωμένο σουβλατζή ; στο ότι κάνουν 30 λεπτά για να στο ετοιμάσουν; στο ότι κατα καιρούς αλλάζουν πατάτες αλοιφές κτλ που είναι τζόκερ πολλές φορές στο αν σου αρέσει; Στην λαδόπιτα που μπορεί να την κάψει ή να μην την ψίσει καλά ανάλογα την κίνηση και την όρεξη του σουβλατζή και το ίδιο με τις πατάτες; Στο ότι πας να παραγγείλεις  πχ 22:20 και το μαγαζί αν και λέει πως κλείνει 22:30 έχει κλείσει απο τις 22:00 γιατί έτσι τους την έδωσε εκείνη την ημέρα;  Στο κρέας; που οι μισοί παίρνουν κατεψυγμένους  έτοιμους γύρους με 70% λίπος και οι άλλοι μισοί αγνώστου ποιότητας κρέατα; στις τρύπες μαγαζιά με 0 εργονομία για τον πελάτη; 

 

Ναι υπάρχουν και τα καλά σουβλατζίδικα αλλά αυτό δεν λέει κάτι και καλά εστιατόρια υπάρχουν δεν είναι άμεσα συγκρίσιμο αυτό.

 

Στο μόνο που είναι ανώτερο είναι στην τιμή και στο ότι έμαθες με σουβλάκι και αυτό ήταν και το point μου. 

 

 

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Γιατί είναι ανώτερο; Σε τι είναι ανώτερο; στον βρομιάρη σουβλατζή ; στο ότι κάνουν 30 λεπτά για να στο ετοιμάσουν; στο ότι κατα καιρούς αλλάζουν πατάτες αλοιφές κτλ που είναι τζόκερ πολλές φορές στο αν σου αρέσει; Στην λαδόπιτα που μπορεί να την κάψει ή να μην την ψίσει καλά ανάλογα την κίνηση και την όρεξη του σουβλατζή και το ίδιο με τις πατάτες; Στο ότι πας να παραγγείλεις  πχ 22:20 και το μαγαζί αν και λέει πως κλείνει 22:30 έχει κλείσει απο τις 22:00 γιατί έτσι τους την έδωσε εκείνη την ημέρα;  Στο κρέας; που οι μισοί παίρνουν κατεψυγμένους  έτοιμους γύρους με 70% λίπος και οι άλλοι μισοί αγνώστου ποιότητας κρέατα; στις τρύπες μαγαζιά με 0 εργονομία για τον πελάτη; 

Ναι υπάρχουν και τα καλά σουβλατζίδικα αλλά αυτό δεν λέει κάτι και καλά εστιατόρια υπάρχουν δεν είναι άμεσα συγκρίσιμο αυτό.

Στο μόνο που είναι ανώτερο είναι στην τιμή και στο ότι έμαθες με σουβλάκι και αυτό ήταν και το point μου. 

Το ότι είναι ανώτερο είναι πασιφανές, δεν γράφω γνώμη ή άποψη εδώ. Μια γρήγορη ανάλυση του κλάδου της εστίασης αρκεί. Αν δεν ήταν, τα McDonald's Ελλάδα δεν θα είχαν 24 καταστήματα. Εδώ ρε ούτε τα Goody's δεν μπορούν να κερδίσουν σε ποιότητα ή πωλήσεις, θα μιλήσουμε για το εθνικό έδεσμα;

Το "πρόβλημά" είναι πως είτε δεν σου αρέσει το σουβλάκι, είτε δεν έχεις σουβλατζίδικο της προκοπής στην γειτονιά σου. Αυτό είναι έτερο ζήτημα όμως, και βγαίνουμε off-topic. Επίσης, προσπαθείς να συγκρίνεις τα πλαστικά McDonald's με το χειρότερο σουβλατζίδικο που σκέφτεσαι. Εδώ στην Αθήνα, σε κάθε γειτονιά υπάρχει τουλάχιστον ένα σουβλατζίδικο με πιο ποιοτικό προϊόν από τα McDonald's. 

ps: Με Burgers μεγάλωσα btw, όχι με σουβλάκια.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Το ότι είναι ανώτερο είναι πασιφανές, δεν γράφω γνώμη ή άποψη εδώ. Μια γρήγορη ανάλυση του κλάδου της εστίασης αρκεί. Αν δεν ήταν, τα McDonald's Ελλάδα δεν θα είχαν 24 καταστήματα. Εδώ ρε ούτε τα Goody's δεν μπορούν να κερδίσουν σε ποιότητα ή πωλήσεις, θα μιλήσουμε για το εθνικό έδεσμα;

Το πρόβλημά σου είναι πως είτε δεν σου αρέσει το σουβλάκι, είτε δεν έχεις σουβλατζίδικο της προκοπής στην γειτονιά σου. Αυτό είναι έτερο ζήτημα. Επίσης, προσπαθείς να συγκρίνεις τα πλαστικά McDonald's με το χειρότερο σουβλατζίδικο που σκέφτεσαι. Εδώ στην Αθήνα, σε κάθε γειτονιά υπάρχει τουλάχιστον ένα σουβλατζίδικο με πιο ποιοτικό προϊόν από τα McDonald's. 

ps: Με Burgers μεγάλωσα btw, όχι με σουβλάκια.

Δεν είναι πασιφανές και δεν μας λες γιατί είναι πασιφανές εγώ σου έγραψα ένα σωρό πράματα που συμβαίνουν στα σουβλατζίδικα και που δεν συμβαίνουν σε μια οργανωμένη αλυσίδα όπως τα μακ 

 

Όσο για τους τουρίστες σε πληροφορώ ότι αυτοί είναι ο κύριος λόγος που κρατιούνται αλυσίδες σαν τα μακ στην ελλάδα σε νησιά που έχω πάει και δει στο ηράκλειο που έχω ζήσει χρόνια στα μακ είναι περισσότεροι τουρίστες και γεμίζουν κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο... 

 

Απο εκεί και πέρα λογικό είναι οι τουρίστες να τρώνε σουβλάκια όταν έρχονται για τουρισμό σε μια χώρα θέλουν να δοκιμάσουν και το ντόπιο streetfood στις χώρες τους όμως πόσα σουβλατζίδικα βλέπεις;  εγώ βλέπω κυρίως κεμπατζίδικα (ουσιαστικά το ίδιο με τα σουβλατζίδικα ) που κυρίως πελατεία είναι οι ντόπιοι τούρκοι/πακιστανοί 

Επεξ/σία από TopicStrarter
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...