stavagg31 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Γεια σας σήμερα πήγα στο πατρικό μου για διακοπές και έπεσε το μάτι μου σε ένα λογαριασμό κοσμοτε των 86 ευρώ όταν τον κοίταξα οι χρεώσεις ήταν για 200 λεπτά πρως κινητά και άλλα 200 προς σταθερά και η γραμμή είναι μόνο τηλέφωνο άμα τους πάρω τηλέφωνο για να το κάνουμε πρόγραμμα με 24εσαρι τι τιμή θα μου δώσουν (να σας πως ότι αυτή η γραμμή είναι για 50 χρόνια στον ΟΤΕ) με συμφέρει η να πάω σε άλλη εταιρεία;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, stavagg31 είπε Γεια σας σήμερα πήγα στο πατρικό μου για διακοπές και έπεσε το μάτι μου σε ένα λογαριασμό κοσμοτε των 86 ευρώ όταν τον κοίταξα οι χρεώσεις ήταν για 200 λεπτά πρως κινητά και άλλα 200 προς σταθερά και η γραμμή είναι μόνο τηλέφωνο άμα τους πάρω τηλέφωνο για να το κάνουμε πρόγραμμα με 24εσαρι τι τιμή θα μου δώσουν (να σας πως ότι αυτή η γραμμή είναι για 50 χρόνια στον ΟΤΕ) με συμφέρει η να πάω σε άλλη εταιρεία; Η COSMOTE δίνει σκέτη τηλεφωνία? Πως λειτουργεί?
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 17 λεπτά πριν, stavagg31 είπε Γεια σας σήμερα πήγα στο πατρικό μου για διακοπές και έπεσε το μάτι μου σε ένα λογαριασμό κοσμοτε των 86 ευρώ όταν τον κοίταξα οι χρεώσεις ήταν για 200 λεπτά πρως κινητά και άλλα 200 προς σταθερά και η γραμμή είναι μόνο τηλέφωνο άμα τους πάρω τηλέφωνο για να το κάνουμε πρόγραμμα με 24εσαρι τι τιμή θα μου δώσουν (να σας πως ότι αυτή η γραμμή είναι για 50 χρόνια στον ΟΤΕ) με συμφέρει η να πάω σε άλλη εταιρεία; Οι ανθρωποι ειναι απατεώνες, μου εχει τυχει και εμενα, ξερεις απο ποσες τέτοιες περιπτώσεις τα παίρνουν. Φυγε χθες 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Ο πατέρας μου που είχε μόνο σταθερό στον ΟΤΕ του είπαν ότι δεν θα διατίθεται σε κανέναν γιατί λόγω του voip του το έκαναν double play με 24Ε προνομιακή τιμή αντί 29Ε
stavagg31 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 48 λεπτά πριν, amo1975 είπε Η COSMOTE δίνει σκέτη τηλεφωνία? Πως λειτουργεί? Η γραμμη ειναι 50 χρονων τοτε δεν ειχαν voip
jkoukos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μια χαρά υπάρχουν και σήμερα συμβόλαια και προγράμματα μόνο για τηλεφωνία χωρίς Internet σε όλους τους παρόχους.
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 On 30/07/2020 at 15:52, NikosKallithea said: Οι ανθρωποι ειναι απατεώνες, μου εχει τυχει και εμενα, ξερεις απο ποσες τέτοιες περιπτώσεις τα παίρνουν. Φυγε χθες κλεφτες επειδη ο αλλος επαιρνε τηλεφωνα χωρις να εχει βαλει καποιο προγραμμα. τι αλλο θα ακουσουμε. αν εσυ δεν βαλεις προγραμμα για δωρεαν κινητα και καλεις κινητα μετα ρωτας τους γιατι σε χρεωσαν. 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, poulinos είπε κλεφτες επειδη ο αλλος επαιρνε τηλεφωνα χωρις να εχει βαλει καποιο προγραμμα. τι αλλο θα ακουσουμε. αν εσυ δεν βαλεις προγραμμα για δωρεαν κινητα και καλεις κινητα μετα ρωτας τους γιατι σε χρεωσαν. Μιλαμε για κάποιους ανθρώπους, οπως η συγκεκριμένη περίπτωση, που ηταν στον οτε απο το 1960 και μεγάλης ηλικιας, τους οποίους αντι να φροντίσει ο οτε τους πετσοκοψε, όπως και να εχει με πρόγραμμα χωρις πρόγραμμα ενα απλό τηλεφωνο 100 το δίμηνο ναι είναι κλοπή. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2020 από NikosKallithea 1
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 1 hour ago, NikosKallithea said: Μιλαμε για κάποιους ανθρώπους, οπως η συγκεκριμένη περίπτωση, που ηταν στον οτε απο το 1960 και μεγάλης ηλικιας, τους οποίους αντι να φροντίσει ο οτε τους πετσοκοψε, όπως και να εχει με πρόγραμμα χωρις πρόγραμμα ενα απλό τηλεφωνο 100 το δίμηνο ναι είναι κλοπή. ο οτε και ο καθε οτε ειναι εταιρεια. δεν θα κανει αναλυση ποιος ειναι 80 χρονων. ο συγκεκριμενος μαλλον δεν ειχε ποτε προγραμμα για δωρεαν αστικα υπεραστικα με εννοειται φτηνοτερη τιμη και ποτε δεν μπηκε στον κοπο ουτε ο ιδιος ουτε καποιος αλλος να τον βαλουν σε προγραμμα. και το εχω δει πολλες φορες αυτο και απο ατομα 20 και 30 χρονων. που παιρνουν το πιο φτηνο προγραμμα και μετα με κλησεις φτανουν τα 4πλασια.και σε μερικους παροχους στελνουν και μυνημα αμα ξεπερασεις καποιο οριο αλλα κλασσικα κανεις δεν δινει σημασια. εδω δεν μπαινουν καν στον κοπο να κανουν τον λογαριασμο σε ηλεκτεονικη μορφη για να γλυτωσουν λεφτα ή στηνονται σε ουρες στα ταχυδρομεια α πληρωσουν τον λογαριασμο. και ατομα μικρης ηλικιας 1
kallonos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Είναι το σταθερό με χρονοχρέωση όποτε όσο μιλήσεις θα πληρώσεις, έχουν ανέβει και πολύ οι τιμές στις χρονοχρεωσεις. Υπάρχουν προγράμματα και για σκέτη ομιλία, αλλα πιστεύω σε συμφέρει πιο πολύ να πάρεις ένα 24ρι με 2 ώρες κινητά και απεριόριστα σταθερά. Πάρε ένα τηλέφωνο και θα σου πουν τα προγράμματα και διαλέγεις τι θα κάνεις, αν δε σου αρέσουν κάνεις αίτημα να φύγεις.
xaratsi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Φυσικα και θα πας σε αλλη εταιρια με ανοιχτες αγκαλες θα τον υποδεχτουν μετα απο 50 χρονια στον Οτε Εφοσον δεν θελει και ιντερνετ με ενα 20αρικακι το μηνα καθαρισε
Panagiotis72 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Η θεία μου έχει ΟΤΕ σταθερό και πρόσφατα την βοήθησα να αλλάξει πρόγραμμα σε αυτό. Πριν είχε ένα με 200" μόνο σε σταθερά Εγώ προσωπικά πάω (σπάνια) στην COSMOTE να πληρώσω αλλά ταχυδρομείο το έκοψα από την καθυστέρηση με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ! Συνήθως πάω στα αυτόματα μηχανήματα συναλλαγών ή μέσω e-banking
imvrios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μάλλον μιλάμε για λογαριασμό 2 μηνών αλλά πραγματικά οι άνθρωποι μπορούν να πληρώνουν πολύ λιγότερο. Αν κάνουμε το λογαριασμό δια δύο μιλάμε για 43€. Σκέτη τηλεφωνία μπορούν να τη βρουν κάτω από 20€. Και μπορεί να εντυπωσιάζει αλλά οι χρεώσεις εκτός παγίου των παρόχων δεν είναι καθόλου φθηνές. Οι ηλικιωμένοι δε ξέρουν από ανταγωνισμό, χρεώσεις κλπ καλό είναι να τους βοηθάμε εμείς. Αν δε μας συμβεί κάτι πρόωρο, μια μέρα θα είμαστε στη θέση τους. Και παρά την παιδεία και εκπαίδευση που έχουμε δεν είναι βέβαιο ότι θα καταλαβαίνουμε τον κόσμο του μέλλοντος. 2
Panagiotis72 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Ο ΟΤΕ στην ουσία δεν εξαπατά επειδή υπάρχει δεν έχετε πρόγραμμα με προπληρωμένο χρόνο! Άλλο εάν είναι ασύμφορη η τηλεφωνία με χρονοχρέωση ωστόσο σε όλους τους πάροχους η χρονοχρέωση είναι ασύμφορη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα