Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μένω σε διαμέρισμα 15 ετίας. Μόλις ανοίγει κάποιος την βρύση ακούγεται ένα ενοχλητικό βουητό το χειρότερο είναι όταν κάνει μπάνιο ο δίπλα κάθε βράδυ στις 1:00 ή 2:00 το βράδυ. Τι μπορώ να κάνω καθώς έχω φτάσει σε σημείο τι ώρα έχει γυρίσει ο διπλανός το βράδυ και πότε έχει ξυπνήσει ο από πάνω!
greekfragma Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Συντονίζουν οι σωλήνες. Καμιά φορά είναι από υψηλή πίεση στο δίκτυο κα θέλετε μειωτήρα πίεσης στα ρολογια. Άλλες φορές είναι από χαλαρές διαδρομές μέσω σπιραλ που είναι στον αέρα. Το πρόβλημα έγινε τώρα ή υπήρχε από όταν θυμάσαι;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε Συντονίζουν οι σωλήνες. Καμιά φορά είναι από υψηλή πίεση στο δίκτυο κα θέλετε μειωτήρα πίεσης στα ρολογια. Άλλες φορές είναι από χαλαρές διαδρομές μέσω σπιραλ που είναι στον αέρα. Το πρόβλημα έγινε τώρα ή υπήρχε από όταν θυμάσαι; Στο διαμέρισμα μένω περίπου 2 μήνες από την στιγμή που άρχιζα να μετακομίζω το ανακάλυψα και είναι καθημερινό έχω μάθει ότι στις 9:30 ξυπνά ο από πάνω στις 12:00 κοιμάται και στις 2:,00 γυρίζει ο δίπλα που το μπάνιο είναι δίπλα από το υπνοδωμάτιο μου! Ούτε η μαρίκα του κολοκωτρωνιτσίου να ήμουν
greekfragma Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μίλα με τους γείτονες να δεις τι δικιά τους εμπειρία. Αν δε το αντέχεις ψάχνεις να μετακομίσεις ξανά ή πιέζεις να βρεθεί λύση με τον ιδιοκτήτη-διαχειριστή-συνέλευση πολυκατοικίας.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Mήπως ακούς το πιεστικό; Τι είναι το πιεστικό? 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε Μίλα με τους γείτονες να δεις τι δικιά τους εμπειρία. Αν δε το αντέχεις ψάχνεις να μετακομίσεις ξανά ή πιέζεις να βρεθεί λύση με τον ιδιοκτήτη-διαχειριστή-συνέλευση πολυκατοικίας. Δυστυχώς το αγόρασα! Αλλά όταν πήγα στο γραφείο διαχείρισης να πληρώσω και ανέφερα το πρόβλημα μου είπε θα δούμε αργότερα τι θα κάνουμε!
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, amo1975 είπε Τι είναι το πιεστικό? Tο μοτεράκι που στέλνει το νερό.
greekfragma Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δυστυχώς πριν περίπου 15χρόνια εκεί κοντά στους Ολυμπιακούς αγώνες που λεφτά υπήρχαν και η οικοδομή πήγαινε τρένο όλοι έχτιζαν....οι περισσότεροι με τα φθηνότερα υλικά. Έχω δει πολλά ακίνητα 15ετίας χειρότερα ποιοτικά από όσα χτίστηκαν μεταξύ 1990-2000. Εφόσον το αγόρασες δύσκολα τα πράγματα. Συνήθως πάντως οι θόρυβοι είναι τα 2 πρώτα που έγραψα στη 1η απάντηση. Υψηλή πίεση νερού ή σωληνώσεις σε σπιράλ που δεν είναι σωστά τοποθετημένα και παίζουν μέσα στους τοίχους και συντονίζουν. Έχω δει και σωληνώσεις χωρίς σπιράλ χύμα καρφωμένα με μεταλλικά δαχτυλίδια στους εξωτερικούς τοίχους του φωταγωγού. Εκεί να δεις σκούξιμο και συντονισμό. Φέρε υδραυλικό να μετρήσει πίεση (αν δε ξέρεις μόνος σου) που έχεις στο δίκτυο του διαμερίσματος και να δει και τις σωληνώσεις (όσες φαίνονται) Αν μπορείς να τον ΄φερεις και ώρα που συμβαίνει σταθερά ο ήχος ακόμα καλύτερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε Δυστυχώς πριν περίπου 15χρόνια εκεί κοντά στους Ολυμπιακούς αγώνες που λεφτά υπήρχαν και η οικοδομή πήγαινε τρένο όλοι έχτιζαν....οι περισσότεροι με τα φθηνότερα υλικά. Έχω δει πολλά ακίνητα 15ετίας χειρότερα ποιοτικά από όσα χτίστηκαν μεταξύ 1990-2000. Εφόσον το αγόρασες δύσκολα τα πράγματα. Συνήθως πάντως οι θόρυβοι είναι τα 2 πρώτα που έγραψα στη 1η απάντηση. Υψηλή πίεση νερού ή σωληνώσεις σε σπιράλ που δεν είναι σωστά τοποθετημένα και παίζουν μέσα στους τοίχους και συντονίζουν. Έχω δει και σωληνώσεις χωρίς σπιράλ χύμα καρφωμένα με μεταλλικά δαχτυλίδια στους εξωτερικούς τοίχους του φωταγωγού. Εκεί να δεις σκούξιμο και συντονισμό. Φέρε υδραυλικό να μετρήσει πίεση (αν δε ξέρεις μόνος σου) που έχεις στο δίκτυο του διαμερίσματος και να δει και τις σωληνώσεις (όσες φαίνονται) Αν μπορείς να τον ΄φερεις και ώρα που συμβαίνει σταθερά ο ήχος ακόμα καλύτερα. Στην είσοδο κάτω από τις σκάλες που είναι οι μετρητές εκεί είναι η εθνική ορχήστρα. Πρέπει να φέρω υδραυλικό. Οι μισοί μετρητές είναι λίγο κλεισμένες οι βάνες μήπως οφείλεται από αυτό? Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από Επισκέπτης
greekfragma Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, amo1975 είπε Στην είσοδο κάτω απο τις σκάλες που είναι οι μετρητές έκει είναι η εθνική ορχηστρα. Πρέπει να φέρω υδραυλικο Βγάλε μια φωτογραφία να δούμε.... Αν είναι υψηλή πίεση και έχει χώρο να μπει μειωτήρας εκεί, θα ξεμπερδέψεις και συ και όλοι στη πολυκατοικία εύκολα. Με ένα κόστος μεν....αλλά μπροστά στην ηρεμία το κόστος είναι αστείο. (50ευρώ ο κάθε μειωτήρας για κάθε διαμέρισμα) + εργασία υδραυλικού.
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Τα δύο τελευταια χρόνια οταν πηγαίνει Ιούλιος Αύγουστος και Σεπτέμβριος, οπότε ανοίγουμε την βρύση της κουζίνας όλες οι σωληνώσεις κάνουν σαν κομπρεσέρ, κουνιούνται κιόλας, είναι εξωτερικές, μια φορά σε εναν σωλήνα του μπάνιου μια βάνα δεν ήταν καλά βιδωμενη με το παξιμάδι και αυτό έφυγε με τις δονήσεις λόγω του θορύβου. Λογικά κάτι παίζει με την βρύση της κουζίνας που την είχα ξεβιδωσει παλιά για να φτιάξω ένα πρόβλημα και τελικά στην επανατοποθετηση δεν κατάφερα να την ευθυγράμμισω όσο δύναμη κι αν έβαλα με αποτέλεσμα να φαίνεται στραβή, αλλά νερό βγαίνει.... Παρόμοιο πρόβλημα είχα δει σε ξενοδοχείο στην Εύβοια αρχές 2000, μουγκριζαν όλες οι βρύσες σαν κομπρεσέρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα