Σαρμης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να αποφασίσω τι κινητό θα πάρω. Το lg g4 που έχω, τα έφτυσε και αύριο φεύγω διακοπές.. Η κάμερα είναι βασικό κομμάτι και με καθημερινή χρήση. Θα προτιμούσα να μην βάλω gscam γιατί δεν το ξέρω καθόλου, και προτιμώ να βγάζω σχετικά αυτόματες φωτό. Θέλω να το πάρω μέχρι αυριο το πρωί οπότε ψάχνω ετοιμοπαράδοτα. Νομίζω το καλύτερο σε κάτω των 400 είναι το Mi note 10, το βρήκα 385e και νομίζω είναι σχεδόν το ίδιο με αυτό https://www.dxomark.com/xiaomi-mi-cc9-pro-premium-edition-camera-review/ Επίσης σκέφτομαι και το Mi Mix 3 στα 360e γιατι παλαιότερα είχα το Mi Mix 2s και ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Υπάρχει και η επιλογή το Huawei p30 (όχι το Pro),(το έχει η δικιά μου αλλά δεν της αρέσει και θέλει το Mi Mix 3 οπότε μπορώ να τα ανταλλάξω). Έχει κανείς άποψη ανάμεσα σε αυτά τα κινητά;
giantzeron Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Κ με gcam ουσιαστικά στ αυτόματο τραβάς αδερφέ. Δε ξέρω αν αξίζει να πάρεις το mi 10 note... Σχετικά παλιά συσκευή πλέον και με μια cpu που δεν ανταποκρίνεται τόσο άμεσα στη φωτογραφική μηχανή του. Δεν είναι λίγες οι δημοσιεύσεις που αναφέρουν lag σε κάθε snapshot καθώς μιλάμε για πολλά mpixel...θα μου πεις... Τα χρειάζεσαι? Σαφώς και όχι... Οποτε? Πήγαινε σε mi note 10 lite.... Φώτο ιδιες κ καλύτερες με gcam και αρκετά λεφτά στη τσέπη. Τώρα αν χρειάζεσαι το fake οπτικό ζουμ... Πάσο... Οκ... Το mix 3 που ανέφερες επίσης σχετικά παλιά συσκευή.. Αν το ζητούμενο σου δεν είναι ντε κ καλά να τα σκάσεις για να πάρεις ακόμα κ μια "παλιά" ναυαρχίδα φρόντισε να πάρεις κάτι vfm. Το p30 οκ.... Είχα το pro.. Αλλά με βεβαιότητα σου λέω ότι με το mi 9 κ gcam καλύτερες φώτο βγάζω 🙄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα