Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επιχειρησα να παω το σαββατοκυριακο, αλλα τον ειχαν κλεισει λογω αυξημενου κινδυνου,

επρεπε να παρκαρεις πανω στο παρκινγκ για να πας με τα ποδια,

αλλά 3χλμ νταλα μεσημεσι;;;; καμια καλυτερη λυση;

τον κλεινουν συχνα/παντα φανταζομαι;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, naimore είπε

επιχειρησα να παω το σαββατοκυριακο, αλλα τον ειχαν κλεισει λογω αυξημενου κινδυνου,

Είχα πάει την προηγούμενη Κυριακή, είχε κλείσει τον δρόμο η αστυνομία λόγω του αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς.Αφησα το αμάξι στην αλάνα κοντά στα σαμαράκια και έκοψα δρόμο δεξιά προς την παραλία για 5' όπου βγήκα στην μέση της παραλίας.Μετά είχα 2 επιλογές, η αριστερά η δεξιά, περπάτησα αριστερά όπου είχε λιγότερο κόσμο για να βρω πιο εύκολα σκιά, μετά απο 10-15' βρήκα κάτω απο πεύκο.Περπάτημα συνολικά κάπου 1.5 χμ.Στην επιστροφή έκοψα δρόμο μέσα απο τα πεύκα, βγήκα στον κεντρικό δρόμο στην μπάρα και περπάτησα πάλι κάπου 15' για να γλιτώσω το βασανιστικό περπάτημα στην άμμο, εκεί κουράστηκα γιατί είχε πολύ ζέστη και είχαν ήδη περάσει 4 ώρες.Μετά είχα και την οδήγηση...

Μήπως δεν έκοψες δρόμο δεξιά της αλάνας Parking και έκανες όλο τον κύκλο από τον κεντρικό δρόμο και περπάτησες αυτά τα 3χμ;

Πάντως ωραία διαδρομή χωρίς διόδια αλλά χρειάζεται προσοχή.

Πρίν την παραλία Σχινιά υπάρχει δεξιά η παραλία Μαραθώνα αλλά δεν έχει σκιά έμαθα, δεν έχω πάει.Επίσης έχει 2 beach bar, το καράβι και το roasted cannon αν θυμάμαι σωστά τις ονομασίες τους.

Αλλες επιλογές είναι Πόρτο Ράφτη, Ψάθα η Αλεποχώρι.

Προς παραλιακή είναι οτι χειρότερο, ειδικά στον γυρισμό, απο Σούνιο και κάτω είναι καθαρά κάπως.Μόνο με μηχανή πας λόγω της κίνησης.Ανάβυσσο και Λεγραινά ακόμα πιο μακριά.Ανάλογα που μένεις, εγώ που μένω στα Δυτικά Προάστια είμαι μακριά όσοι μένουν Βούλα, Βάρκιζα κλπ τους συμφέρει.

Λεγραινά έχει πάει κανείς, αξίζει η παραλία και η θάλασσα;

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, naimore είπε

πως τα μετρησες 3 χιλιομετρα? εγω πηγα κυριακη και το ειχαν κλεισει στο υψος του κοπηλατικου ομιλου. ε παρκαρα εκει τη μηχανη (τωρα που το ξανασκεφτομαι με μηχανη νομιζω πρεπει να μου καναν νοημα να περασω, αλλα δε μαμιεται 🤣) και μετα πηγαμε το δρομο με τα ποδια. ε καποια στιγμη συναντας ενα χωματινο κομματι με πολλα παρκαρισμενα και το κοψαμε απο κει μια ευθεια. ζητημα ειναι να καναμε 10 λεπτα συνολο, απλα μετα για να βρουμε σκια περπατησαμε κανα 10λεπτο ακομα

Δημοσ.

Αμα ειναι να κανω μαραθωνιο υπο 40 βαθμους μεχρι να μπω στην θαλασσα, κανω καλυτερα μπανιο σπιτι

• Super Moderators
Δημοσ.
28 minutes ago, deesnider said:

Αυτή η παραλία που λέτε, είναι τού άντρα τής Καιτούλας τής Γαρμπής;

Close enough, για ένα γιώτα.

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, AntiCambeR said:

Είχα πάει την προηγούμενη Κυριακή, είχε κλείσει τον δρόμο η αστυνομία λόγω του αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς.Αφησα το αμάξι στην αλάνα κοντά στα σαμαράκια και έκοψα δρόμο δεξιά προς την παραλία για 5' όπου βγήκα στην μέση της παραλίας.Μετά είχα 2 επιλογές, η αριστερά η δεξιά, περπάτησα αριστερά όπου είχε λιγότερο κόσμο για να βρω πιο εύκολα σκιά, μετά απο 10-15' βρήκα κάτω απο πεύκο.Περπάτημα συνολικά κάπου 1.5 χμ.Στην επιστροφή έκοψα δρόμο μέσα απο τα πεύκα, βγήκα στον κεντρικό δρόμο στην μπάρα και περπάτησα πάλι κάπου 15' για να γλιτώσω το βασανιστικό περπάτημα στην άμμο, εκεί κουράστηκα γιατί είχε πολύ ζέστη και είχαν ήδη περάσει 4 ώρες.Μετά είχα και την οδήγηση...

Μήπως δεν έκοψες δρόμο δεξιά της αλάνας Parking και έκανες όλο τον κύκλο από τον κεντρικό δρόμο και περπάτησες αυτά τα 3χμ;

Πρίν την παραλία Σχινιά υπάρχει δεξιά η παραλία Μαραθώνα αλλά δεν έχει σκιά έμαθα, δεν έχω πάει.Επίσης έχει 2 beach bar, το καράβι και το roasted cannon αν θυμάμαι σωστά τις ονομασίες τους.

Προς παραλιακή είναι οτι χειρότερο, ειδικά στον γυρισμό, απο Σούνιο και κάτω είναι καθαρά κάπως.Μόνο με μηχανή πας λόγω της κίνησης.Ανάβυσσο και Λεγραινά ακόμα πιο μακριά.Ανάλογα που μένεις, εγώ που μένω στα Δυτικά Προάστια είμαι μακριά όσοι μένουν Βούλα, Βάρκιζα κλπ τους συμφέρει.

προς λεγραινα εχει εναν οικισμο (αιολος) που ειναι ωραια για μπανιο. στα λεγραινα εχει μια μικρη παραλια στο δρομο που κατεβαινει στο ιχθυοτροφειο. για ατομα που θελουν ησυχια. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Λεγραινά όσο πάει και χειροτερεύει η φάση από τα άτομα που μαζεύει. Ειδικά στο ΚΑΠΕ πλέον τα αυτοκίνητα παρκάρουν στον κεντρικό δρόμο. Απορώ που χωράνε όλοι σε μια τόσο μικρή παραλία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...