Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου προτείνει μεθόδους παθητικού εισοδήματος με επιθυμητή επιστροφή περίπου 10% . Κεφάλαιο για επένδυση κοντα στα 100.000,00 ευρώ

• Like 1
Δημοσ.

10% καλο εε; 

Τα επιτοκια ειναι μηδενικα

Αγοραζεις μετοχες και ελπιζεις να μην χασεις κεφαλαιο,θα εχεις αποδοση σε μερισμα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι ειδικοί σύμβουλοι επενδυτές του Insomnia παρέχουν μεσο-μακροπρόθεσμα επενδυτικά πλάνα  με υψηλές αποδόσεις σε κεφάλαια ανω των 150000 Ευρώ. 

Διαδώσται !!!

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο όρος παθητικό εισόδημα δεν υπάρχει.

Απο οτι καταλαβα εσύ υπονοείς να εχεις και τα 100κ και να εχει και ενα χ ποσι τον μηνα.

Αγορασε λοιπον ενα ακίνητο και νοίκιασε το

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ μπορώ να φτιάξω ένα ωραίο business plan με βάθος 50ετίας. δεν θα ξαναδουλέψεις ποτέ. θέλω όμως 90.000 μπροστά

• Like 1
Δημοσ.

Counter offer μπαίνεις με τα μπούνια p2p lending, γίνομαι εγώ ο receiving peer σου για 80.000. Κρατάς τα 20.000 για να πιείς ενα ουίσκι βρε αδερφέ. Σε 10 χρόνια στα αποπληρώνω με ετήσιο τόκο 10%. PM για το συμβόλαιο πλίζ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gaspappas είπε

Καλησπέρα,

Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου προτείνει μεθόδους παθητικού εισοδήματος με επιθυμητή επιστροφή περίπου 10% . Κεφάλαιο για επένδυση κοντα στα 100.000,00 ευρώ

Χαρτι υγειας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gaspappas είπε

Καλησπέρα,

314AA88800000578-0-image-m-104_145564917

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...