Racerr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 καλησπερα καθε φορα που κλεινει η οθονη υποτιθεται οτι το ξεκλειδωνω με δαχτυλικο αποτυπωμα και αν δεν πιασει το αποτυπωμα με κωδικο σαν 2η επιλογη αλλα δοκιμαζω εχθες οτι αν συρω την οθονη με ολισθηση δεν μου ζηταει κωδικο απλα ξεκλειδωνει πηγα ρυθμισεις τα εκανα ολα δεν διορθωνει δλδ ανα πασα στιγμη καποιος το ανοιγει ανετα
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μηπως έχει εμπιστη τοποθεσία ενεργή οπότε πχ στο σπιτι δεν χρειάζεται κωδικό;
Racerr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μηπως έχει εμπιστη τοποθεσία ενεργή οπότε πχ στο σπιτι δεν χρειάζεται κωδικό; μπορει να ισχεει αυτο που λες οχι εχω κλειστη την τοποθεσια ας πουμε τωρα πχ ζηταει κωδικο αλλα εμπιστη τοποθεσια απο ρυθμισεις δεν βαζω ποτε ουτε αξιοπιστη συσκευη η αναγνωριση προσωπου Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από Racerr
AntiCambeR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Racerr είπε μπορει να ισχεει αυτο που λες οχι εχω κλειστη την τοποθεσια ας πουμε τωρα πχ ζηταει κωδικο αλλα εμπιστη τοποθεσια απο ρυθμισεις δεν βαζω ποτε ουτε αξιοπιστη συσκευη η αναγνωριση προσωπου Κοίτα μήπως έχεις ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις-οθόνη κλειδώματος και ασφάλειας, στο smart lock, την λειτουργία on body. Υποθέτω πως του έχεις κάνει απλό restart.Αλλιώς κάνε repair στο λογισμικό και αν δεν φτιάξει αναγκαστικά factory reset. Εχεις εγκαταστήσει πρόσφατα security patch που μπορεί να δημιούργησε bug η κάποια εφαρμογή εκτός του Play Store; Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από AntiCambeR
Racerr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Κοίτα μήπως έχεις ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις-οθόνη κλειδώματος και ασφάλειας, στο smart lock, την λειτουργία on body. Υποθέτω πως του έχεις κάνει απλό restart.Αλλιώς κάνε repair στο λογισμικό και αν δεν φτιάξει αναγκαστικά factory reset. Εχεις εγκαταστήσει πρόσφατα security patch που μπορεί να δημιούργησε bug η κάποια εφαρμογή εκτός του Play Store; on body λειτουργια ειναι κλειστη εξαλου οταν μου το εκανε ηταν σε γραφειο το κινητο τωρα ειναι κομπλε πχ οχι μονο play store
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα