Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τη βοήθειά κάποιου γνώστη.
Έχω tablet κάποιου κατασκευαστή π.χ. huawei. Η επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις θα εξαφανίσει όλα όσα έχω μέσα (εφαρμογές + προσωπικά δεδομένα).
Υπάρχει τρόπος ώστε να περάσω κάποιες εφαρμογές, οι οποίες στη συνέχεια να περιλαμβάνονται στο λειτουργικό κάθε φορά που κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις;
Στους ΗΥ με Windows ξέρω πως γίνεται. Χοντρά-χοντρά, ποια είναι η διαδικασία στο Android;
Πρακτικά θέλω να μεταβληθεί το image από το οποίο φορτώνονται οι εργοστασιακές ρυθμίσεις, περιλαμβάνοντας 1-2 εφαρμογές, ώστε να φορτώνονται και αυτές με την επαναφορά.
Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν ζητάς αυτό που θα σου πω, αλλά θα σου πω αυτό που κάνω εγώ. Έχω κατεβάσει στο κινητό την εφαρμογή App Backup Restore Transfer το οποίο δημιουργεί για κάθε σου app ένα apk αρχείο με την τωρινή τους έκδωση (δεν κρατά όμως τις ρυθμήσεις που έχεις κάνει σε κάθε app). Από κει σου δίνεται η δυνατότητα να το ανεβάσεις στο google drive οπότε κάθε φορά που θα κάνεις reset θα τα κατεβάζεις από το drive και θα τα εκγαθιστάς. Εδώ να πω πως δεν έχω ιδέα από tablet, δεν ξέρω κατά πόσο διαφέρουν από τα κινητά και πόσο εύκολο ή δίσκολο είναι να περάσεις apk αρχεία (λογικά την πρώτη φορά που θα κάνεις εκγατάσταση ένα από τα apk σου θα σε ρωτήσει αν είναι έμπιστη η πιγή καθώς είναι άγνωστη για το σύστημα και δεν την θεωρεί έμπιστη. Εκεί θα πρέπει να δώσεις δικαίωμα (μάλλον) στο drive να κάνει κανονικά εκγατάσταση apk) .

Επεξ/σία από GeorgeR1_700

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...