Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωριζει κανεις να μου πει κανενα καλωδιο DP 2K που να υποστηριζει 165hz και να ειναι 19pins?

Ψαχνω αυτες τις μερες να βρω στο ιντερνετ και τα περισσοτερα που εχω βρει ειναι 20πινς

Σημερα βρηκα αλλο ενα, επικοινωνησα με το συγκεκριμενο μαγαζι μου ειπανε πως ειναι 19 πινς αλλα οσο πεφτει η αναλυση τοσο μεγαλωνουν τα hz αλλα η delock δεν εχει καμια πληροφορια αν στα 2Κ τα hz θα ειναι 165Hz.

Tο συγκεκριμενο DP ειναι αυτο εδω: https://advtech.gr/delock-cable-displayport-12-4k-mm-19pin-3m-83807-p-9893.html

Οποιος γνωριζει κατι και μπορει να με βοηθησει η να μου προτεινει ενα αλλο DP που να με καλυπτει σε αυτα που ψαχνω ας μου πει. Ευχαριστω.

Επεξ/σία από xNvP
Επισκέπτης
Δημοσ.

επειδή πρόσφατα πήρα καλώδιο DP για την BENQ ZOWIE XL2411P οθόνη που έχω και υποστηρίζει 144Hz πήρα με επιφύλαξη καλώδιο Delock και ο πωλητής από γνωστό κατάστημα στο κέντρο της αθήνας μου είπε ότι όλα τα καλώδια DP είναι 19 pins στην πραγματικότητα και όχι 20.

θα ξανά πάρω καλώδια DP και HDMI καθώς θέλω μεγαλύτερα των 2μ συγκεκριμένα θέλω 5μ καλώδια για να συνδέσω τα πάντα.

Δημοσ.

Καταλαβα, εμενα παλι σε ενα αλλο καταστημα οχι σε αυτο που ρωτησα σημερα, ειχα ρωτησει ξανα για ενα DP 19 pins που ειχα δει στο skroutz και αν υποστηριζει 165hz και μου ειπανε πως το συγκεκριμενο ειναι δεν υποστηρίζει τόσο υψηλά Hz σε ανάλυση 2Κ και είναι 20pin όπως και όλα τα DisplayPort που διαθέτουμε (το ένα pin είναι άνεργο για το θέμα του ρεύματος). 

ηταν αυτο DP που ρωτησα https://www.mgmanager.gr/καλώδια/62875-delock-καλώδιο-displayport-12-αρσενικό-σε-displayport-αρσενικό-4k-1m-83805.html?search_query=83805&results=1

και μου προτεινε εκεινος αυτο εδω γιαυτο που ψαχνω https://www.mgmanager.gr/καλώδια/78578-delock-displayport-cable-8k-60-hz-1m-dp-8k-certified-black-85658.html?search_query=8k+displayport&results=4

μου λεει οτι αυτο που σας εστειλα το υποστηριζει ξαναρωτησα παλι αν ειναι 19Pins γιατι ειμαι λιγο καχυποπτος με ολο αυτο γιατι ποτε δε ξερεις αν ο αλλος το κανει καθαρα για να σου πουλησει ενα προιον και μου λεει οτι ολα τα DP που διαθετουμε ειναι 20 Pins

Και δε ξερω τωρα αν πρεπει να το ρισκαρω και να το παρω το συγκεκριμενο...

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγώ ξέρω πάντως ότι στα Delock DP το 20 pin είναι ανενεργό.

Δημοσ.

Μαλιστα, μακαρι. Τωρα να το ρισκαρω και να το παρω αυτο με το 8Κ? το σκεφτομαι ακομα και δε ξερω αν το 1μετρο θα μου ειναι αρκετο, μηπως να κοιταξω για 2μ η 3μ?

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, xNvP είπε

Μαλιστα, μακαρι. Τωρα να το ρισκαρω και να το παρω αυτο με το 8Κ? το σκεφτομαι ακομα και δε ξερω αν το 1μετρο θα μου ειναι αρκετο, μηπως να κοιταξω για 2μ η 3μ?

καλύτερα 2 ή 3μ καλώδιο

το 1μ είναι μικρό...

πίστεψε με

τα καλώδια που έχω τώρα είναι 2μ και θα αγοράσω 5μ καλώδια DP και HDMI

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ αγορινα μου, να σαι καλα.

Οποτε ρισκαρω για 8k DP 2m-3m και ο Θεος βοηθος. Ελπιζω να υποστηριζει αυτα που ψαχνω και να μη το μετανιωσω

Επισκέπτης
Δημοσ.

τα καλώδια Delock είναι αξιόπιστα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...