Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μητέρα μου και η θεία μου έχουν τάμπλετ και επικοινωνούσαν μέσω Viber. Εδώ και λίγες μέρες δεν μπορούν να επικοινωνήσουν. Συγκεκριμένα η μητέρα μου κάνει βιντεοκλήση στη θεία μου, αλλά αυτή δεν το βλέπει, δεν το ακούει, έχει χάσει εντελώς την επαφή της μητέρας μου. Εμένα με καλεί κανονικά.

Υποψιάζομαι πως κατά λάθος η θεία μου έκανε αποκλεισμό στην επαφή της μητέρας μου. Δεν έχει κανέναν κοντά να το δει ή ίδια εκτός από το να κάνει και να λαμβάνει βιντεοκλήσεις δεν ξέρει τίποτα άλλο. Με έχουν ζαλίσει. Πώς μπορώ να βοηθήσω;

Τώρα μπήκα στο δικό μου Viber και διαπίστωσα ότι ο αποκλεισμός δεν μπορεί να γίνει με μία κατά λάθος κίνηση, θέλει διαδικασία. Οπότε τι μπορεί να συνέβη;

Επεξ/σία από papresa
Δημοσ.

Μήπως έχει απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις? Απο εσένα λαμβάνει η μόνο σε καλεί?

Η πιό απλή λύση θεωρώ ειναι σβήσιμο της εφαρμογής και επανεγκατάσταση για να μην μπλέκει με τις ρυθμίσεις!

Δημοσ.

Όχι και με εμένα και με άλλους επικοινωνεί κανονικά.

Πώς θα κάνει σβήσιμο και επανεγκατάσταση, αφού η γυναίκα δε ξέρει και είναι μόνη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή δεν ξέρω απο tablet, τα tablet έχουν playstore έτσι? Πες την να μπει στο playstore και να γράψει teamviewer quicksupport. Πατάει την πρώτη επιλογή και μετά πατά εγκατάσταση. Μόλις γίνει η εγκατάσταση ανοίγει το app και θα της βγάλει ένα ID. Θα στο δώσει και μετά θα έχεις τον πλήρη έλεγχο του tablet όπως φαίνεται εδώ. Το θέμα είναι ξέρει τα αγγλικά γράμματα? Όπως και να έχει θέλει υπομονή και ίσως το καταφέρετε (ξέρω τι περνας, και σε μένα τα ίδια γίνωνται 😂).

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papresa είπε

Όχι και με εμένα και με άλλους επικοινωνεί κανονικά.

Πώς θα κάνει σβήσιμο και επανεγκατάσταση, αφού η γυναίκα δε ξέρει και είναι μόνη;

Όπως καταλαβαίνεις να γίνει κάτι μόνο του ειναι αδύνατον...πρότεινα την πιο απλή λύση κατ'εμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...