ronnie79 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Είναι 2 μονοκατοικιες κολλητά λίγο έξω από το κέντρο της πόλης. Η μία έκανε αίτημα για vdsl και μετά από 2 μήνες εκτός δικτύου τελικά κατάφεραν να έχει 7mbps download. Κατευθείαν εμένα από 3.4 περίπου έπεσε στο 1.5mbps...και οι δύο έχουμε σύνδεση στην Voda εδώ και χρόνια. Παίρνω τηλέφωνο. Το τμήμα προσφορών μου λέει vdsl και θα έχετε 50αρα παρόλο που τους εξήγησα για το διπλανό κολλητό σπίτι τα προβλήματα που είχε. Μιλαω και με το τεχνικό τμήμα και μου λένε δεν υποστηρίζει αλλά και να πιάσεις ταχύτητα θα έχεις αποσυνδέσεις κτλπ.. Ξαναμιλάω με το τμήμα προσφορών και υποστήριζαν τα δικά τους ξανά ...Να σημειώσω ότι σε επικοινωνία που είχα με την cosmote μου είπαν ξεκάθαρα ότι η γραμμή δεν υποστηρίζει vdsl. Τελικά αποδεχθηκα χθες την προσφορά για να δω αν έχω έστω και μικρή αύξηση της ταχύτητας. Μήπως να το ακυρώσω γιατί και 4-5mbps με αποσυνδέσεις αν έχω δεν θα μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο χωρίς να πληρώσω το ανάλογο ποσό?
mikevchq Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Αφού ξέρεις ότι δεν υποστηρίζεται το VDSL στην περιοχή σου κακώς προχώρησες με την προσφορά. Οι πωλητές φυσικά και θα σου πουν ναι για να σε βάλουν να υπογράψεις. Αν δεν κάνω λάθος αν η ταχύτητα σου τελικά είναι κάτω του 70% (δηλαδή 35mpbs) τότε θεωρείται βλάβη και μπορείς και να διακόψεις χωρίς επιβάρυνση.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, ronnie79 είπε Είναι 2 μονοκατοικιες κολλητά λίγο έξω από το κέντρο της πόλης. Η μία έκανε αίτημα για vdsl και μετά από 2 μήνες εκτός δικτύου τελικά κατάφεραν να έχει 7mbps download. Κατευθείαν εμένα από 3.4 περίπου έπεσε στο 1.5mbps...και οι δύο έχουμε σύνδεση στην Voda εδώ και χρόνια. Παίρνω τηλέφωνο. Το τμήμα προσφορών μου λέει vdsl και θα έχετε 50αρα παρόλο που τους εξήγησα για το διπλανό κολλητό σπίτι τα προβλήματα που είχε. Μιλαω και με το τεχνικό τμήμα και μου λένε δεν υποστηρίζει αλλά και να πιάσεις ταχύτητα θα έχεις αποσυνδέσεις κτλπ.. Ξαναμιλάω με το τμήμα προσφορών και υποστήριζαν τα δικά τους ξανά ...Να σημειώσω ότι σε επικοινωνία που είχα με την cosmote μου είπαν ξεκάθαρα ότι η γραμμή δεν υποστηρίζει vdsl. Τελικά αποδεχθηκα χθες την προσφορά για να δω αν έχω έστω και μικρή αύξηση της ταχύτητας. Μήπως να το ακυρώσω γιατί και 4-5mbps με αποσυνδέσεις αν έχω δεν θα μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο χωρίς να πληρώσω το ανάλογο ποσό? Ειδες που καμια φορα δεν φταίνε οι εταιρείες, πάμε και εμείς γυρεύοντας. Να το ακυρώσεις χθες!
ronnie79 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έκανα την ανανέωση με το σκεπτικό ότι και 7αρα αν πιάνω μαζί με την έκπτωση 5% που θα έχω λόγω ότι είναι κάτω από 45mbps θα είμαι ευχαριστημένος γιατί ξέρω ότι η περιοχή έχει πρόβλημα. Εναλλακτική υπάρχει μόνο το πρόγραμμα one net νομίζω που βγαίνει στα 22€. Αυτό που με έκανε να το ξανασκεφτώ είναι μήπως έχω χαμηλότερη ταχύτητα. Αυτό για διακοπή λόγω χαμηλής ταχύτητας χωρίς καμία επιβάρυνση δεν το είδα κάπου. Μόνο για υπαναχωρηση διάβασα εντός 14αρων ημερών. Θα κάνω ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσω για αυτά. **Update Από ότι μου είπε η κοπέλα που μίλησα έχει 15% έκπτωση σε περίπτωση που η ταχύτητα είναι κάτω από 35mbps από όσο θυμάμαι. Περιμένω και από το τμήμα διακοπής σύνδεσεων να με ενημερώσουν σε περίπτωση που έχει πάρα πολύ μικρή ταχύτητα και θέλω να διακόψω τι ποσό θα πληρώσω. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από ronnie79
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα