stratos_nan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Καλημέρα σε όλους!!! Μια ερώτηση προς λογιστές γιατί θα τρελαθώ...ενώ είμαι άνεργη εδώ και 5 χρόνια, δεν έχω εισοδήματα πάρα μόνο ένα αυτοκίνητο στο όνομα μου, μένω με τον σύζυγό σε οικία με δωρεάν παραχώρηση...γιατί στο δικό μου εκκαθαριστικό μου βγάζει στο Προστ.διαφορα αντικ.δαπανων ένα ποσό 7.020€;;;;; Προστίθεται και στα 9.000€ του συζύγου και βγαίνει ότι έχω ένα εισοδομα 17.000€ και έτσι έπεσα κλίμακα για το Α21. Από πού προκύπτει αυτό το ποσό...;; Δεν έχω κάτι άλλο στο όνομα μου..μπορώ αν ασχοληθεί κάποιος να του στείλω την φορολογική δήλωση κ το εκκαθαριστικό μου.. ( την φορολογική δήλωση εδώ και δέκα χρόνια την κάνω εγώ, δεν έχει ξαναγίνει αυτό)
Dinos1973 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 58 λεπτά πριν, stratos_nan είπε Καλημέρα σε όλους!!! Μια ερώτηση προς λογιστές γιατί θα τρελαθώ...ενώ είμαι άνεργη εδώ και 5 χρόνια, δεν έχω εισοδήματα πάρα μόνο ένα αυτοκίνητο στο όνομα μου, μένω με τον σύζυγό σε οικία με δωρεάν παραχώρηση...γιατί στο δικό μου εκκαθαριστικό μου βγάζει στο Προστ.διαφορα αντικ.δαπανων ένα ποσό 7.020€;;;;; Προστίθεται και στα 9.000€ του συζύγου και βγαίνει ότι έχω ένα εισοδομα 17.000€ και έτσι έπεσα κλίμακα για το Α21. Από πού προκύπτει αυτό το ποσό...;; Δεν έχω κάτι άλλο στο όνομα μου..μπορώ αν ασχοληθεί κάποιος να του στείλω την φορολογική δήλωση κ το εκκαθαριστικό μου.. ( την φορολογική δήλωση εδώ και δέκα χρόνια την κάνω εγώ, δεν έχει ξαναγίνει αυτό) ΤΕΚΜΗΡΙΑ!!!!!!!
stratos_nan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Τεκμήρια;;; Χρόνια τα δηλώνω αυτά...τώρα είναι τα τεκμήρια;; Εκτός από ένα αμάξι μοντέλο 1994 χιλιαρακι, δεν έχω τίποτα άλλο στο όνομα μου...
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Ο λογιστης δεν σου ειπε πως προκύπτουν τα ποσά αυτά;
onelonelystar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) ρώτησε τον λογιστή σου καλύτερα, αλλά υποθέτω πως πιάνει το αμάξι + η Α' Κατοικία (και ας είναι δωρεάν παραχώρηση). Βάλε και τα γενικά τεκμήρια διαβίωσης, οπότε βγαίνει αυτό το ποσό... του χρόνου είπαν πως θα τα πάνε στο μισό και ίσως αργότερα να καταργηθούν εντελώς. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από onelonelystar
ptwma Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δηλαδή 5 χρόνια δεν τρώτε; Δεν έχετε ιντερνετ; Δεν έχετε ρεύμα; Νερό; Κάπως δεν τα πληρώνετε; Ε λογικό να υπάρχουν τεκμήρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις