thessalonikios17 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Καλημερα σας. Χθες αγορασα μεταχειρισμενο ενα samsung s10. Το εβαλα για φορτιση και παρατηρησα οτι φορτιζει αργα σε σχεση με το oneplus 6 που ειχα. λετε να με εδωσε "μαπα" φορτιστη ο πωλητης (σαμσουνγκ ειναι ο φορτιστης, με εξοδο 1.67Α στα 9βολτ η 2Α στα 5βολτ). Επισης εχετε να μου προτινετε να αγορασω εναν καλο φαστ τσαρτς φορτιστη, στην περιπτωση οπου φταει ο φορτιστης. το κινητο εκανε περιπου 1μιση ωρα να παει 100%, ενω το oneplus 6 ηταν αισθητα πιο γρηγορο.
koutsis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 44 λεπτά πριν, thessalonikios17 είπε Καλημερα σας. Χθες αγορασα μεταχειρισμενο ενα samsung s10. Το εβαλα για φορτιση και παρατηρησα οτι φορτιζει αργα σε σχεση με το oneplus 6 που ειχα. λετε να με εδωσε "μαπα" φορτιστη ο πωλητης (σαμσουνγκ ειναι ο φορτιστης, με εξοδο 1.67Α στα 9βολτ η 2Α στα 5βολτ). Επισης εχετε να μου προτινετε να αγορασω εναν καλο φαστ τσαρτς φορτιστη, στην περιπτωση οπου φταει ο φορτιστης. το κινητο εκανε περιπου 1μιση ωρα να παει 100%, ενω το oneplus 6 ηταν αισθητα πιο γρηγορο. Μία χαρά είναι μιάμιση ώρα!
thessalonikios17 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, koutsis είπε Μία χαρά είναι μιάμιση ώρα! Απλα σε σχεση με το 1+6 ειναι αρκετα παραπανω, ενω μιλαμε για κλασσεις ανωτερο κινητο το σ10. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από thessalonikios17
TechnoState Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 ... κλάσεις ανώτερο...με το σαπάκι τον exynos?!?!? Η διάρκεια φόρτισης είναι φυσιολογική. Έχω το ίδιο.
thessalonikios17 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, TechnoState είπε ... κλάσεις ανώτερο...με το σαπάκι τον exynos?!?!? Η διάρκεια φόρτισης είναι φυσιολογική. Έχω το ίδιο. sd 855
TechnoState Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) ....που τον διαχειρίζεται άψογα το Oxygen OS ...Eνω με το s10 κ λίγη ώρα browsing, ειδικά αυτές τις μέρες κοντεύω σε εγκαύματα 3ου βαθμού στην παλάμη Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από TechnoState
thessalonikios17 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, TechnoState είπε ... κλάσεις ανώτερο...με το σαπάκι τον exynos?!?!? Η διάρκεια φόρτισης είναι φυσιολογική. Έχω το ίδιο. και σαν συνολπ ναι κλασσεις ανωτερο, 845 το 1+6 855 το σ10. επειτε να συγκρινω τι; ηχειο; οθονη; καμερα; αντε ισως το λογισμικο της 1+ να ειναι καλυτερο αλλα παλι δεν κανει το 1+6 καλυτερο απο το σ10. 1
TechnoState Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Edit: προφανώς κ δεν μιλάς για ελληνική συσκευή (που αυτή κατέχω εγώ).. οπότε λάθος μου η σύγκριση.
thessalonikios17 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, TechnoState είπε ....που τον διαχειρίζεται άψογα το Oxygen OS ...Eνω με το s10 κ λίγη ώρα browsing, ειδικά αυτές τις μέρες κοντεύω σε εγκαύματα 3ου βαθμού στην παλάμη πιστεψε με το 6αρι ηταν το ιδιο και χειροτερο, η οθονη παντα κολλουσε λογο του οτι ιδρωναν τα χερια μου απο τις θερμοκρασιες που ανεβαζε, ενω μεχρι στιγμης με το σ10 δεν ειχα τετοιο θεμα. 1
mikevchq Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, thessalonikios17 είπε Καλημερα σας. Χθες αγορασα μεταχειρισμενο ενα samsung s10. Το εβαλα για φορτιση και παρατηρησα οτι φορτιζει αργα σε σχεση με το oneplus 6 που ειχα. λετε να με εδωσε "μαπα" φορτιστη ο πωλητης (σαμσουνγκ ειναι ο φορτιστης, με εξοδο 1.67Α στα 9βολτ η 2Α στα 5βολτ). Επισης εχετε να μου προτινετε να αγορασω εναν καλο φαστ τσαρτς φορτιστη, στην περιπτωση οπου φταει ο φορτιστης. το κινητο εκανε περιπου 1μιση ωρα να παει 100%, ενω το oneplus 6 ηταν αισθητα πιο γρηγορο. Ο φορτιστής του S10 γράφει επάνω "Adaptive Fast Charging" το οποίο δουλεύει στα 9V με 1.67Α δηλαδή 15W. Όταν το βάζεις για φόρτιση το κινητό γράφει αν είναι σε fast charging ή όχι. Δυστυχώς τα 15W είναι το ταβάνι για το S10
thessalonikios17 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, mikevchq είπε Ο φορτιστής του S10 γράφει επάνω "Adaptive Fast Charging" το οποίο δουλεύει στα 9V με 1.67Α δηλαδή 15W. Όταν το βάζεις για φόρτιση το κινητό γράφει αν είναι σε fast charging ή όχι. Δυστυχώς τα 15W είναι το ταβάνι για το S10 Αυτον εχω ναι. Δηλαδη αν αγορασω καλυτερο φορτιστη της samsung με τα 45W δεν θα δω διαφορα σωστα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα