Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Γεια σας παιδιά. Σημερα πηγα και αλλαξα στο Γατο (hyundai atos prime 2000), ενα ρουλεμαν. Μιας και πηγα και μου χε κολλησει στο μυαλο, τον ρωτησα να δει αν ο ιμαντας χρονισμου ειναι οκ. Τον ειχε αλλαξει ο πατερας μου στα 100 με 110000χλμ. (Σήμερα εχει 169000). Αλλα μπορει να ναι και 8 χρονια που τον φοραει. Ισως και παραπανω. Ενω εγω τον ειδα οκ, μεχρι και τα γραμματα φαινοταν, το ατομο εκει, μου είπε οτι θελει αλλαγή, γιατι εχει φθορα λογω χρονων. Ρωτησα για τιμη, και μου πε 130, ολο το σετ μαζι με τον κοπο του. Το μονο που θυμαμαι ειναι για ιμαντα στο ac και το δυναμο. Ειναι οκ η τιμη; Ειμαι ασχετος απο αυτα, οποτε θα εκτιμησω αν σχολιασετε.
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Καλή τιμή σου είπε.δεν είναι το κόστος του ανταλλακτικού όσο η εργασία που ανεβάζει την τιμή. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 18 ώρες πριν, Thanos1972 είπε Καλή τιμή σου είπε.δεν είναι το κόστος του ανταλλακτικού όσο η εργασία που ανεβάζει την τιμή. Καλησπερα και ευχαριστω που απαντησες.. Αυτο που μου λες, μου το ειπε και κεινος. Αλλα ρωταω για σιγουρα, μηπως και ειναι πολυ ακριβα. Αρα και αλλου να ρωτησω τοσα θα μου πουν.
ziaba Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 44 λεπτά πριν, mantsag83 είπε Καλησπερα και ευχαριστω που απαντησες.. Αυτο που μου λες, μου το ειπε και κεινος. Αλλα ρωταω για σιγουρα, μηπως και ειναι πολυ ακριβα. Αρα και αλλου να ρωτησω τοσα θα μου πουν. μια χαρά είναι μαζί άλλαξε και την τρόμπα νερού να σαι φουλ κομπλέ 2
PLACEBO_89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Στις 30/7/2020 στις 2:27 ΠΜ, mantsag83 είπε Γεια σας παιδιά. Σημερα πηγα και αλλαξα στο Γατο (hyundai atos prime 2000), ενα ρουλεμαν. Μιας και πηγα και μου χε κολλησει στο μυαλο, τον ρωτησα να δει αν ο ιμαντας χρονισμου ειναι οκ. Τον ειχε αλλαξει ο πατερας μου στα 100 με 110000χλμ. (Σήμερα εχει 169000). Αλλα μπορει να ναι και 8 χρονια που τον φοραει. Ισως και παραπανω. Ενω εγω τον ειδα οκ, μεχρι και τα γραμματα φαινοταν, το ατομο εκει, μου είπε οτι θελει αλλαγή, γιατι εχει φθορα λογω χρονων. Ρωτησα για τιμη, και μου πε 130, ολο το σετ μαζι με τον κοπο του. Το μονο που θυμαμαι ειναι για ιμαντα στο ac και το δυναμο. Ειναι οκ η τιμη; Ειμαι ασχετος απο αυτα, οποτε θα εκτιμησω αν σχολιασετε. Κοιτα να δεις εχουμε ελευθερη αγορα.. Μπορει να ειναι μια τιμη στο μεσο ορο.. και υπο αλλες συνθηκες να ειναι ακριβα! πχ 1)Σετ ιμαντα χρονισμου 25ευρω 2)Ιμαντες poly-v 10ευρω 3)Εργασια 50-60ευρω Συνολο 85 εως 95ευρω!!!
PLACEBO_89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σετ ιμάντα χρονισμού κομπλέ 25€? DAYCO KTB506 Στις 30/7/2020 στις 3:00 ΠΜ, Thanos1972 είπε Καλή τιμή σου είπε.δεν είναι το κόστος του ανταλλακτικού όσο η εργασία που ανεβάζει την τιμή. Ποια εργασια μωρε σε αμαξι 20ετιας! Ποση ωρα θα κανει για να τα αλλαξει? Ποσα θελει την ωρα? Στην Πατρα αλλαζουν δισκοπλατο με 50ευρω!!!
meletis_m Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Στις 30/7/2020 στις 2:27 ΠΜ, mantsag83 είπε Γεια σας παιδιά. Σημερα πηγα και αλλαξα στο Γατο (hyundai atos prime 2000), ενα ρουλεμαν. Μιας και πηγα και μου χε κολλησει στο μυαλο, τον ρωτησα να δει αν ο ιμαντας χρονισμου ειναι οκ. Τον ειχε αλλαξει ο πατερας μου στα 100 με 110000χλμ. (Σήμερα εχει 169000). Αλλα μπορει να ναι και 8 χρονια που τον φοραει. Ισως και παραπανω. Ενω εγω τον ειδα οκ, μεχρι και τα γραμματα φαινοταν, το ατομο εκει, μου είπε οτι θελει αλλαγή, γιατι εχει φθορα λογω χρονων. Ρωτησα για τιμη, και μου πε 130, ολο το σετ μαζι με τον κοπο του. Το μονο που θυμαμαι ειναι για ιμαντα στο ac και το δυναμο. Ειναι οκ η τιμη; Ειμαι ασχετος απο αυτα, οποτε θα εκτιμησω αν σχολιασετε. Όπως σωστά σού είπαν να αλλάξεις και τρόμπα νερού , να μήν πληρώνεις εργασία 2 φορές. Ο κόπος είναι περισσότερο. κατά μέσο όρο στα 50,000-60.000 ή κάθε 4 χρόνια αναφέρουν οι περισσότεροι κατασκευαστές , ότι έρθει πρώτο .
ziaba Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε DAYCO KTB506 Ποια εργασια μωρε σε αμαξι 20ετιας! Ποση ωρα θα κανει για να τα αλλαξει? Ποσα θελει την ωρα? Στην Πατρα αλλαζουν δισκοπλατο με 50ευρω!!! Εδώ Μυτιλήνη χρεώνουν μόνο κούριερ 20€ για τα ανταλλακτικά 🤓
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 5 πραγματα μου ειπε. Αλλα δε θυμαμαι τι ακριβως ...
Thanos1972 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 14 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε DAYCO KTB506 Ποια εργασια μωρε σε αμαξι 20ετιας! Ποση ωρα θα κανει για να τα αλλαξει? Ποσα θελει την ωρα? Στην Πατρα αλλαζουν δισκοπλατο με 50ευρω!!! Και τι σημαίνει αυτό;ότι επειδή ειναι παλιό έχει φθηνότερη εργατοωρα ;ρε τι άλλο θα ακούσουμε...... Άμα ξέρεις κάτι παραπάνω έχω ένα 50 χρόνων.να κατέβω Πάτρα να με πας στον δικό σου να αλλάξω καδένα με κανένα 20ρικο;άντε,ανταλλακτικα δικά μου. 2 1
ziaba Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, Thanos1972 είπε Και τι σημαίνει αυτό;ότι επειδή ειναι παλιό έχει φθηνότερη εργατοωρα ;ρε τι άλλο θα ακούσουμε...... Άμα ξέρεις κάτι παραπάνω έχω ένα 50 χρόνων.να κατέβω Πάτρα να με πας στον δικό σου να αλλάξω καδένα με κανένα 20ρικο;άντε,ανταλλακτικα δικά μου. Θέλει λιγότερες εργατοώρες για επισκευή συντήρηση ένα απλό, παλιό, καλό, γνωστό αμαξάκι πόλης όπως το atos δεν είναι κάνα m135i 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 10 ώρες πριν, Thanos1972 είπε Και τι σημαίνει αυτό;ότι επειδή ειναι παλιό έχει φθηνότερη εργατοωρα ;ρε τι άλλο θα ακούσουμε...... Άμα ξέρεις κάτι παραπάνω έχω ένα 50 χρόνων.να κατέβω Πάτρα να με πας στον δικό σου να αλλάξω καδένα με κανένα 20ρικο;άντε,ανταλλακτικα δικά μου. Αλλο να επισκευαζεις ενα παλιο συνηθισμενο μοτερ και αλλο ενα συγχρονο! Γι αυτους ειναι ρουτίνα..! Ανεφερα για 50-60ευρω αλλα μην μνημονευουμε οτι εχει δουλεια.. γιατι θα ερθει και το ανάγκα και οι θεοι πειθονται και τοτε γι αυτα τα 50-60ευρω θα λενε περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις!!! 1
giannos13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Ξέρω και εγώ κάτι "μαστόρια" με πολύωρη εμπειρία από Ασπρόπυργο μεριά σε κάτι υπόγεια/αποθήκες με ένα 20€ που στο κάνουν τζάμι το εργαλείο. Θα φυσάει λέμε! Ντάξει, λίγο λάσκα ο ιμάντας ή να χάνει και κανά δοντάκι, δεν τρέχει τίποτα. Η δουλειά θα έχει γίνει! Απορώ γιατί κάποιοι έχετε αμάξια....Πηγαίνετε με τα πόδια καλύτερα, να ησυχάσει και ο κλάδος και οι δρόμοι από τα κακοσυντηρημένα ερείπια σας. Αφού είπα τον πόνο μου....Η τιμή που αναφέρει ο @mantsag83 είναι πολύ λογική για ένα νόμιμο συνεργείο με έμπειρους και νόμιμους/ασφαλισμένους εργαζόμενους.
PLACEBO_89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, giannos13 είπε Ξέρω και εγώ κάτι "μαστόρια" με πολύωρη εμπειρία από Ασπρόπυργο μεριά σε κάτι υπόγεια/αποθήκες με ένα 20€ που στο κάνουν τζάμι το εργαλείο. Θα φυσάει λέμε! Ντάξει, λίγο λάσκα ο ιμάντας ή να χάνει και κανά δοντάκι, δεν τρέχει τίποτα. Η δουλειά θα έχει γίνει! Απορώ γιατί κάποιοι έχετε αμάξια....Πηγαίνετε με τα πόδια καλύτερα, να ησυχάσει και ο κλάδος και οι δρόμοι από τα κακοσυντηρημένα ερείπια σας. Αφού είπα τον πόνο μου....Η τιμή που αναφέρει ο @mantsag83 είναι πολύ λογική για ένα νόμιμο συνεργείο με έμπειρους και νόμιμους/ασφαλισμένους εργαζόμενους. Σεβαστο! Αλλα σε μια ελευθερη αγορα δεν υπαρχουν κανονες! Οι εποχες αλλαξαν.. Πλεον η συνταγη δεν ειναι το ακριβο αλλα το δοκιμασμενο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα