NightMare26 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά αξίζει? το βρήκα στα 185€ Εδώ να σας πω ότι δεν έχω Smartphone, και είμαι με ένα nokia 3310 εδώ και κάνα χρόνο.. Το παράγγειλα Και θα το έχω μέλλον αύριο, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, αξίζει τα λεφτά του? μπορώ να βρω κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή? Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από NightMare26
stavros750 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, NightMare26 είπε Παιδιά αξίζει? το βρήκα στα 185€ Εδώ να σας πω ότι δεν έχω Smartphone, και είμαι με ένα nokia 3310 εδώ και κάνα χρόνο.. Το παράγγειλα Και θα το έχω μέλλον αύριο, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, αξίζει τα λεφτά του? μπορώ να βρω κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή? Best price με 200€ Redmi Note 9 Pro.
NightMare26 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, stavros750 είπε Best price με 200€ Redmi Note 9 Pro. καλά το ίδιο τηλέφωνο είναι απλά με καλύτερη κάμερα, αλλά στα 200€ έχει αυτό με τα 64GB..
stavros750 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Και γρηγορότερη φόρτιση βάσει GSMarena. Και Ραμ μπορεί να διαφέρει, αναλόγως την έκδοση. Γενικώς το Pro είναι πιο ολοκληρωμένη συσκευή κατά την γνώμη μου, αλλά και το 9S θα σε ικανοποιήσει σίγουρα!
NightMare26 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικά αγόρασα το Xiaomi 9s 128gb, μια χαρά συσκευή απόλυτα ο ικανοποιημένος.. Αλλά έχω ένα πρόβλημα, όταν ανοίγω την εφαρμογή της φωτογραφίας απενεργοποιείται η συσκευή.. δεν ξέρω τι να κάνω, σας έχει συμβεί και σε εσάς? Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2020 από NightMare26
koutsis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, NightMare26 είπε Τελικά αγόρασα το Xiaomi 9s 128gb, μια χαρά συσκευή απόλυτα ο ικανοποιημένος.. Αλλά έχω ένα πρόβλημα, όταν ανοίγω την εφαρμογή της φωτογραφίας απενεργοποιείται η συσκευή.. δεν ξέρω τι να κάνω, σας έχει συμβεί και σε εσάς? Άρα μάλλον δεν είσαι και απόλυτα ικανοποιημενος αν όταν πας να τραβήξεις φωτογραφία σβήνει το κινητό!
SeNNinhA Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, NightMare26 είπε Τελικά αγόρασα το Xiaomi 9s 128gb, μια χαρά συσκευή απόλυτα ο ικανοποιημένος.. Αλλά έχω ένα πρόβλημα, όταν ανοίγω την εφαρμογή της φωτογραφίας απενεργοποιείται η συσκευή.. δεν ξέρω τι να κάνω, σας έχει συμβεί και σε εσάς? Δεν ειναι λογικο. Κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και εαν δεν στρωσει επιστροφη και αλλαγη 1
NightMare26 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Στις 1/8/2020 στις 8:38 ΜΜ, SeNNinhA είπε Δεν ειναι λογικο. Κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και εαν δεν στρωσει επιστροφη και αλλαγη Με το που ανοίγω την κάμερα απενεργοποιήσετε αμέσως, το ξέρω ότι δεν είναι λογικό, μα τι μπέρδεμα να έχει φαει?
SeNNinhA Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, NightMare26 είπε Με το που ανοίγω την κάμερα απενεργοποιήσετε αμέσως, το ξέρω ότι δεν είναι λογικό, μα τι μπέρδεμα να έχει φαει? Επαναφορας εργοστασιακων ρυθμισεων εκανες; Αλλιως κατευθειαν επιστροφη. 1
NightMare26 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Επαναφορας εργοστασιακων ρυθμισεων εκανες; Αλλιως κατευθειαν επιστροφη. Έκανα και από αυτό αλλά τίποτα το πρόβλημα συνεχίζεται, τώρα με αφήνει να βγάλω φωτό αλλά όταν πάω να τις δω παγώνει η συσκευή.. έτρεξα όλες τις ενημερώσεις αλλά τίποτα το πρόβλημα παραμένει
SeNNinhA Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 32 λεπτά πριν, NightMare26 είπε Έκανα και από αυτό αλλά τίποτα το πρόβλημα συνεχίζεται, τώρα με αφήνει να βγάλω φωτό αλλά όταν πάω να τις δω παγώνει η συσκευή.. έτρεξα όλες τις ενημερώσεις αλλά τίποτα το πρόβλημα παραμένει Αμεση επιστροφη. Τι το συζητας ακομη;
NightMare26 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Αμεση επιστροφη. Τι το συζητας ακομη; Βρήκα ένα μαγαζί στο skroutz το e-Mobitel δεν απαντάνε στο τηλεφωνώ σήμερα και στο skroutz γράφει ότι δεν είναι πλέον διαθέσιμο το κατάστημα.. παίρνω και την info quest και μου λένε το τηλεφωνώ δεν το έχουμε εισάγει εμείς και δεν μπορούμε να αναλάβουμε το service .. γιατί τα κάνει αυτά η κάμερα?
SeNNinhA Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, NightMare26 είπε Βρήκα ένα μαγαζί στο skroutz το e-Mobitel δεν απαντάνε στο τηλεφωνώ σήμερα και στο skroutz γράφει ότι δεν είναι πλέον διαθέσιμο το κατάστημα.. παίρνω και την info quest και μου λένε το τηλεφωνώ δεν το έχουμε εισάγει εμείς και δεν μπορούμε να αναλάβουμε το service .. γιατί τα κάνει αυτά η κάμερα? Λογικο να μην σε καλυπτει η αντιπροσωπεια. Πηγαινε απο το μαγαζι εαν εισαι Αθηνα. Αλλιως επεμενε. Εναλλακτικα περασε καποια αλλη ROM να δεις μηπως φταιει αυτο.
NightMare26 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Λογικο να μην σε καλυπτει η αντιπροσωπεια. Πηγαινε απο το μαγαζι εαν εισαι Αθηνα. Αλλιως επεμενε. Εναλλακτικα περασε καποια αλλη ROM να δεις μηπως φταιει αυτο. Τους βρήκα στο τηλέφωνο, τους φάνηκε και σε αυτούς περίεργο, μου είπαν να τους το στείλω και θα το πάνε αυτοί στην infoquest.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα