Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια μπαταρια apo packard bell και επδ δεν εβρισκα καπου να αγορασω αλλη την ανοιξα για να αλλαξω τις 18650 μπαταριες που ειχε μεσα. Η μια 2 αδα ηταν 0 volt χαλασμενες.τις αλλαξα με αλλη 2αδα και τις αλλες 2 δυαδες τις φορτισα για να εχω συνολικα 11.1 volt οσο ειχε ονομαστικη ταση η μπαταρια.το προβλημα ειναι οτι ενω φτανουν τα volt στην πλακετα της μπαταριας η εξοδος της πλακετας που συνδεεται με το  λαπτοπ δινει 0 volt.οταν ανοιγω το laptop μου γραφει μπαταρια συνδεδεμενη και φορτιζεται αλλα μενει 0%.μολις βγαλω το φορτιστή κλεινει και το λαπτοπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, parts είπε

Εχω μια μπαταρια apo packard bell και επδ δεν εβρισκα καπου να αγορασω αλλη την ανοιξα για να αλλαξω τις 18650 μπαταριες που ειχε μεσα. Η μια 2 αδα ηταν 0 volt χαλασμενες.τις αλλαξα με αλλη 2αδα και τις αλλες 2 δυαδες τις φορτισα για να εχω συνολικα 11.1 volt οσο ειχε ονομαστικη ταση η μπαταρια.το προβλημα ειναι οτι ενω φτανουν τα volt στην πλακετα της μπαταριας η εξοδος της πλακετας που συνδεεται με το  λαπτοπ δινει 0 volt.οταν ανοιγω το laptop μου γραφει μπαταρια συνδεδεμενη και φορτιζεται αλλα μενει 0%.μολις βγαλω το φορτιστή κλεινει και το λαπτοπ.

Μήπως να άλλαζες και τις άλλες 2αδες ?

Έχεις μέγιστη χωρητικότητα (πχ 3400 mAh) στις νέες μπαταρίες, ενώ στις παλιές... άντε να έχεις από 1 - 10% αυτής της χωρητικότητας.

Επεξ/σία από htaccess
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, parts είπε

δεν θα εδινε εστω καποια volt στην εξοδο το controller της μπαταριας ομως?

Η κατανάλωση που έχεις την στιγμή που κάνεις την μέτρηση τάσης, είναι απειροελάχιστη / αμελητέα, η χωρητικότητα που έχουν οι "τελειωμένες" μπαταρίες έχουν την χωρητικότητα μόνο γι`αυτό, (την μέτρηση), δεν έχουν όμως την απαιτούμενη χωρητικότητα να ξεγελάσουν τον controller. :)

Δημοσ.

Δεν γίνετε έτσι η αλλαγή. Εαν σβήσει ο controller δεν ξανα ανοίγει εκτός αμα το επαναπρογραμματίσεις που είναι τρέχα γύρευε διαδικασία. Γενικά σε μία μπαταρία που θές να τις αλλάξεις τα κελιά με καινούργια, φορτίζεις τα καινούργια στην ίδια τάση με τα παλιά, τα συνδέεις παρ/λα με τα παλιά, και μετά αφαιρείς τα παλιά, γιατί εαν διαβάσει έτσω και για λίγο ο controller απότομη αλλαγή στην τάση, κλείνει τελείως. Μερικές παλιές μπαταρίες σε thinkpad ξαναπέρνανε μπρος με jump start. Υπάρχει σχετικό υλικό στο youtube για το πως να τις κάνεις jump start

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...