Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 31 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει, πως η μπαταρία είναι «λαχείο» και παίζει μεγάλο ρόλο τι χρήση κάνουμε. Την άνοιξη είχα πάει σε ηλεκτρολόγο για το λουρί, και μου είπε πως σταμάτησε να πουλάει Banner, γιατί έβγαζαν τη γνωστή ασπρίλα στους πόλους. Άσχετοσχετικό:Και τις πολυδιαφημισμένες και πανάκριβες Optima σταμάτησε να φέρνει, γιατί του φούσκωσε στο εξάμηνο και η αντιπροσωπεία αρνήθηκε αντικατάσταση. Και τι σημαίνει η ασπρίλα στους πόλους; 1
TechnoState Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) @Ukforthemoment ... μάλλον θειίκωση πλακών εννοεί. Η οποία συμβαίνει όταν η μπαταρία μείνει με χαμηλό φορτίο για αρκετό διάστημα, τα υγρά της (ηλεκτρολύτης) αρχίζουν να διασπώνται κ σχηματίζονται κρύσταλλοι θειικού μολύβδου πάνω στις πλάκες (στις θετικές)...αν αυτό εμφανιστεί εξωτερικά στους ακροδέκτες, από κάτω τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από TechnoState 2
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, TechnoState είπε @Ukforthemoment ... μάλλον θειίκωση πλακών εννοεί. Η οποία συμβαίνει όταν η μπαταρία μείνει με χαμηλό φορτίο για αρκετό διάστημα, τα υγρά της (ηλεκτρολύτης) αρχίζουν να διασπώνται κ σχηματίζονται κρύσταλλοι θειικού μολύβδου πάνω στις πλάκες (στις θετικές)...αν αυτό εμφανιστεί εξωτερικά στους ακροδέκτες, από κάτω τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Στους πόλους βάζουν βαζελίνη ή ένα χρωματιστό σπραίη για να μην πιάνουν άλατα .Δεν νομίζω να έχουν σχέση αυτά με την θειίκωση,αλλά δεν επιμένω καθώς δεν ξέρω .Αλλά ας μας πει ο Bassstarlet τι εννοεί. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από Ukforthemoment
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα