Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το λαπτοπ μου ανεβαζει μεγαλες θερμοκρασιες υπαρχει καπιος τροπος να τις μειωσω

Επεξ/σία από ALKIS0123
Δημοσ.
Στις 29/7/2020 στις 10:35 ΜΜ, ALKIS0123 είπε

το λαπτοπ μου ανεβαζει μεγαλες θερμοκρασιες υπαρχει καπιος τροπος να τις μειωσω

Τα λάπτοπ ανεβάζουν πιο πολύ θερμοκρασίες από τα desktop μπορεί πχ 80⁰ cpu να παίζει φυσιολογικά πες πιο λάπτοπ εχεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Τα λάπτοπ ανεβάζουν πιο πολύ θερμοκρασίες από τα desktop μπορεί πχ 80⁰ cpu να παίζει φυσιολογικά πες πιο λάπτοπ εχεις

https://www.public.gr/product/laptop-asus-156-i5-8250u6gb1tb-hddmx110-2gb-x543ub-dm1189t/prod10323217pp/?sn_ref=s&sn_cat=cat1831145pp&sn_id=prod10323217pp&fbclid=IwAR0FIZO21l7qCN2NcjNLIM0kHOHClK-E5Ravv5UJOzjlDzVh5-SyknIPM7c 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ALKIS0123 είπε

Η μαξ θερμοκρασία του επεξεργαστή είναι 100 βαθμοί αν δεις πάνω από 90 βαθμούς εκεί να ανησυχείς

Κατέβασε το hwinfo να μας πεις θερμοκρασιες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Η μαξ θερμοκρασία του επεξεργαστή είναι 100 βαθμοί αν δεις πάνω από 90 βαθμούς εκεί να ανησυχείς

Κατέβασε το hwinfo να μας πεις θερμοκρασιες

εχω   κατεβασει το CPUID HWMonitor και το Speccy  και εχω παρατηρισει  οταν παιζω καποιο game το max λεει 95 και min 70 με 80 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, ALKIS0123 είπε

εχω   κατεβασει το CPUID HWMonitor και το Speccy  και εχω παρατηρισει  οταν παιζω καποιο game το max λεει 95 και min 70 με 80 

Hwinfo είναι το πιο αξιόπιστο κατέβασε το και πες μου 

Έχω δοκιμάσει και τα δύο σε πολλά διαφορετικά pc, laptop και είναι το πιο αξιόπιστο και ακριβές 

Αν όντως είναι 95 στα παιχνίδια πρέπει να το ανοίξεις να το καθαρίσεις λίγο και ίσως να το πας σε ειδικό για αλλαγή πάστας 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Hwinfo είναι το πιο αξιόπιστο κατέβασε το και πες μου 

Έχω δοκιμάσει και τα δύο σε πολλά διαφορετικά pc, laptop και είναι το πιο αξιόπιστο και ακριβές 

Αν όντως είναι 95 στα παιχνίδια πρέπει να το ανοίξεις να το καθαρίσεις λίγο και ίσως να το πας σε ειδικό για αλλαγή πάστας 

Μα το αγόρασα πριν από έξι μήνες για να έχει μαζέψει σκόνες δεν πιστεύω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ALKIS0123 είπε

Μα το αγόρασα πριν από έξι μήνες για να έχει μαζέψει σκόνες δεν πιστεύω

Παίζει ρόλο και το που το έχεις και το χρησιμοποιείς 

Σε τι χώρο το δουλεύεις και πόση ώρα περίπου την ημέρα; Όσο περισσότερο δουλεύουν τόσο περισσότερη σκόνη μαζεύουν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Παίζει ρόλο και το που το έχεις και το χρησιμοποιείς 

Σε τι χώρο το δουλεύεις και πόση ώρα περίπου την ημέρα; Όσο περισσότερο δουλεύουν τόσο περισσότερη σκόνη μαζεύουν

Σε γραφείο  κάνα 4 με 5 ώρες αλλά στην αρχή  καθόμουν αρκετή ώρα στο κρεβάτι με αυτόν αλλά κάπου διάβασα ότι δεν πρέπει να ακουμπάει σε κουβέρτες και τέτοια μηπως φταίει αυτό 

να εκανα την μετρηση παιζοντας fm 2020 που δεν ειναι βαρη παιχνιδι και το μαχ εφτασε 95

Screenshot (1).png

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, ALKIS0123 είπε

Σε γραφείο  κάνα 4 με 5 ώρες αλλά στην αρχή  καθόμουν αρκετή ώρα στο κρεβάτι με αυτόν αλλά κάπου διάβασα ότι δεν πρέπει να ακουμπάει σε κουβέρτες και τέτοια μηπως φταίει αυτό 

να εκανα την μετρηση παιζοντας fm 2020 που δεν ειναι βαρη παιχνιδι και το μαχ εφτασε 95

Screenshot (1).png

Όταν πηγαίνει στους 95 ακούγεται καθόλου το fanακι του επεξεργαστή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Nai

ακουγεται περισσοτερο οταν παιζω καποιο game

Επεξ/σία από ALKIS0123
Δημοσ.

οι Intel 8ης γενιας ειναι λιγο ζεστουλιδες. Παραπανω απο ο,τι θα επρεπε. Ακομα και της σειρας U που παιζουν σε χαμηλα TDP. Ειχα φορητο με intel i5 8ης γενιας (15W) και ανεβαζε μεγαλυτερες θερμοκρασιες απο i7 7700HQ (45W).
Ειδικα τωρα το καλοκαιρι αναμενεται να ανεβασουν ακομα περισσοτερο θερμοκρασιες.Δεν υπαρχουν πολλες λυσεις. Σιγουρεψου οτι εσωτερικα δεν εχει πιασει σκονες.Βαλτο καπου υπερυψωμενα ωστε οι σχαρες στο κατω μερος (αν εχει ) να δουλευουν πιο ελευθερα. Και undervolting.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, mphxths είπε

οι Intel 8ης γενιας ειναι λιγο ζεστουλιδες. Παραπανω απο ο,τι θα επρεπε. Ακομα και της σειρας U που παιζουν σε χαμηλα TDP. Ειχα φορητο με intel i5 8ης γενιας (15W) και ανεβαζε μεγαλυτερες θερμοκρασιες απο i7 7700HQ (45W).
Ειδικα τωρα το καλοκαιρι αναμενεται να ανεβασουν ακομα περισσοτερο θερμοκρασιες.Δεν υπαρχουν πολλες λυσεις. Σιγουρεψου οτι εσωτερικα δεν εχει πιασει σκονες.Βαλτο καπου υπερυψωμενα ωστε οι σχαρες στο κατω μερος (αν εχει ) να δουλευουν πιο ελευθερα. Και undervolting.

Όταν λες undervolting το είναι αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...