alexgr_1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Λοιπον γραφω ενα rewritable data cd ως multisession με την τελευταια εκδοση του Nero και οταν το δινω σ' ενα φιλο με laptop δεν του το αναγνωριζει ως multisession. Το laptop εχει την ιδια εκδοση nero με το pc μου. Αλλαξαμε μαρκα CDRW αλλα και παλι τα ιδια. Κι ετσι καθε φορα που θελει να προσθεσει κατι μεσα αναγκαζεται να το κανει erase. Οταν το βαζω στο δικο μου pc δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Καμμια προταση για λυση του προβληματος?
savabk Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Grapsto me to Windows.Mexri na gemisi to CD mporis na prostetis files.
Anonymous Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Mhpws to Laptop exei DVD/CDRW Combo QSI ??? An nai tote eisai tyxeros pou grafei kai CD ....
JOJONAKIS Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Το ίδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω,όταν δημιουργώ multisession dvd-r αυτά τα βλέπει μόνο το dvdrw (NEC nd-1300 firmware 1.0b) που τα γράφει ,ενώ το απλό dvd-rom (BDV316B) διαβάζει μόνο το πρώτο session.Αυτό σε τι μπορεί να οφείλετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.