JTRGamer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω το router Speedport Entry 2i... και έκανα αναβάθμιση χθες από 24αρα Adsl σε 50αρα vdsl... αλλα πιάνω μονο 29mpbs Χρειάζεται να κάνω τίποτα ρυθμισεις στο router? Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από JTRGamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Ανέβασε τα στατιστικά της γραμμής σου να δούμε πόσο συχρονίζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 αυτα ειναι τα στατιστικα της γραμμης μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vforvaggelis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 45 λεπτά πριν, JTRGamer είπε αυτα ειναι τα στατιστικα της γραμμης μου Εμμμ... θελεις να τα ανεβασεις εδω; Ειναι απο αλλο site και πρεπει να ειμαστε μελοι για να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Εμμμ... θελεις να τα ανεβασεις εδω; Ειναι απο αλλο site και πρεπει να ειμαστε μελοι για να δουμε... Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από JTRGamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 - Δεν υπάρχουν ρυθμίσεις που θα κάνουν το Entry 2i να έχει καλύτερο συγχρονισμό στο Down. - Και είναι σχεδόν σίγουρο πως με την πρώτη επανεκκίνηση του Entry η ταχύτητα συγχρονισμού στο Down θα πέσει λίγο χαμηλότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrocasHelm Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 18.1 dB attenuation σημαίνει πως είσαι στα 1300+ μέτρα μακρυά. Πρακτικά εκεί φτάνει η γραμμή. Δεν έχει καμπίνα κοντά να πάρεις και παίρνεις από Α/Κ; Ή είναι τόσο μακρυά η καμπίνα; Ή μήπως είναι θέμα εσωτερικής σου καλωδίωσης; Βασικά για τέτοια ταχύτητα εγώ θα έμενα σε adsl και δεν θα είχα vdsl. Προσωπικά πρόσφατα γύρισα και παίρνω από Α/Κ αλλά παίζω στα 12 dB (είμαι αρκετά κοντά στο Α/Κ) και κλειδώνω στις 48000, αν ήμουν αισθητά παρακάτω δεν θα έκανα την αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Στα 200μ είναι η καμπίνα μου είπε ο τεχνικός.πριν επιανα 15 με adsl οπότε στα 32 αν μείνει θα κατσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 30/7/2020 στις 3:40 ΜΜ, filipN είπε - Δεν υπάρχουν ρυθμίσεις που θα κάνουν το Entry 2i να έχει καλύτερο συγχρονισμό στο Down. - Και είναι σχεδόν σίγουρο πως με την πρώτη επανεκκίνηση του Entry η ταχύτητα συγχρονισμού στο Down θα πέσει λίγο χαμηλότερα... Στις 30/7/2020 στις 3:45 ΜΜ, BrocasHelm είπε 18.1 dB attenuation σημαίνει πως είσαι στα 1300+ μέτρα μακρυά. Πρακτικά εκεί φτάνει η γραμμή. Δεν έχει καμπίνα κοντά να πάρεις και παίρνεις από Α/Κ; Ή είναι τόσο μακρυά η καμπίνα; Ή μήπως είναι θέμα εσωτερικής σου καλωδίωσης; Βασικά για τέτοια ταχύτητα εγώ θα έμενα σε adsl και δεν θα είχα vdsl. Προσωπικά πρόσφατα γύρισα και παίρνω από Α/Κ αλλά παίζω στα 12 dB (είμαι αρκετά κοντά στο Α/Κ) και κλειδώνω στις 48000, αν ήμουν αισθητά παρακάτω δεν θα έκανα την αναβάθμιση. Εφτασα 43mbps σήμερα με αλλαγή router σε Speedport Plus και μετα απο επισκεψη τεχνικου οτε και ρυμθισεις απο κεντρικα. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2020 από JTRGamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα