Προς το περιεχόμενο

Speedport Entry 2i...Αναβάθμιση από 24αρα Adsl σε 50αρα vdsl...πιάνω μονο 29mpbs

JTRGamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω το router Speedport Entry 2i...

και έκανα αναβάθμιση χθες από 24αρα Adsl σε 50αρα vdsl... αλλα πιάνω μονο 29mpbs

Χρειάζεται να κάνω τίποτα ρυθμισεις στο router?

Επεξ/σία από JTRGamer
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

45 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

αυτα ειναι τα στατιστικα της γραμμης μου

attachment.php?attachmentid=217433&d=159

attachment.php?attachmentid=217434&d=159

Εμμμ... θελεις να τα ανεβασεις εδω; Ειναι απο αλλο site και πρεπει να ειμαστε μελοι για να δουμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε

Εμμμ... θελεις να τα ανεβασεις εδω; Ειναι απο αλλο site και πρεπει να ειμαστε μελοι για να δουμε...

11111.png

111.png

Επεξ/σία από JTRGamer

- Δεν υπάρχουν ρυθμίσεις που θα κάνουν το Entry 2i να έχει καλύτερο συγχρονισμό στο Down.

- Και είναι σχεδόν σίγουρο πως με την πρώτη επανεκκίνηση του Entry η ταχύτητα συγχρονισμού στο Down θα πέσει λίγο χαμηλότερα...

18.1 dB attenuation σημαίνει πως είσαι στα 1300+ μέτρα μακρυά. Πρακτικά εκεί φτάνει η γραμμή.

Δεν έχει καμπίνα κοντά να πάρεις και παίρνεις από Α/Κ; Ή είναι τόσο μακρυά η καμπίνα; Ή μήπως είναι θέμα εσωτερικής σου καλωδίωσης;

Βασικά για τέτοια ταχύτητα εγώ θα έμενα σε adsl και δεν θα είχα vdsl. Προσωπικά πρόσφατα γύρισα και παίρνω από Α/Κ αλλά παίζω στα 12 dB (είμαι αρκετά κοντά στο Α/Κ) και κλειδώνω στις 48000, αν ήμουν αισθητά παρακάτω δεν θα έκανα την αναβάθμιση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/7/2020 στις 3:40 ΜΜ, filipN είπε

- Δεν υπάρχουν ρυθμίσεις που θα κάνουν το Entry 2i να έχει καλύτερο συγχρονισμό στο Down.

- Και είναι σχεδόν σίγουρο πως με την πρώτη επανεκκίνηση του Entry η ταχύτητα συγχρονισμού στο Down θα πέσει λίγο χαμηλότερα...

Στις 30/7/2020 στις 3:45 ΜΜ, BrocasHelm είπε

18.1 dB attenuation σημαίνει πως είσαι στα 1300+ μέτρα μακρυά. Πρακτικά εκεί φτάνει η γραμμή.

Δεν έχει καμπίνα κοντά να πάρεις και παίρνεις από Α/Κ; Ή είναι τόσο μακρυά η καμπίνα; Ή μήπως είναι θέμα εσωτερικής σου καλωδίωσης;

Βασικά για τέτοια ταχύτητα εγώ θα έμενα σε adsl και δεν θα είχα vdsl. Προσωπικά πρόσφατα γύρισα και παίρνω από Α/Κ αλλά παίζω στα 12 dB (είμαι αρκετά κοντά στο Α/Κ) και κλειδώνω στις 48000, αν ήμουν αισθητά παρακάτω δεν θα έκανα την αναβάθμιση.

Εφτασα 43mbps σήμερα με αλλαγή router σε Speedport Plus και μετα απο επισκεψη τεχνικου οτε και ρυμθισεις απο κεντρικα.

vdls 50.png

Επεξ/σία από JTRGamer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...