dimakisk Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Το νέο μοντέλο της Red Magic έρχεται λίγους μήνες μετά το λανσάρισμα του προκατόχου του φέροντας αναβαθμισμένο σύστημα ψύξης. Τι κι αν το Red Magic 5G κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες; Η κινεζική εταιρεία ξαναχτυπά με την ανανεωμένη έκδοσή του, το Red Magic 5S κι αν αναρωτιέστε τι το καινούριο έχει να προσφέρει αυτό, η απάντηση βρίσκεται στο σύστημα ψύξης του. Σύμφωνα με τη Red Magic, το 5S διαθέτει μία νέα τεχνολογία που ονομάζεται ICE Ag και χρησιμοποιεί ασημένιες πλάκες (εν αντιθέσει με τα άλλα συστήματα που βασίζονται στον χαλκό) δημιουργώντας έναν ειδικό θάλαμο που συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη ψύξη της συσκευής. Η προαναφερθείσα τεχνολογία μάλιστα πλαισιώνεται και από ανεμιστήρα που περιστρέφεται με 15.000 στροφές/λεπτό και διατηρεί τη θερμοκρασία χαμηλή, ακόμα κι όταν η φόρτιση γίνεται στα 55 W. Κατά τα άλλα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής είναι τα ίδια και απαράλλαχτα με αυτά του Red Magic 5G και ως εκ τούτου μιλάμε για επεξεργαστή Snapdragon 865, οθόνη FHD+ AMOLED στα 144 Hz, τριπλή κάμερα 64 MP + 8 MP + 2 MP, μπαταρία 4500 mAh (με φόρτιση 55 W), 8/12/16 GB LPDDR5 RAM και 128/256 αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1. Οι προπαραγγελίες του Red Magic 5S έχουν ξεκινήσει ήδη στην Κίνα με τις τιμές να ξεκινούν από τα 3.799 γουάν (462 ευρώ) για την έκδοση των 8/128 GB, τα 4.399 γουάν (535 ευρώ) για την έκδοση των 12/256 GB και τα 4.999 γουάν (608 ευρώ) για το ακριβότερο μοντέλο των 16/256 GB. Η διάθεση της συσκευής αρχίζει την 1η Αυγούστου. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
vulture_g7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Και ανεμιστήρα; Ωραία, θα κάνει και το κινητό μας σαν τουρμπίνα τώρα.
tz_aristotelis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Το προβλημα με τα κινητα αυτα ειναι οτι δεν υπαρχουν παιχνιδια να τα εκμεταλλευτουν. Μονο το hype αξιζει.
tsarouc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 33 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε Το προβλημα με τα κινητα αυτα ειναι οτι δεν υπαρχουν παιχνιδια να τα εκμεταλλευτουν. Μονο το hype αξιζει. Κάνε πλοήγηση με ντάλα ήλιο την φωτεινότητα στο τέρμα και σε γρήγορη φόρτιση και κανένα κινητό δεν αντέχει. Αυτό λογικά θα αντέχει. Δεν είναι μόνο το hype... ωραίο κινητό 1
basilis5 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Ο ανεμοστηρας θα ναι διπλης κατεθυνσης να δροσιζει και τον χρηστη οταν δεν παιζει πασιετζα;
AtiX Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 23 λεπτά πριν, tsarouc είπε Κάνε πλοήγηση με ντάλα ήλιο την φωτεινότητα στο τέρμα και σε γρήγορη φόρτιση και κανένα κινητό δεν αντέχει. Αυτό λογικά θα αντέχει. Δεν είναι μόνο το hype... ωραίο κινητό Δηλαδή μας λες σενάριο που το 99.9% των κατόχων κινητών το αντιμετωπίζουν καθημερινά εδώ και μια δεκαετία... όντως απαραίτητο... 1
tsarouc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, AtiX είπε Δηλαδή μας λες σενάριο που το 99.9% των κατόχων κινητών το αντιμετωπίζουν καθημερινά εδώ και μια δεκαετία... όντως απαραίτητο... Αν σκεφτείς λιγάκι θα δεις ότι υπάρχουν πολλά παραπλήσια σενάρια. Είναι χρήσιμο να μην ζεσταίνεται το κινητό και να μην κάνει throttling Και να το έχεις πάντα στο φουλ τις επιδόσεις του. Επειδή προφανώς και προτρέχεις αντί να σκεφτείς πρώτα: Σύνδεση στην τηλεόραση και παιχνίδι ενώ ταυτόχρονα φορτίζει με pd Παιχνίδι στην παραλία ενώ φορτίζει από powerbank και με φωτεινότητα στο τέρμα κάτω από ήλιο Παιχνίδι όπου και αν είσαι με φόρτιση (pubg Για παράδειγμα) και φωτεινότητα στο τέρμα (ουσιαστικά λίγο καλύτερα από παραλία αλλά είναι και αυτό ένα σενάριο) ξεκαύλωμα να βλέπεις μόνιμα το αντουτου κοντά στα 700 χιλιάρικα να ζηλεύουν οι υπόλοιποι (αν κάνει throttling χάνει αρκετά είτε ήλιος είτε όχι) να είσαι σε γιορτή και να τραβάς 4Κ βιντεο αβέρτα για πάρα πολύ ώρα και να το έχεις σε powerbank με ταχυφόρτιση (δεν χάνεις καρέ και δεν σταματά να γράφει ποτέ) θες και άλλα? Συμβουλή: Σκεφτόμαστε καλά προτού πούμε την εξυπνάδα μας διότι καταλήγει σε γελοιοποίηση και πετυχαίνουμε το αντίθετο. 1
AtiX Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, tsarouc είπε Αν σκεφτείς λιγάκι θα δεις ότι υπάρχουν πολλά παραπλήσια σενάρια. Είναι χρήσιμο να μην ζεσταίνεται το κινητό και να μην κάνει throttling Και να το έχεις πάντα στο φουλ τις επιδόσεις του. Επειδή προφανώς και προτρέχεις αντί να σκεφτείς πρώτα: Σύνδεση στην τηλεόραση και παιχνίδι ενώ ταυτόχρονα φορτίζει με pd Παιχνίδι στην παραλία ενώ φορτίζει από powerbank και με φωτεινότητα στο τέρμα κάτω από ήλιο Παιχνίδι όπου και αν είσαι με φόρτιση (pubg Για παράδειγμα) και φωτεινότητα στο τέρμα (ουσιαστικά λίγο καλύτερα από παραλία αλλά είναι και αυτό ένα σενάριο) ξεκαύλωμα να βλέπεις μόνιμα το αντουτου κοντά στα 700 χιλιάρικα να ζηλεύουν οι υπόλοιποι (αν κάνει throttling χάνει αρκετά είτε ήλιος είτε όχι) να είσαι σε γιορτή και να τραβάς 4Κ βιντεο αβέρτα για πάρα πολύ ώρα και να το έχεις σε powerbank με ταχυφόρτιση (δεν χάνεις καρέ και δεν σταματά να γράφει ποτέ) θες και άλλα? Συμβουλή: Σκεφτόμαστε καλά προτού πούμε την εξυπνάδα μας διότι καταλήγει σε γελοιοποίηση και πετυχαίνουμε το αντίθετο. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι αν το ποσοστό του αγοραστικού κοινού που απευθύνεται το κινητό είναι μικρό, φαντάσου τι ποσοστό του ήδη μικρού ποσοστού χρειάζεται συστημα ψύξης με ανεμιστήρα στο κινητό του ... κάπου δηλαδή στο 0,01%... έτσι για να βλέπουμε την πραγματικότητα και τι υποστηρίζεις ο καθένας μας... Μ'αρέσει που πιστεύεις οτι εγώ γελοιοποιήθηκα, δεν έχεις καθρέπτη στο σπίτι σου??? Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από AtiX
stafaf Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 "Ανεμιστήρας σε κινητό". Παλιά θυμάμαι, το καλοκαίρι κολλούσα στην πλάτη του lg g flex 2,ένα ανεμιστηράκι μήπως και σταματήσει να μου καίει τα δάχτυλα η οθόνη. Τώρα βλέπω το ενσωμάτωσαν.
tapitas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 26 λεπτά πριν, stafaf είπε "Ανεμιστήρας σε κινητό". Παλιά θυμάμαι, το καλοκαίρι κολλούσα στην πλάτη του lg g flex 2,ένα ανεμιστηράκι μήπως και σταματήσει να μου καίει τα δάχτυλα η οθόνη. Τώρα βλέπω το ενσωμάτωσαν. τι μου θύμησες τωρα...μονο οσοι ειχαμε αυτο το κινητο καταλαβαινουμε μεχρι τι θερμοκρασια μπορει να βγαλει ενα κινητο
tsarouc Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, AtiX είπε Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι αν το ποσοστό του αγοραστικού κοινού που απευθύνεται το κινητό είναι μικρό, φαντάσου τι ποσοστό του ήδη μικρού ποσοστού χρειάζεται συστημα ψύξης με ανεμιστήρα στο κινητό του ... κάπου δηλαδή στο 0,01%... έτσι για να βλέπουμε την πραγματικότητα και τι υποστηρίζεις ο καθένας μας... Μ'αρέσει που πιστεύεις οτι εγώ γελοιοποιήθηκα, δεν έχεις καθρέπτη στο σπίτι σου??? Δεν έχουν νόημα αυτά που γράφεις. Προσπαθείς αλλά δεν. Σόρρυ.
polaki Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, tsarouc είπε Δεν έχουν νόημα αυτά που γράφεις. Προσπαθείς αλλά δεν. Σόρρυ. Ουσιαστικά σου γράφει ότι μόνο στο 0,01% των χρηστών θα φανεί χρήσιμο. Σε όλους εμάς τους υπόλοιπους δε χρειάζεται. Προσωπικά δεν ήξερα καν οτι τα κινητά ψύχονται. Τώρα που το σκέφτηκα ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και μου φαίνεται απολύτως λογικό απλά δεν με είχε απασχολήσει ποτε ώστε να κάτσω να το σκεφτώ. Πράγματι σε GPS με φορτιστή αυτοκινήτου το iphone X μου με ντάλα ήλιο πολύ πρόσφατα την άκουσε. Ίσως κάποιους να τους φανεί χρήσιμο. 99 στους 100 πάντως δεν φαντάζονται καν οτι ψύχονται τα κινητά. Αλλά επειδή ώρες ώρες ξεχνάμε οτι είμαστε τεχνολογικό φόρουμ και πράγματι πρέπει να διαβάζουμε ΚΥΡΙΩΣ τέτοιες ειδήσεις, μερικοί το παίρνουν στην πλάκα με τους γνωστούς "ανεμιστήρες" κλπ.. 1
tsarouc Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, polaki είπε Ουσιαστικά σου γράφει ότι μόνο στο 0,01% των χρηστών θα φανεί χρήσιμο. Σε όλους εμάς τους υπόλοιπους δε χρειάζεται. Προσωπικά δεν ήξερα καν οτι τα κινητά ψύχονται. Τώρα που το σκέφτηκα ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και μου φαίνεται απολύτως λογικό απλά δεν με είχε απασχολήσει ποτε ώστε να κάτσω να το σκεφτώ. Πράγματι σε GPS με φορτιστή αυτοκινήτου το iphone X μου με ντάλα ήλιο πολύ πρόσφατα την άκουσε. Ίσως κάποιους να τους φανεί χρήσιμο. 99 στους 100 πάντως δεν φαντάζονται καν οτι ψύχονται τα κινητά. Αλλά επειδή ώρες ώρες ξεχνάμε οτι είμαστε τεχνολογικό φόρουμ και πράγματι πρέπει να διαβάζουμε ΚΥΡΙΩΣ τέτοιες ειδήσεις, μερικοί το παίρνουν στην πλάκα με τους γνωστούς "ανεμιστήρες" κλπ.. Ουσιαστικά δεν διαθέτει την ελάχιστη ευγένεια να μιλήσει καθώς πρέπει σε έναν άγνωστο μέσα σε ένα φόρουμ φίλε μου. Το να ειρωνεύεται κάποιος που δεν σε γνωρίζει είναι τουλάχιστον προσβλητικό. Όλα τα άλλα τα κατάλαβα μια χαρά. Να είσαι καλά. 1
AtiX Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, tsarouc είπε Δεν έχουν νόημα αυτά που γράφεις. Προσπαθείς αλλά δεν. Σόρρυ. Φίλε μου, κάποια στιγμή θα πρέπει να κόψεις την τακτική του "δεν καταλαβαίνω" και να προχωρήσεις στην τακτική "οκ έγραψα κάτι που δεν ισχύει, λάθος μου, πάμε παρακάτω", οταν κάποιοι σε στριμώχνουν... 7 ώρες πριν, polaki είπε Ουσιαστικά σου γράφει ότι μόνο στο 0,01% των χρηστών θα φανεί χρήσιμο. Σε όλους εμάς τους υπόλοιπους δε χρειάζεται. Προσωπικά δεν ήξερα καν οτι τα κινητά ψύχονται. Τώρα που το σκέφτηκα ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και μου φαίνεται απολύτως λογικό απλά δεν με είχε απασχολήσει ποτε ώστε να κάτσω να το σκεφτώ. Πράγματι σε GPS με φορτιστή αυτοκινήτου το iphone X μου με ντάλα ήλιο πολύ πρόσφατα την άκουσε. Ίσως κάποιους να τους φανεί χρήσιμο. 99 στους 100 πάντως δεν φαντάζονται καν οτι ψύχονται τα κινητά. Αλλά επειδή ώρες ώρες ξεχνάμε οτι είμαστε τεχνολογικό φόρουμ και πράγματι πρέπει να διαβάζουμε ΚΥΡΙΩΣ τέτοιες ειδήσεις, μερικοί το παίρνουν στην πλάκα με τους γνωστούς "ανεμιστήρες" κλπ.. Σε όλα τα κινητά αν τα ανοίξεις θα δεις ότι πάνω από τον soc του επεξεργαστή υπάρχει θερμοαγωγική πάστα όπως και έλασμα για την απαγωγή της θερμοκρασίας προς την πλάτη του κινητού...
tsarouc Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, AtiX είπε Φίλε μου, κάποια στιγμή θα πρέπει να κόψεις την τακτική του "δεν καταλαβαίνω" και να προχωρήσεις στην τακτική "οκ έγραψα κάτι που δεν ισχύει, λάθος μου, πάμε παρακάτω", οταν κάποιοι σε στριμώχνουν... Σε όλα τα κινητά αν τα ανοίξεις θα δεις ότι πάνω από τον soc του επεξεργαστή υπάρχει θερμοαγωγική πάστα όπως και έλασμα για την απαγωγή της θερμοκρασίας προς την πλάτη του κινητού... Από όλα όσα είπα κατάλαβες αυτό. Μιλάμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα