Fosf0ros Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 ξεκίνησα κολυμβητήριο αυτές τις μέρες είχα κατά νου να τα συνδιάσω αλλα το κολύμβι ειναι πολύ δύσκολο και απαιτητικό άθλημα και δε μου αφήνει ενέργεια για βάρη νομίζω είναι και καλύτερος τρόπος εκγύμνασης
greekfragma Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μάλλον ξεκίνησες να κολυμπάς απότομα. Δε πέφτουμε στη πισίνα και πάμε πάνω κάτω απλωτές μέχρι να βουλιάξουμε από τη κούραση. Ανάλογα τη φυσική σου κατάσταση πρέπει να ορίσεις το στυλ και ένταση στη κολύμβηση που κάνεις και το χρόνο και απόσταση που θες να καλύψεις. Η φυσική κατάσταση επανέρχεται προοδευτικά. Πρέπει να βρεις ένα ρυθμό προπόνησης που δε θα σε αφήνει χωρίς ανάσα αλλά και να γυρνάς και να καταλαβαίνεις οτι έχει γίνει δουλειά.
Axelq Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Αρχικά θέλεις να βάλεις ή να χάσεις κιλά? Να γραμμώσεις ή να βάλεις όγκο? Δεν έχει καμία σχέση η κολύμβηση με τα βάρη.
basilis_k6 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Συνήθεια ειναι. Εγω τα εκανα και τα δυο. Πρωτα πισινα καπακι βαρη. Δεν χρειάζεται πιεση ομως. Ουτε να κολυμπάς 2χλμ ουτε να κανεις μια ωρα στο γυμναστηριο. 45'+45' επι 4 μερες και εισαι άρχοντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα