Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω πάρει ένα νέο πλυντήριο πιάτων whirlpool καινούργιο μοντέλο. Στο εγχειρίο χρήσης λέει ότι πρέπει να ρίξω αλάτι στο κατάληλλο δοχείο και δεν επιτρέπεται να είναι κενό αυτό. Αλλά έχω βρει στο διαδίκτυο κάποιες πληροφόριες που λένε ότι αν βάλεις ταμπλέτα (απορρυπαντικό) τότε δεν είναι αναγκαίο το αλάτι και ότι αυτό κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με το αλάτι. Επίσης μου δώσανε δώρο κάποιες ταμπλέτες με το μηχάνημα αλλά όχι αλάτι κάτι που μου λέει ότι ίσως δεν είναι αναγκαίο. 

Τι ισχύει τελικα? πρέπει να αγοράσω ειδικό αλάτι ή η ταμπλέτα αρκεί?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, aizensama24 είπε

Έχω πάρει ένα νέο πλυντήριο πιάτων whirlpool καινούργιο μοντέλο. Στο εγχειρίο χρήσης λέει ότι πρέπει να ρίξω αλάτι στο κατάληλλο δοχείο και δεν επιτρέπεται να είναι κενό αυτό. Αλλά έχω βρει στο διαδίκτυο κάποιες πληροφόριες που λένε ότι αν βάλεις ταμπλέτα (απορρυπαντικό) τότε δεν είναι αναγκαίο το αλάτι και ότι αυτό κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με το αλάτι. Επίσης μου δώσανε δώρο κάποιες ταμπλέτες με το μηχάνημα αλλά όχι αλάτι κάτι που μου λέει ότι ίσως δεν είναι αναγκαίο. 

Τι ισχύει τελικα? πρέπει να αγοράσω ειδικό αλάτι ή η ταμπλέτα αρκεί?

Τις διάβασες όλες τις οδηγίες?

Κι εμείς της ίδιας εταιρίας πλυντήριο έχουμε και στις οδηγίες λέει ότι αν χρησιμοποιείς ταμπλέτα δεν χρειάζεται να προσθέσεις τίποτε άλλο. Και έχει επιλογή ότι θα χρησιμοποιήσεις ταμπλέτα!

Δημοσ.

Και εμείς βάζουμε ταμπλέτες αλλά παρόλα αυτά βάζουμε και αλάτι. Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα.

Εκεί που μπαίνει το αλάτι έχει επικάλυψη με ένα ειδικό υλικό που σε συνδυασμό με το αλάτι μαλακώνει το νερό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το δικο μου (gaggenau) ειχε ενα τεστ σκληροτητας , για το δικο μου νερο το αλατι της ταμπλετας με καλυπτει, οι οδηγιες λενε αν το τεστ βγαλει πανω απο καποια επιπεδα σκληροτητας τοτε καλο ειναι να συμπληρωσεις και αλατι στον καδο, αλλιως η ταμπλετα σε καλυπτει

Επεξ/σία από fredd0
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην πνιγεστε σε μια κουταλιά νερό.

Θα βάζετε αλάτι - λαμπριντικο - απορυπαντικο. Όπου απορυπαντικο βάλτε αν θελετε ταμπλέτα.

Αλλιώς κάνε πλυσεις μόνο με ταμπλέτα και μετά όταν θαμπωσουν - αρπαξουν τα σερβίτσια πριν την ώρα τους, στα καινούρια που θα πάρετε βάζετε όπως πρέπει.

Έχει σχέση το πρόγραμμα και η θερμοκρασια. Σε ένα μεγάλο πρόγραμμα που θα αδειάσει και θα βάλει πολλές φορές νερό, πόσο λαμπριντικο και αλάτι λες θα έχει απομείνει από την αρχική ταμπλέτα στα τελευταία πλυσίματα?

Επεξ/σία από iml

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...