Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η Lelit αυτή τη στιγμή θεωρείται η κορυφαία επιλογή για τα χρήματα που μπορείς να ξεκινήσεις μια σοβαρή επένδυση.

Για μύλους επίσης κοιτάς για ανοιξείδωτα κωνικά μαχαίρια. Στο ξεκίνημα της κατηγορίας παίζει ο Graef CM800 περίπου στα 150ευρώ.

(αν τα 2 τα βρεις μεταχειρισμένα ξεκινάς με περίπου 350-400ευρώ σύνολο)

Τα υπόλοιπα παρελκόμενα Tamper, Distributor, Καλαθάκι αδειάσματος puck και ζυγαριά θες κάνα 100άρικο ακόμα.

Με τα παραπάνω έχεις πλήρες σετ και είσαι έτοιμος για να ξεκινήσεις.

Μετά επιλέγεις την πρώτη ύλη. Αν ήπιες κάτι που σου άρεσε μάθε και ψάξε.

Υπάρχουν και έλληνες roasters με αξιόλογες προτάσεις.

Άλλοι θα σου πουν για Kudu άλλοι για Taf κλπ κλπ.

Με αναζήτηση θα τα βρεις όλα. Το θέμα είναι τι αρέσει σε σένα.

• Like 1
Δημοσ.

ειλικρινα σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια που μου δινεις εως τωρα..υπαρχει καπου να διαβασω για ολα αυτα π μου λες?ή πχ βιντεο στο youtube για την μηχανη να δω πως δουλευει κτλ?επισης portafilter κραταω αυτο π εχει η μηχανη?γτ παλιοτερα κατι διαβαζα π λεγανε να αλλαζεις να ειναι γυμνο κ βαθυ κατι τετοιο εκτος αν θυμαμαι αλλα ντι αλλων

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DimBere είπε

ειλικρινα σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια που μου δινεις εως τωρα..υπαρχει καπου να διαβασω για ολα αυτα π μου λες?ή πχ βιντεο στο youtube για την μηχανη να δω πως δουλευει κτλ?επισης portafilter κραταω αυτο π εχει η μηχανη?γτ παλιοτερα κατι διαβαζα π λεγανε να αλλαζεις να ειναι γυμνο κ βαθυ κατι τετοιο εκτος αν θυμαμαι αλλα ντι αλλων

Καλό ψάξιμο και καλό διάβασμα!!!!!!! έλα μη βαριέσαι! 😁

Δημοσ.

χχαχα πιστεψε με δεν βαριεμαι καθολου,απλα ολα αυτα μου φαινονται κινεζικα για την ωρα κ αν καταλαβα καλα μεχρι κ η μηχανη θελει πολυ σωστο ρυθμισμα κατι π δν εχω ιδεα 🤣

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DimBere είπε

χχαχα πιστεψε με δεν βαριεμαι καθολου,απλα ολα αυτα μου φαινονται κινεζικα για την ωρα κ αν καταλαβα καλα μεχρι κ η μηχανη θελει πολυ σωστο ρυθμισμα κατι π δν εχω ιδεα 🤣

αφού έχεις χρόνο ξεκίνα χαλαρά διάβσμα. Από το μηδέν να ξεκινήσεις με περίπου 2-3 μέρες διάβασμα θα μάθεις πολλά.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, για να μην ανοίγω άλλο θέμα , η αυτόματη μηχανή εσπρέσσο που πήρα γράφει στις οδηγίες να μη χρησιμοποιούνται καραμελωμένοι καρποί καφέ και έχω αγοράσει για να χρησιμοποιήσω αυτό  https://www.starbucksathome.com/gr/product/starbucks-espresso-roast/.  δεν γράφει καραμελωμένος απλά επειδή είμαι άσχετος και για να μην πάθω καμιά νήλα ρωτάω.

ευχαριστώ !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...