lionheart75 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Greenday13 είπε Φυσικά. Τόσο ελεύθερη όσο τα καρτελ. [offtopic mode on] Πάντως όσο "μάγκες" είναι αυτοί που τσιμπάνε ευκαιρίες και τις πουλάνε με καπέλο για να βγάλουν το κατιτίς στις αγγελίες, τόσο "γύφτοι" και "ξεφτίλες" είναι και αυτοί που μας τα κάνουν πεπόνια για να γλυτώσουν 5-10 ευρώ λες και θα σωθούν. Μη πω γιαυτούς που τους χτύπησε η μοίρα, οι ατυχίες της ζωής ή ακόμα καλύτερα η οικονομική κρίση.... Πολύ τράβηξε αυτή η καραμέλα! [offtopic mode off] Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από lionheart75 3 1
Rockavlon Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μπο#@#€λο από το Γερμανό.Για άκομα μια φορά ενώ έχω κάνει Παραγγελιά από τους πρώτους και ενώ την επόμενη μέρα ξαναέγινε διαθέσιμο και αυτοι που έκαναν παραγγελία παρέλαβαν μου είπαν ότι δεν υπάρχει πλέον αποθεμα. Λες και είναι κάνα παιχνίδι δεκαετίας και δε μπορούν να βρουν κομμάτια απο τη sony hellas. 1
basilis5 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Πως ξερεις οτι ησουν απο τους πρωτους; η λογικη υης προσφορας μαλλον ηταν πως θελουν να ξεστοκαρουν και δεν εχουν σκοπο να προυν παιχνιδια απο αντιπροσωπεια. Επισης η προσφορα παιζει μερες πριν ανεβει εδω. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από basilis5
Rockavlon Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, basilis5 είπε Πως ξερεις οτι ησουν απο τους πρωτους; η λογικη υης προσφορας μαλλον ηταν πως θελουν να ξεστοκαρουν και δεν εχουν σκοπο να προυν παιχνιδια απο αντιπροσωπεια. Επισης η προσφορα παιζει μερες πριν ανεβει εδω. Την παραγγελία την είχα κάνει πριν καν ανέβει εδώ η προσφορά. 1
basilis5 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Rockavlon είπε Την παραγγελία την είχα κάνει πριν καν ανέβει εδώ η προσφορά. Τοτε ειναι μ@@ες. Μηπως ειχες βαλει παραλαβη απο καταστημα; Κατι παιζει με το στοκ τους ή το συστημα τους Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από basilis5
Rockavlon Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, basilis5 είπε Τοτε ειναι μ@@ες. Μηπως ειχες βαλει παραλαβη απο καταστημα; Κατι παιζει με το στοκ τους ή το συστημα τους Παραλαβή από κατάστημα είχα βάλει.
Whitey Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, Rockavlon είπε Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μπο#@#€λο από το Γερμανό.Για άκομα μια φορά ενώ έχω κάνει Παραγγελιά από τους πρώτους και ενώ την επόμενη μέρα ξαναέγινε διαθέσιμο και αυτοι που έκαναν παραγγελία παρέλαβαν μου είπαν ότι δεν υπάρχει πλέον αποθεμα. Λες και είναι κάνα παιχνίδι δεκαετίας και δε μπορούν να βρουν κομμάτια απο τη sony hellas. Εγώ ακόμα περιμένω (παραλαβή από κατάστημα). Καμία ενημέρωση για την ώρα...
X3nos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Το παρήγγειλα με αντικαταβολή και παραλαβή από κατάστημα. Η παραγγελία καταχωρήθηκε κανονικά. Λέτε να μου κάνουν καμία νίλα και να μου ρίξουν άκυρο?
Greenday13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Παιδιά, αν σας κάνει ομορφιές ο Γερμανός,τα παράπονά σας στους συνφορουμιτες-υπερασπιστες της ελεύθερης αγοράς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε καταγγελία στο συνήγορο του Καταναλωτη. Το είχαμε κάνει και ομαδικά πριν χρόνια με παιδιά από εδώ, πάλι για τον Γερμανό. Γίνεται και ατομικά. Δεν θέλει κόπο. Όσο αφήνετε τους ιδιώτες να κάνουν ο,τι γουστάρουν (ελεύθερη αγορά =ασύδοτη αγορά) τόσο θα μας παίζουν όπως τους βολεύει. Χρησιμοποιείτε τη δύναμή σας, υπάρχουν νόμοι και ευτυχώς ακόμη λειτουργούν επαρκώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις