Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, έχω το εξής σύστημα: cpu:i59400f, mobo:MSI z390 A-pro, ram :16gb corsair , hdd:samsung 960 evo 500gb+1tb hdd, gpu:gigabyte 1050, psu::corsair cx650. Έχω μια δωροεπιταγή για 50ε απο το plaisio και σκέφτομαι να κάνω μια ανβάθμιση μέχρι 90-100ε μια και δεν το ψήνω να πάρω κάτι ακριβότερο απο εκεί. Στην αρχή σκεφτόμουν για ποντίκι και μετά για μυηχανικό πληκτρολόγιο.Τι μου προτείνετε;

Δημοσ.

σε αυτην την τιμη το mouse-keyboard ειναι τελεια επιλογη αλλα αμα κανεις απετιτικες δουλειες μπορεις να βαλεις αλλα 16gb ram αν εχεις διαθεσιμα slot στην μητρικη και να τρεχουν σε quad channel

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Soomn είπε

Γειά σας, έχω το εξής σύστημα: cpu:i59400f, mobo:MSI z390 A-pro, ram :16gb corsair , hdd:samsung 960 evo 500gb+1tb hdd, gpu:gigabyte 1050, psu::corsair cx650. Έχω μια δωροεπιταγή για 50ε απο το plaisio και σκέφτομαι να κάνω μια ανβάθμιση μέχρι 90-100ε μια και δεν το ψήνω να πάρω κάτι ακριβότερο απο εκεί. Στην αρχή σκεφτόμουν για ποντίκι και μετά για μυηχανικό πληκτρολόγιο.Τι μου προτείνετε;

Πάρε κάτι εκτός pc το πλαίσιο για κομμάτια pc δεν αξίζει δες αν σου λείπει κάτι άλλο εκτός pc που θα ήθελες

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω κάτι μηχανικά πληκτρολόγια,τα έχουν σχεδόν όσο το scroutz.ΤΟ logitech g413 έχει κάποια διαφορά απο το g512 εκτός απο το rgb;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 29/7/2020 στις 3:24 ΜΜ, stavagg31 είπε

Δικαιο εχεις ξεχασα οτι τα πουλανε διπλασια

το φαρμακειο της γειτονιας μου , πιο φθηνο ειναι

80d5bfea1e0082d27a09b069977a3b08.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...