Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leontas3 είπε

Εδω πέρνανε επίδομα εγκαιρης προσεύλευης επιδομα οθόνης δεν θα παρω? σε οθονη θα δουλευω. εκτος και αν εχουν κοψει τα επιδοματα τελειως τι να πω,με την κριση ολα τα περιμενω.

Δεν εχω τελειωσει ακομα την σχολη μου το φλεβαρη θα τελειωσω αλλα σκεφτομαι να αρχισω να στελνω απο τώρα βιογραφικα (μετά το καλοκαιρι εννοω) για να εχω μια εικόνα της αγορας. 

Είσαι σίγουρος ότι ζεις στην Ελλάδα; Σοβαρά το ρωτάω.

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

σωστη επιλογη για dev ops. CI/CD, Docker και kubernetes εχουν πολυ ζητηση γιατι τοσες εταιριες κολοσοι με 100αδες developers στην ελλαδα θα μπλεξουν τα μπουτια τους

Δημοσ.
2 ώρες πριν, leontas3 είπε

πόσο είναι περίπου το επιδομα οθόνης? (θελω να πιάσω δουλεια γραφείου)

-τι ποσοστο του ετήσιου μισθου παιρνουμε σαν bonus στο τελος του χρονου?

έλιωσα με αυτό !!!!!!!!!!!!!!!!!! 

προσγειώσου πρώτα και περνα μια βόλτα οταν με το καλο πιασεις την δουλεια και πες μας ποσα σου εδωσαν.
devops.....

ξερεις τι είναι δηλαδή? έχεις πιασει πληκτρολόγιο να γράψεις κώδικα καθόλου ? πέρα απο την pascal που κάνετε στην σχολή

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, leontas3 είπε

Εδω πέρνανε επίδομα εγκαιρης προσελευσης επιδομα οθόνης δεν θα παρω? σε οθονη θα δουλευω. εκτος και αν εχουν κοψει τα επιδοματα τελειως τι να πω,με την κριση ολα τα περιμενω.

Δεν εχω τελειωσει ακομα την σχολη μου το φλεβαρη θα τελειωσω αλλα σκεφτομαι να αρχισω να στελνω απο τώρα βιογραφικα (μετά το καλοκαιρι εννοω) για να εχω μια εικόνα της αγορας. 

Μαλλον θα αναφερεσε στον "υπεροχο" κοσμο του δημοσιου....... φανταρος έχεις παει???

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, great είπε

προσγειώσου πρώτα και περνα μια βόλτα οταν με το καλο πιασεις την δουλεια και πες μας ποσα σου εδωσαν.
devops.....

ξερεις τι είναι δηλαδή? έχεις πιασει πληκτρολόγιο να γράψεις κώδικα καθόλου ? πέρα απο την pascal που κάνετε στην σχολή

Visual basic παρακαλώ :P

• Like 1
Δημοσ.

Κατά 95% τρολλάρεις και τσάμπα χάνω χρόνο να απαντήσω. Αλλά επειδή είμαστε Ελλάδα και εκτός από τους εργοδότες, μπορείς να δεις πολλά και από αυτούς που ψάχνουν για δουλειά... κοίταξε να προσγειωθείς στον πλανήτη γη και να ψάξεις καλύτερα τι γίνεται γύρω σου! Το ότι έχεις ένα πτυχίο από ΤΕΙ, δεν λέει παντελώς τίποτα και το ποιο πιθανό είναι να μην βρίσκεις ούτε αυτά τα 600€ που λένε οι υπόλοιποι (τουλάχιστον σε εταιρείες που θέλουν devops). Γνωρίζεις τι skills χρειάζονται οι Entry level DevOps; Αν όχι ψάξου, απέκτησε τα και σε κανά χρόνο μιλάμε.

Δημοσ.

Για να καταλαβεις πως εχουν τα πραγματα.

Ο πρωτος σου μισθος δεν θα ειναι anywhere near σε αυτα που φανταζεσαι.

Την πρωτη σου αυξηση θα κανεις πολυ καιρο να την δεις και το πιο πιθανο ειναι να την δεις οταν θα φυγεις απο την εταιρια που θα πας, αφου πρωτα θα σου εχουν σπασει τα νευρα που δουλευεις 250 ωρες την εβδομαδα χωρις να τις πληρωνεσαι.

Επιδομα οθονης δεν ξερω αν θα δεις ποτε στην ζωη σου.

Μπονους μπορει και να δεις.. Καποτε.

Ολα αυτα αν καταφερεις να βρεις δουλεια στον τομεα σου και δεν "ξεπεσεις" σε κανα "σερβιτοριλικι" οπως απαξιωτικα ανεφερες. Υπ'οψην πιθανοτατα θα βγαζεις πιο πολλα σαν σερβιτορος.

Ολα αυτα στα αντευχομαι φυσικα, καθ'οτι ανθρωπος, αλλα να ξερεις τι να περιμενεις πανω κατω, μην πεσεις και απ'τα συννεφα νεο παιδι. Μακαρι να βρεις μια δουλεια στις συνθηκες τις επιλογης σου, αλλα οπως ειπε και ο @Ukforthemoment, το τζοκερ με 5+1 ειναι πιθανοτερο.

Στα λεω μην τυχον αρχισεις και τα λες αυτα στις συνεντευξεις σου και μετα απορεις γιατι "12 κ ουτε ενα τηλεφωνημα"

• Like 4
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, great είπε

devops.....

Δεν εχω γραψει ποτε στη ζωη μου κωδικα και ουτε θελω να γραψω αλλιως θα πηγαινα για developer.. αλλα από ότι ξερω οι devops δουλευουν σε πλατφορμες που εχουν gui δεν γραφουν ολοι οι devops κωδικα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leontas3 είπε

Δεν εχω γραψει ποτε στη ζωη μου κωδικα και ουτε θελω να γραψω αλλιως θα πηγαινα για developer.. αλλα από ότι ξερω οι devops δουλευουν σε πλατφορμες που εχουν gui δεν γραφουν ολοι οι devops κωδικα.

Γράφουν ολοι οι devops τουλάχιστον python και bash scripts. 

Το οτι εχουν και εργαλεία με  gui δεν σημαινει οτι τα κανουν ολα με gui. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Στα 24 υπογραψα το πρωτο μου συμβολαιο σαν expatriate για δουλεια στην Αφρική, management trainee τους πρωτους 6 μήνες, στα 30 ήμουν είδη regional sales manager σε χωρα τις Ασιας κλπ, κλπ, κλπ. με 3+1 χρονια σε Βρετανικο πανεπιστημιο και 19 μήνες στρατιωτικη θητεια!!!

εγω στα 24 ημουν ηδη 5η σερι χρονια μυκονο... Δεν καταλαβαινω δλδ ολη αυτη την πρεμουρα να πιασετε ολοι δουλεια τοσο μικροι. ολοι θα δουλευουμε μεχρι τα 65 μας δεν θα λειψει σε κανεναν η δουλεια μην ανησυχειτε. οποτε γιατι να δουλευω απο τα 20 μου σονυ και ντε επειδη καποιοι το επελεξαν και το εκαναν! τι να γινει καποιος μανατζερ στα 30 τι στα 32 του!

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Yπαρχουν και ποιο λογικοί εργοδότες αν έχεις όρεξη να δουλέψεις και εκτός γραφείου σαν ηλεκτρονικός κοιτά για αυτοματιστής και διεύρυνε τις γνώσεις σου.

Στα 26 είμαι στο 1000αρι κα8αρα αλλά ασχολούμαι με ότι πιάνουν τα χερια μου απο πινάκες αυτοματισμού, γενική καλωδίωση, επισκευή συσκευών, ηλεκτρονικά,υπολογιστές μέχρι και λίγο προγραμματισμό σε μCotrollers και PLC .

Aν ψάχνεις δουλειά με καλό μισθό σε αυτό το πεδίο  οι ποιο γενικές γνώσεις είναι must αλλά αν περιμένεις να βρεις την μια και μοναδική θέση που θα ανοίξει  στην Ελλάδα τον χρόνο σε αυτό που θες, όπως είπε και ο  @Ukforthemoment, καλύτερα να παίξεις κάνα  τζοκερ

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, leontas3 είπε

με τετοιο attitude μάλλον δεν έχεις ιδέα τι έχεις σπουδάσει ή τι θες να κάνεις

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Στα 24 υπογραψα το πρωτο μου συμβολαιο σαν expatriate για δουλεια στην Αφρική, management trainee τους πρωτους 6 μήνες, στα 30 ήμουν είδη regional sales manager σε χωρα τις Ασιας κλπ, κλπ, κλπ. με 3+1 χρονια σε Βρετανικο πανεπιστημιο και 19 μήνες στρατιωτικη θητεια!!!

τωρα τι εισαι ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...