BritGreek Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 @Nik1239 Σε ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες. Μια χαρά φαίνεται. Ο επεξεργαστής που έβαλες, σε σχέση με τον Ryzen 3 3200g έχει μεγάλες διαφορές; Φίλος μου μου έστειλε κι αυτό ως λύση:
Nik1239 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, dpolal είπε Εννοείτε ότι η οποιαδήποτε λύση με Ryzen είναι γρηγορότερη αλλά υπολογίζεις και τα διπλά λεφτά. Τα refurbish τα προτείναμε αποκλειστικά επειδή είπες ότι το θές να είναι όσο ποιό φθηνό γίνεται. Να δει όμως διαφορά από αυτό που έχει είδη Επίσης έδειξε ένα refurbished με 150€ τι αξίζει πιο καλά αυτό ή το ryzen
BritGreek Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, dpolal είπε Εννοείτε ότι η οποιαδήποτε λύση με Ryzen είναι γρηγορότερη και καλύτερη αλλά υπολογίζεις και τα διπλά λεφτά. Τα refurbish τα προτείναμε αποκλειστικά επειδή είπες ότι το θές να είναι όσο ποιό φθηνό γίνεται. Εννοείται και σας ευχαριστώ όλους. 220 με 274 είναι ΟΚ ως χρήματα για εμένα. Αν είναι καλή η σύνθεση που ανέβασα, μάλλον θα πάω γι' αυτό. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από BritGreek
Nik1239 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, BritGreek είπε @Nik1239 Σε ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες. Μια χαρά φαίνεται. Ο επεξεργαστής που έβαλες, σε σχέση με τον Ryzen 3 3200g έχει μεγάλες διαφορές; Φίλος μου μου έστειλε κι αυτό ως λύση: Φίλε όχι αυτό που σου έδειξα έχει καλύτερη μνήμη , τροφοδοτικό , μητρική που παίρνει και 4000 σειρά και με πιο λίγα χρήματα Μόλις τώρα, Nik1239 είπε Φίλε όχι αυτό που σου έδειξα έχει καλύτερη μνήμη , τροφοδοτικό , μητρική που παίρνει και 4000 σειρά και με πιο λίγα χρήματα Αν θες να σου δείξω κάτι από eshop δεν έχω θέμα αλλά θα σου βγει πιο ακριβά
Dark_Nightfall Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 23 λεπτά πριν, BritGreek είπε Στα γνωστά μαγαζιά, με τα specs του συγκεκριμένου, το φτηνότερο βγαίνει περίπου 360. Ερώτηση. Αυτό με τον Ryzen που έγραψα, είναι πιο γρήγορο από τα refurbished που μου προτείνουν τα παιδιά πιο πάνω;
BritGreek Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Φίλε όχι αυτό που σου έδειξα έχει καλύτερη μνήμη , τροφοδοτικό , μητρική που παίρνει και 4000 σειρά και με πιο λίγα χρήματα Αν θες να σου δείξω κάτι από eshop δεν έχω θέμα αλλά θα σου βγει πιο ακριβά OK. Θα κοιτάξω αυτό που μου πρότεινες, αλλάζοντας τον επεξεργαστή σε Ryzen. Και πάλι ευχαριστώ. 1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε Το είδα κι εγώ. Έψαχνα λάθος. Σ' ευχαριστώ.
Nik1239 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε Φίλε όντως; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Νέος υπολογιστής για ηλικιωμένο... *οφ τοπικ* ετσι νομιζα και εγω με τον πατερα μου , και τωρα στις διακοπες μου κολλησε οτι θα ανεβει απο φθινοπωρο βολτα να μας δει, και να παρει και ενα μακμπουκ. τοπο στα περηφανα γηρατεια της πατριδας μας.
duffyduck Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) OXI WESTERN DIGITAL GREEN SDD. To γράφω με κεφαλαία, γιατί θα είναι λάθος. Καλυτερα να παρεις Patriot Burst, αλλα και πάλι δεν τον προτείνω πλέον. Απο WD, πάρε απο WD Blue 3D SSD (=Sandisk Ultra 3D) και πάνω. Υπάρχουν και καλες προτάσεις για M.2 NVMe SSDs. Θα σου πουν τα παιδιά (ή σου είπαν ηδη). Τα 480/500/512GB (όπως και να το πεις, 500αρη δισκο) ειναι προτεινόμενα. Να πάρεις τον Ryzen 3 3200G με μνημη dual channel kit τουλαχιστο 2 x 4GB (=8GB) στα 3200MHz C16 και πανω (τα 3200ΜHz ειναι πλέον προσιτα από άποψη κόστους). Για εμένα, τα 16GB (= 2 x 8GB) ειναι προτεινόμενα. Αλλά πάντοτε μπορείς να προσθέσεις ή να αλλάξεις τη μνήμη. Αν σε ενδιαφέρει μελλοντικη αναβάθμιση και καλύτερη υποστήριξη επεξεργαστών, παρε κάποια απο τις MSI B450/B450M μητρικες της MAX σειρας (να έχουν το MAX στο τέλος του ονόματος της μητρικής). Τροφοδοτικό επώνυμο με 80+ Bronze, και ας ειναι π.χ. 300-350W (δεν χρειαζεσαι και πολλά Watt). Ό,τι πάρεις να έχει την καλυτερη τιμή, αλλιώς δεν θα μπορεί να ειναι και VFM. Ψαξε στο skroutz.gr και στο bestprice.gr για τις καλυτερες τιμες. Ειδικά αν έχεις τις γνώσεις να συναρμολογήσεις το PC μόνος σου, τοτε δεν το συζητάμε. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από duffyduck 3
triplex1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 29/7/2020 στις 11:57 ΜΜ, Antilogos1975 είπε Νέος υπολογιστής για ηλικιωμένο... *οφ τοπικ* ετσι νομιζα και εγω με τον πατερα μου , και τωρα στις διακοπες μου κολλησε οτι θα ανεβει απο φθινοπωρο βολτα να μας δει, και να παρει και ενα μακμπουκ. τοπο στα περηφανα γηρατεια της πατριδας μας. κριμα και σε ειχα κατι για προταση. 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε κριμα και σε ειχα κατι για προταση. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2020 από triplex1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα