Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...Σημερα αντιμετοποησα ενα εντελος κουλο προβλημα...Σε iphone se...Δουλεβουν ολα αψογα...οταν κουμπωνεις τον φωρτιστη δεν δουλευει η αφη..

Δημοσ.

γνησιο φωρτιστη κανονικα το τηλεφονο ειναι ενως μηνα...το τελευταιο ios..με σκετο το καλωδιο στον υπολογιστη δουλευει κανονικα οταν το βαζω στην πριζα δεν ανταποκρινετε η αφη..και δωκιμασα και αλλο γνησιο ανταπρορα και παλι τα ιδια

Δημοσ.

Πάρε καλώδιο, φορτιστή και iPhone και πήγαινε στο Service για τσεκ, αφού προηγουμένως τους έχεις πάρει τηλέφωνο να εξηγήσεις το πρόβλημα. 

Δημοσ.

Μου έχει τύχει σε SE 1st gen με μη αυθεντικά καλώδιο-φορτιστή. Υποθέτω ότι έχεις δοκιμάσει Restart/force restart (αυτό με τα 2 κουμπιά πατημένα). 

Δημοσ.

οχι απλα μια επανεκινηση του εκανα...θελεις να μου εξυγισσεις την διαδικασια...? σου εχει τυχει και εσενα δηλαδη να ειναι ολα καλα το κινητο και μολις το συνδεεις στην πριζα να μην δολυλευει η αφη..?

Δημοσ.

Τα εχω δοκιμασει ολα... ειναι πολυ κουλο αυτο με σκετο το καλοδιο σε μια usb στον υπολογιστη δεν εχει προβλημα σε ανταπτορα στο ρευμα δεν δουλευει η αφη

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα το ίδιο θέμα. Ψάξου με το ρεύμα στο σπίτι. Κάποια παρεμβολή από συσκευή ή καρβουνιασμένη ασφάλεια. Εμένα είχε πρόβλημα το τροφοδοτικό από το PC...

Δημοσ.

σου περνάει κυματωση απο το τροφοδοτικό . μην το χρησιμοποιήσεις ξανά .πήγαινε το για αντικατάστασή η πάρε ένα νέο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...