Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πρόκειται να ξεκινήσω την πρώτη μου κατασκευή υπολογιστή και γνωρίζω πολύ λίγα για τις κάρτες γραφικών. Θα είναι μια κατασκευή SFF που θα χρησιμοποιώ κυρίως για καθημερινή εργασία και περιήγηση στο Διαδίκτυο, Κάποιο CAD (AutoCAD Lt, Vectorworks Spotlite, κ.λπ.), επεξεργασία βίντεο YouTube (Πιθανώς 2k, αλλά θα ήταν ωραίο να είναι 4k μελλοντικά) Davinci Resolve ή Adobe Creative Cloud καθώς και επεξεργασία φωτογραφιών και ήχου. Δεν είμαι παίκτης, οπότε δεν με νοιάζει πόσο καλά παίζει το Fortnite ή το Tomb Raider.

Ψάχνω κυρίως για μια κάρτα διπλού κουλοχέρη 300 mm πλήρους μήκους, αλλά δεν αντιτίθεμαι σε μικρότερες κάρτες. Αισθητικά, προτιμώ την απλοποιημένη εμφάνιση μιας κάρτας τύπου φυσητήρα και ακούω ότι είναι καλύτερα και για μικρότερες κατασκευές, αλλά δεν είναι μια λύση. Τέλος, θα ήθελα να μείνω κάτω από 300 $ εάν είναι δυνατόν.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Πρόκειται να ξεκινήσω την πρώτη μου κατασκευή υπολογιστή και γνωρίζω πολύ λίγα για τις κάρτες γραφικών. Θα είναι μια κατασκευή SFF που θα χρησιμοποιώ κυρίως για καθημερινή εργασία και περιήγηση στο Διαδίκτυο, Κάποιο CAD (AutoCAD Lt, Vectorworks Spotlite, κ.λπ.), επεξεργασία βίντεο YouTube (Πιθανώς 2k, αλλά θα ήταν ωραίο να είναι 4k μελλοντικά) Davinci Resolve ή Adobe Creative Cloud καθώς και επεξεργασία φωτογραφιών και ήχου. Δεν είμαι παίκτης, οπότε δεν με νοιάζει πόσο καλά παίζει το Fortnite ή το Tomb Raider.

Ψάχνω κυρίως για μια κάρτα διπλού κουλοχέρη 300 mm πλήρους μήκους, αλλά δεν αντιτίθεμαι σε μικρότερες κάρτες. Αισθητικά, προτιμώ την απλοποιημένη εμφάνιση μιας κάρτας τύπου φυσητήρα και ακούω ότι είναι καλύτερα και για μικρότερες κατασκευές, αλλά δεν είναι μια λύση. Τέλος, θα ήθελα να μείνω κάτω από 300 $ εάν είναι δυνατόν.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια."

Επεξ/σία από JChrist
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, tinekastil2 είπε

Πρόκειται να ξεκινήσω την πρώτη μου κατασκευή υπολογιστή και γνωρίζω πολύ λίγα για τις κάρτες γραφικών. Θα είναι μια κατασκευή SFF που θα χρησιμοποιώ κυρίως για καθημερινή εργασία και περιήγηση στο Διαδίκτυο, Κάποιο CAD (AutoCAD Lt, Vectorworks Spotlite, κ.λπ.), επεξεργασία βίντεο YouTube (Πιθανώς 2k, αλλά θα ήταν ωραίο να είναι 4k μελλοντικά) Davinci Resolve ή Adobe Creative Cloud καθώς και επεξεργασία φωτογραφιών και ήχου. Δεν είμαι παίκτης, οπότε δεν με νοιάζει πόσο καλά παίζει το Fortnite ή το Tomb Raider.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Φιλε φτιάξε λίγο ξανά το κείμενο δεν διαβάζετε εύκολα .Προφανώς το έκανες από κάπου αντιγραφή .Στο λέω γιατί θέλω να βοηθήσω αλλά είμαι από κινητό και είναι δύσκολο να διαβάσω τι γράφεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jerry banana είπε

Φιλε φτιάξε λίγο ξανά το κείμενο δεν διαβάζετε εύκολα .Προφανώς το έκανες από κάπου αντιγραφή .Στο λέω γιατί θέλω να βοηθήσω αλλά είμαι από κινητό και είναι δύσκολο να διαβάσω τι γράφεις.

το έχω φτιάξει εγώ στο δεύτερο μήνυμα (είχα παραλείψει ένα μέρος αρχικά αλλά το είδα τώρα και το βαλα κι αυτό)
δεν νομίζω ότι μιλάει καλά ελληνικά αλλά νομίζω πως από αυτά που έγραψε είναι κατανοητό το τι ψάχνει στο περίπου

Επεξ/σία από JChrist
Δημοσ.

Google translate είναι σίγουρα, είμαι περίεργος σε ποια γλώσσα το double fan είναι "διπλού κουλοχέρη"!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

59 λεπτά πριν, malakudi είπε

Google translate είναι σίγουρα, είμαι περίεργος σε ποια γλώσσα το double fan είναι "διπλού κουλοχέρη"!

Στα αγγλικά: "dual slot"/"2-slot"

Εμένα μου φαίνεται και ύποπτο, αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω τον σκοπό.

Επεξ/σία από Mene
  • Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...