Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Όχι μόνο αυτό, να του πει ότι το αυτοκίνητο έχει μισό εκατομμύριο χιλιόμετρα και είχε σοβαρό τρακάρισμα. 

Φίλε @thanasisxask αν το αυτοκίνητο έχει μεταβιβαστεί από το όνομα του TS στο νέο ιδιοκτήτη, καταλαβαίνεις ότι αυτά είναι αστεία πράγματα. Καλύτερα να δει πως θα ξεμπλέξει.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν πειρες καποιο χαρτι οτι παρεδωσες αμαξι στην χ κατασταση οπου αναφερει τα παντα? Το αμαξι αυτοι πως το πειραν με το κολπακι τυπου υπογραφτε και θα αναλαβουμε τα παντα εμεις η το εβαλες στο ονομα τους?

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Από ότι πρόλαβα να διαβάσω το νήμα στα γρήγορα, δεν το διευκρινίζει πουθενά ο TS αυτό.

Για να βγάλουμε μια άκρη θα πρέπει να μας ξεκαθαρίσει εάν η μεταβίβαση έγινε στο όνομα του εμπόρου ή αν άφησε τον έμπορο να κάνει τα δικά του. Πιστεύω ότι είναι όλο το μυστικό αυτής της απάτης.

Εμένα είχαν " ενδιαφερθεί" καμία δεκαριά έμποροι. Μόλις άκουγαν για απευθείας μεταβίβαση στο όνομα τους, έγιναν λαγοί.

Γραφει το "ΟΚ, το περίμενα (btw 8.000 μου αφαίρεσαν από το νέο)."

Θελει μια διευκρίνηση 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα απλώς πριν λίγο έκλεισα. Αρχικά να αναφέρω πως μερικοί το πήγατε πολύ μακριά. Το αυτοκίνητο μεταβιβάστηκε στο όνομα του αντιπροσώπου με το που έκλεισε η παραγγελία του καινούριου. Ήδη απο το πρώτο τηλεφώνημά μου στον υπεύθυνο πωλήσεων μου είπε να μην ανησυχώ και όλα έγιναν όπως έπρεπε και μεταβιβάστηκε στον επόμενο ιδιοκτήτη (που δεν ξέρουν την ιδιότητά του -δηλ. μπορεί να είναι μαντράς, εξαγωγέας, ιδιώτης κλπ- κατά τα λεγόμενα του υπέυθυνου) με τα πραγματικά χλμ.. Μάλιστα είπε πως δεν διακινδυνεύουν την φήμη τους για 3-4 χιλιάδες ευρώ. Η συμβουλή τους ήταν να του πω να κυνηγήσει τον μαντρά του. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων το αμάξι δεν είχε 1/2 εκ. χλμ ούτε τρακαρισμένο ήταν. Τέσπα, έκανα φραγή στα 2 τηλέφωνα και βλέπουμε. Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές σας. Καλό βράδυ και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, prfournaris είπε

Καλησπέρα,

Συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα απλώς πριν λίγο έκλεισα. Αρχικά να αναφέρω πως μερικοί το πήγατε πολύ μακριά. Το αυτοκίνητο μεταβιβάστηκε στο όνομα του αντιπροσώπου με το που έκλεισε η παραγγελία του καινούριου. Ήδη απο το πρώτο τηλεφώνημά μου στον υπεύθυνο πωλήσεων μου είπε να μην ανησυχώ και όλα έγιναν όπως έπρεπε και μεταβιβάστηκε στον επόμενο ιδιοκτήτη (που δεν ξέρουν την ιδιότητά του -δηλ. μπορεί να είναι μαντράς, εξαγωγέας, ιδιώτης κλπ- κατά τα λεγόμενα του υπέυθυνου) με τα πραγματικά χλμ.. Μάλιστα είπε πως δεν διακινδυνεύουν την φήμη τους για 3-4 χιλιάδες ευρώ. Η συμβουλή τους ήταν να του πω να κυνηγήσει τον μαντρά του. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων το αμάξι δεν είχε 1/2 εκ. χλμ ούτε τρακαρισμένο ήταν. Τέσπα, έκανα φραγή στα 2 τηλέφωνα και βλέπουμε. Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές σας. Καλό βράδυ και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Εσύ είσαι σωστός και έπραξες και ορθά.. Μη σε νοιάζει τίποτα.
Καλό καλοκαίρι φίλε μ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είχα δώσει σε αντιπροσωπεία αυτοκίνητο για αγορά νέου και μετά από τρία χρόνια με παίρνουν τηλ ούτε καν θυμάμαι ποιος ,ότι το αμάξι ήταν παράνομα παρκαρισμένο και ενοχλούσε. Μιλάμε δεν έχω γελάσει ποτέ τόσο πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιες συμβουλες για να μην σας πιασουν μ....ς

ποτε δεν θα κανετε εξουσιοδοτηση σε κανενα

ποτε δεν θα δινετε τα χαρτια σας σε διεκπαιρεωτη (που εχει βαλει ο αγοραστης) και θα δεν θα ειστε παρων στην διαδικασια μεταβιβασης, παντα θα βλεπετε οτι η αδεια μεταβιβαστηκε και θα κρατατε αντιγραφο του αλλιως μεγαλες πιθανοτητες ειναι να γινεται θυμα

μεγαλη προσοχη οταν σας παιρνουν διαφοροι εμποροι αυτοκινητων και σας αρχιζουνε ιστοριες

θα υπογραφετε ιδιωτικο συμφωνητικο μεταξυ πωλητη αγοραστη με χλμ και την κατασταση του αυτοκινητου και την τιμη οποις δεν θελει αντε γεια

Επεξ/σία από Lacepo
  • Like 1
Δημοσ.

2 περιπτωσεις,και στις 2 99% η μεταβιβαση εγινε απο τον TS στον τελικο αγοραστη.

Στην πρωτη απλα το αμαξι εβγαλε ζημια, ψαξαν το ονομα απο το οποιο εγινε η μεταβιβαση και του φορτωθηκαν,και στη δευτερη απλα ριχνουν αδεια να πιασουν γεματα,

αν σκεφτεις οτι τον παιρνουν τηλεφωνο ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ. 

Δημοσ.

Εγώ πάλι αγόρασα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από μάντρα και ανακάλυψα όταν το πήγα να αλλάξω μπεκ , ότι δεν έχει 130000 που έγραφε αλλά 300000 .

Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να κάνω κάτι?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Eloy είπε

Αυτά τα πράγματα είναι ακριβώς όπως στο τρακάρισμα-καραμπόλα... Ο καθένας έχει να κάνει με τον αμέσως απο πίσω του που τον τράκαρε - δεν πάει στον τελευταίο που ξεκίνησε την καραμπόλα, 10 αυτοκίνητα πίσω.. :)

Δεν ισχύει. Ευθύνη έχει αυτός που προκάλεσε την καραμπόλα. Π.χ. πέφτει το λεωφορείο πάνω σε ένα αυτοκίνητο, και αυτό παρασύρει άλλα 2-3. Το λεωφορείο αποζημειώνει όλους, διότι αν δεν ήταν το λάθος του λεωφορείου, κανείς δεν θα είχε τρακάρει με κανέναν.

4 ώρες πριν, apostolianos77 είπε

Εγώ πάλι αγόρασα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από μάντρα και ανακάλυψα όταν το πήγα να αλλάξω μπεκ , ότι δεν έχει 130000 που έγραφε αλλά 300000 .

Απειλή με εξώδικο για μήνυση για απάτη, και συμβιβασμός με επιστροφή του αυτοκινήτου στη μάντρα και επιστροφή των χρημάτων σου... Φυσικά αυτό αν έχεις το αυτοκίνητο λίγο χρονο στη διάθεση σου, έτσι;

11 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Στη διαδικασία μεταβίβασης θα είσαι οπωσδήποτε παρών. Θα το μεταβιβάσεις κατευθείαν στο όνομα του εμπόρου ή της εταιρείας του. Έτσι θα φύγει από πάνω σου και θα είναι ιδιοκτήτης πλέον ο έμπορος.

Ορθόν!

Έτσι και εγώ πήρα - αντάλλαξα ένα Fiat Punto με ένα Nissan Micra. Εμπιστεύτηκα τον έμπορο - αντιπροσωπεία ότι θα γίνουν όλα σωστά και έφυγα με το Nissan, χωρίς να έχει τελειώσει η μεταβίβαση του Punto. Μετά από 3 μέρες πήρα τηλέφωνο και ζήτησα να μου στείλουν φωτογραφία της μεταβίβασης του Punto και μου τα μασάγαν... Ζήτησα με ευγενικό τρόπο να κλείσει άμεσα η υπόθεση χωρίς άλλη καθυστέρηση και τους εξήγησα ότι εγώ αυτή τη στιγμή έχω στην κατοχή μου ένα αμάξι που δεν έχω τα κλειδια, δηλαδή μπορεί κάποιος να το πάρει και να προκαλέσει ατύχημα και να πληρώνω εγώ τα σπασμένα! Ευτυχώς, την άλλη μέρα μου έστειλαν φωτογραφία της άδειας του Punto στο όνομα της εταιρείας, εν τω μεταξύ μετά από 2-3 μέρες πετάχτηκα στη ΔΟΥ και το επιβεβαίωσα. 

Θέλει προσοχή παίδες για να μην βρεθείτε εκτεθημένοι.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, dkstopo είπε

Σιγά μην κάνανε μεταβιβάσεις από τον prfournaris σε αντιπροσωπεία και μετά σε μαντράδες!!!

απο αυτόν στον νέο ιδιοκτήτη έγινε γιαυτο και του ζητάει τα ρέστα. Άμα κάνανε μεταβιβάσεις ετσι για πλακα οι μαντράδες θα είχαν φαλίρισει όλοι. 

Έτσι ακριβως και ενδεχετε να βρει τον μπελα του διότι δεν βεβαιωθηκε ότι το οχημα μεταβιβστηκε στην αντιπροσωπια, αλλα με την εξουσιοδότηση απευθειας στον αγοραστη του μαντρα.....τουτέστιν καλα ξεμπερδεματα!!!!

12 ώρες πριν, prfournaris είπε

Καλησπέρα,

Καλα ολα αυτα που αναφερεις αλλα ..........χαρτια έχεις (οταν μεταβιβαζουμε οχημα υπογραφουμε υπευθηνη δήλωση οτι πωλουμε το συγκεκριμένο οχημα στον ...... με αφμ......και τιμη......υπογραφουμε, το γνήσιο τις υπογραφης στο ΚΕΠ και το δίνουμε στον λογιστή για την εφορια) που αποδεικνυουν αυτα; η ειναι μονο λογια ;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, apostolianos77 είπε

Αγωγή;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Έτσι ακριβως και ενδεχετε να βρει τον μπελα του διότι δεν βεβαιωθηκε ότι το οχημα μεταβιβστηκε στην αντιπροσωπια, αλλα με την εξουσιοδότηση απευθειας στον αγοραστη του μαντρα.....τουτέστιν καλα ξεμπερδεματα!!!!

Καλα ολα αυτα που αναφερεις αλλα ..........χαρτια έχεις (οταν μεταβιβαζουμε οχημα υπογραφουμε υπευθηνη δήλωση οτι πωλουμε το συγκεκριμένο οχημα στον ...... με αφμ......και τιμη......υπογραφουμε, το γνήσιο τις υπογραφης στο ΚΕΠ και το δίνουμε στον λογιστή για την εφορια) που αποδεικνυουν αυτα; η ειναι μονο λογια ;

Mπορεί να έχουν κόψει τιμολόγιο αγοράς απο την αντιπροσωπεία 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, apostolianos77 είπε

εχεις ενα 6μηνο απο την αγορα του αυτοκινητου να κινηθεις νομιμα καθως υπαρχει νομος οτι απο εμπορους δινεται 6μηνη εγγυηση.

12 ώρες πριν, DeineL Vian είπε

Είχα δώσει σε αντιπροσωπεία αυτοκίνητο για αγορά νέου και μετά από τρία χρόνια με παίρνουν τηλ ούτε καν θυμάμαι ποιος ,ότι το αμάξι ήταν παράνομα παρκαρισμένο και ενοχλούσε. Μιλάμε δεν έχω γελάσει ποτέ τόσο πολύ.

εγω θα τους απαντουσα: ναι σε μισο λεπτο ειμαι εκει και θα το εκλεινα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...